Oblíbené hry

Zdobení hrnku

24.9.2012
88%
Hra - Zdobení hrnku
Video se načítá
Taková dekorační hra tu ještě nebyla. Budete si moct navrhnout vlastní hrnek na pití. Vyberte si jeden ze dvou tvarů (nebo skleničku), základní barvu, podkladový vzor a přidejte i některý ze super moderních obrázků :)

Flora Hair and Facial

12.10.2013
88%
Hra - Flora Hair and Facial
Video se načítá
Flora potřebuje celkovou změnu vzhledu, protože ten starý ji už omrzel. Pomůžeš jí a vybereš jí hezké šaty, doplňky s kosmetickými úpravami, ia výběrem účesu, aby zazářila? Jak bude vypadat tvá Flora?

Cute Farm Hospital

30.8.2013
94%
Hra - Cute Farm Hospital
Video se načítá
V této hře tě čeká spousta nemocných a zraněných zvířat a také čerstvě narozená mláďata. O všechny se musíš postarat. Někdy máš omezené množství času. Nejdříve určíš, jaký problém zvířátko trápí, a poté vybereš vhodnou léčbu. Myslíš si, že by z tebe byla dobrá veterinářka?
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Pes Bolt

15.8.2011
89%
Hra - Pes Bolt
Video se načítá
Pokud máte rádi hry s pejsky, pak se vám jistě zalíbí tato skákačka, ve kterého ovládáte psa Bolta. S Boltem skáčete po domech a různých pohyblivých plošinách a sbíráte body. Dávejte si pozor na nepřátele, kteří se na vás budou snažit zaútočit.

Šití medvídka

20.7.2012
90%
Hra - Šití medvídka
Video se načítá
Je tady neobvyklá dovednostní hra, ve které si budete moct ušít vlastní plyšové zvířátko. Vyberte si vzor, nastříhejte látku, sešijte kousky k sobě a zvířátko vycpěte. Nakonec si zvolte, jak bude vypadat jeho obličej. Nemusíte se bát, že byste něco nezvládly, hra Vás krok po kroku povede.

Pets Real Haircuts

13.4.2013
93%
Hra - Pets Real Haircuts
Video se načítá
V této další povedené hře reálného kadeřnictví si vezmete do parády velice netradiční modely. Budete si totiž moct vybrat, jesti upravíte vlasy pejskovi nebo kočičce. Pak už vše záleží jen na Vaší představivosti a zručnosti. Vlasy zvířátkům můžete vyfoukat, učesat, ostříhat, narovnat nebo nopak…

Lil Bratz Angel Baby

13.1.2013
96%
Hra - Lil Bratz Angel Baby
Video se načítá
Skákejte z obláčku na obláček a zachraňute roztomilá zvířátka jako malý Bratz andílek. Myší si dobře naplánujte úhel a sílu odrazu a skočte tak, abyste se dotkly co nejvíce zvířátek. Pokusů máte kolik chcete, ale omezené budete časovým limitem. Když se Vám v něm podaří zachránit všechna zvířátka,…
Hra - Monster High Abbey Bominable in 13 wishes
Video se načítá
Oblíkačka s jednou z hrdinek seriálu Monster High, Abbey Bominable. Obleč jí do krásných šatů nebo topu a sukně či kalhot. Vyber jí střelené účesy, vše ozdob doplňky a nech tak vyniknout její krásu.

Monster High Rock Band

19.11.2013
90%
Hra - Monster High Rock Band
Video se načítá
Baví tě oblékání slečen z Monster High? Jestli ano, tak tě tohle zaručeně bude bavit! Oblékat budeš totiž hned pět studentek Monster High, které se rozhodly založit si rockovou kapelu. Podle toho musí také vypadat a tak jejich vzhled nebude jen tak obyčejný!

Shopaholic Milan

28.4.2013
98%
Hra - Shopaholic Milan
Video se načítá
Vítejte v módní metropoli Miláně a vydejte se na super nákupy těch nejlepších hadříků, luxusních šatů, šperků, bot, kabelek... Co víc si holka s citem pro módu a oblékání může přát? Tak na nic nečekejte a pojďte to taky zkusit, obchody už na Vás čekají ;) Peníze můžete vydělat tak, že navštívíte…

Polly Cool Hairstyle

9.9.2012
91%
Hra - Polly Cool Hairstyle
Video se načítá
Je tady opravdu povedená hra, ve které se stanete kadeřnicí a budete moct vytvořit slečně Polly účes úplně podle svých představ. Po umytí jí ostříhejte, nabarvěte a upravte do účesu, který se Vám bude nejvíce líbit.

Cute Horse Hospital

15.10.2012
96%
Hra - Cute Horse Hospital
Video se načítá
Staňte se zvěrolékařem na farmě, která pečuje o nemocné koně a jejich příbuzné jako jsou oslíci, zebry a další. Každý zvířecí pacient k Vám přijde s jiným problémem a vy mu musíte pomoci. Budete vyměňovat podkovy, řešit dýchací problémy, dokrmovat hříbátka,... Když se Vám to podaří bude koník i jeho…

Animal Dash

7.3.2012
75%
Hra - Animal Dash
Video se načítá
V této opravdu zajímavé závodní hře pojede na nejrůznějších zvířatech jako je kůň, kráva nebo dokonce žirafa. Navíc zvířata běhají po zadních :) Abyste dorazili do cíle v pořádku a nejlépe jako první, musíte vyrovnávat jejich vzpřímenou polohu šipkami vpravo a vlevo.

Horse Eventing 2

31.8.2013
92%
Hra - Horse Eventing 2
Video se načítá
Ve druhém díle této skvělé 3D hry si opět vyberete, na jakém koni chcete jezdit s jakou žokejkou. Postupně můžete i další koně dokupovat. Čeká vás spousta disciplín jako parkur, drezúra nebo country. Na vše potřebujete trochu jiné schopnosti. Zvládnete ve všem zvítězit?

Justin Bieber Haircut

27.4.2013
92%
Hra - Justin Bieber Haircut
Video se načítá
Holky, je to tady! Upravte si Justina Biebra podle svých představ! Můžete ho ostříhat, vyfénovat, nabarvit mu vlasy, česat a další různé věci. Justin pokaždé reaguje, když mu něco děláte. Tak neváhejte a upravte si svojí celebritu.

Pony Run

13.9.2012
87%
Hra - Pony Run
Video se načítá
Vydejte se na závodní dráhu s jedním ze tří krásných barevných poníků. Čekají na Vás překážky a samozřejmě časomíra. Tahem myší dopředu svého koníka popoženete a kliknutím skočíte (dvojjlikem výš).

Pony racing

30.5.2011
93%
Hra - Pony racing
Video se načítá
Zahrajte si závody poníků. V této hře si můžete vybrat ze tří závodnic, každá z nich má jiné jizdní vlastnosti. Se svým vybraným poníkem se potom snažte porazit ostatní dva protivníky. Tažením myši zrychlujete tempo a kliknutím poník skočí.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.