Oblíbené hry

Operetta Tattoo Shop

8.6.2013
86%
Hra - Operetta Tattoo Shop
Video se načítá
Operetta z Monster High se rozhodla, že si otevře vlastní tetovací salon a prvními jejími zákaznicemi není nikdo jiný, než spolužačky ze strašidelné střední školy. Vyberte se kterou začne a pomozte Operettě s tetováním. Hra vás provede celým postupem tetování, takže se můžete těšit na super zábavu.
Hra - Skelita Calaveras Boney Makeover
Video se načítá
Je tady další ze studentek Monster High, která bude potřebovat vaši pomoc s úpravou zevnějšku. Možná byste to neřekly, ale i Skelita může mít problémy s pletí. Uplatněte své kosmetické zkušenosti a kreativitu při líčení a uvidíte, jak skvěle nakonec bude vypadat.
Hra - Rochelle Goyle´s Chic Makeover
Video se načítá
Je tady Rochelle z Monster High aby se svěřila do Vaší péče a nechala si od Vás ošetřit pleť. Víte jak správně postupovat při čištění, úpravě obočí, dodávání živin i líčení? Pokud ne, jistě se to v této hře naučíte.
Hra - Monster High Cleo De Nile Spa Makeover
Video se načítá
Užijte si další ze super makeover her, ve které budete pečovat o vzhled jedné ze studentek Monster High - Cleo de Nile. Začněte od úplných základůa použijte své kosmetické dovednosti i všechny dostupné čistící přípravky, masky a krémy na její zanedbanou pleť.Až bude připravena vyberte pro ni nový…

Monster High Avatar

2.6.2013
96%
Hra - Monster High Avatar
Video se načítá
Napadá Vás jak by mohl vypadat nový student nebo studentka strašidelné střední školy Monster High? V této super hře si ho budete moct celého podle vlastní fantazie vytvořit. Bude to holka nebo kluk? Jaký bude mít tvar obličeje, oči, uši, pusu, nos, vlasy,...? Všechno je jen a jen na Vás.

Super Nail Salon

16.9.2012
94%
Hra - Super Nail Salon
Video se načítá
Je tady opravdu velice dobře propracovaná a tady dost realistická hra ve které vytvoříte kompletní manikůru včetně všech ozdob. Nehty budete lakovat myší skoro jako doopravdy a odstín laku si můžete na barevné škále samy namíchat. Ozdoby na nehty máte možnost zvětšovat a zmenšovat a i prstýnkům jde…

My Perfect Hair Day

2.4.2013
96%
Hra - My Perfect Hair Day
Video se načítá
I těm nejnáročnějším milovnicím krásy se jistě bude líbit tato hra, ve které se budete věnovat hlavní hrdince od pleti, přes vlasy, až po konečné oblékání. Dejte si záležet s čištěním pleti, mytím vlasů (na které musíte použít všechny dostupné prostředky, aby byly krásné a zdravé i je samozřejmě…

Pet Bunny

16.7.2013
85%
Hra - Pet Bunny
Video se načítá
A opět tu máme, něco zajímavého pro holky. Pet Bunny je hra s milým zajíčkem, který chce vypadat, co nejlépe. Můžete mu změnit uši, barvu, tvar očí a samozřejmě i srst. Zajíčka si můžete umýt a nakonec i obléci do zajímavých šatů.

Shopaholic ChristmasNÁŠ TIP

24.12.2012
97%
Hra - Shopaholic Christmas
Video se načítá
Jsou tu Vánoce a proto i my pro vás máme malý dárek v podobě jedné z nejpropracovanějších a nejoblíbenějších her plných módy, krásy a nakupování. Vyrazte do ulic a navštivte ty nejlepší butiky, klenotnictví, kadeřnictví apod. Najděte tu nejkrásnější kabelku nebo boty. Vše je jen na Vás :). V této…

Flirt on the Beach

11.11.2012
95%
Hra - Flirt on the Beach
Video se načítá
Vyzkoušejte si, jak dobré jste ve flirtování v této výborné hře. Budete se procházet po pláži a lovit kluky. Vždycky když na nějakého volného narazíte, kliknete na něj a on se do Vás za chviličku zamiluje. Občas ale budete muset čelit silné konkurenci a svého vyvoleného si ulovit rychlým klikáním.

Kitty needs owner

5.11.2013
90%
Hra - Kitty needs owner
Video se načítá
Osamocená kočička potřebuje vaši pomoc! Musíte ji prvně vykoupat, osušit, navonět a přidat nějaký ten doplněk. Pak máte mnohem větší šanci, že se kočičky někdo ujme.

Virtual Pet Game

6.7.2012
94%
Hra - Virtual Pet Game
Video se načítá
Postarejte se co nejlépe o roztomilou kočičku. Musíte ji včas krmit, mazlit se s ní, česat ji, bavit ji, postarat se aby měla dost pohybu a samozřejmě také čistit její bedýnku. Zvládnete to všechno tak, aby byla spokojená a neutekla Vám?

Plants Vs Bugs

23.11.2011
82%
Hra - Plants Vs Bugs
Video se načítá
Hra, ve které se budete starat o svoje malé políčko. Ze začátku máte k dispozici pouze semena paprik a rajčat, která se snažíte co nejrychleji vypěstovat a ochránit před škůdci. Za sklizenou zeleninu získáte body, které jsou potřeba k dokončení levelu.

Sushi Cat 2 TGP

9.1.2013
90%
Hra - Sushi Cat 2 TGP
Video se načítá
Pusťte roztomilou kulatou kočičku na překážkovou dárhu, kde na ní čekají nejrůznější dobroty. Vašim cílem je odhadnout dobrý okamžik a nejlepší místo pádu tak, aby cestou sebrala co nejvíce jídla a spadla do pelíšku odznačeného co nejvíce body. Když se v kadém kole dostatečně nají, postoupíte dál.
Hra - Baby Hazel Halloween Party
Video se načítá
Hazel je zpět a tentokrát se chystá na dětskou halloweenskou párty. Prvně ji musíte pomoci vybrat ty vhodné šaty a následně ji doprovodit na párty. O zábavu nebude nouze, chybět nebudou strašidla, dobré jídlo, dýně a hlavně dětské hry!

Inked Up Tattoo Shop

27.10.2012
85%
Hra - Inked Up Tattoo Shop
Video se načítá
Zkuste se stát na chvíli pravou tatérkou a vyrobit své zákaznici reálné tetování. Vyberte si jednu ze slečen, které přišly do Vašeho salónu a splňte její přání. Na ruku, lýtko nebo záda jí vytetujte obrázek přesně podle jejích představ. Přesným postupem Vás hra krok po kroku provede, takže se…
Hra - Clawdeen Wolf Dress up and Make up
Video se načítá
Je tady další super hra, ve které podle své fantazie vytvoříte vizáž Clawdeen Wolf z Monster High. První jí vytvoříte ten nejlepší make-up a potom ji obléknete do šatů, které jí budou podle Vás nejvíce slušet.

Bratz Real Haircuts

12.10.2013
90%
Hra - Bratz Real Haircuts
Video se načítá
Ve hře Real haircuts si zahrajete na kadeřnici postavičky Bratz. Je na vás, jaký účes, barvu a střih jí vyberete. Vlasy můžete natáčet, žehlit, stříhat, a dokonce i barvit. Nakonec jí můžete vybrat hezké šaty a doplňky. Jak bude vypadat vaše postavička Bratz?

Běh po poušti

25.7.2012
84%
Hra - Běh po poušti
Video se načítá
Tato závodní hra má velice zajímavý a poutavý příběh. Jako dívka na koni totiž musíte doběhnout přez překážky pouští ke svému příteli, který čeká polomrtvý žízní u auta a dovézt mu životodárnou vodu. Podaří se Vám to?

Cute Hair Styles

24.6.2012
89%
Hra - Cute Hair Styles
Video se načítá
Vytvořte podle předlohy nebo podle své fantazie zajímavé účesy modelce v této skvělé hře pro všechny slečny, které se rády věnují úpravě vlasů. Budete stříhat, česat, barvit... Zvládnete všechny účesy z nabídky?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.