Oblíbené hry

Marios Adventure 2

1.3.2012
70%
Hra - Marios Adventure 2
Video se načítá
Marios Adventure 2 je skvělá skákačka, ve které se setkáte s jedním z nejznámějších herních hrdinů - Super Mariem. Přeskakujte překážky, sbírejte mince, zabíjejte nepřátele, ale hlavně dostaňte se až do cíle.

Cat Mario

9.4.2014
68%
Hra - Cat Mario
Video se načítá
Máš ráda Super Maria? Zahraj si velmi podobnou hru, kde je hlavním hrdinou malé koťátko. Čeká tě mnoho nástrah a nebezpečí, a to na každém kroku. Lehké to každopádně nebude. Jedná se však o skvělou skákačku!

Unfair Mario

17.11.2014
72%
Hra - Unfair Mario
Video se načítá
Další skvělá hra s Máriem v hlavní roli. Tentokrát na vás však čeká mnoho nečekaných pastí a překážek. Dávejte si pozor kam šlapete a snažte se poučit z vlastních chyb. Hra obsahuje deset levelů.

Piggy Wiggy 3

23.3.2015
83%
Hra - Piggy Wiggy 3
Video se načítá
V této logické hře bude vaším úkolem posbírat s prasátkem v každém levelu všechny žaludy. Aby se vám to podařilo, musíte správně použít lana a prasátko přichytit na příslušné herní prvky. Lana lze následně prořezat, což vám umožní dostat se ke všem žaludům.

Art Pad

28.4.2014
86%
Hra - Art Pad
Video se načítá
Chceš si něco nakreslit? V této hře můžeš bez problémů. Vyber si barvu, velikost štětce i množství barvy. Vyzkoušet můžeš také moderní cákance nebo psaní. Vše je jen na tobě!
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...

Simpsonmaker

20.3.2012
85%
Hra - Simpsonmaker
Video se načítá
Fanoušky seriálu Simpsonovi jistě potěší tato hra, ve které si budete moci vytvořit vlastního "Simpsona". Změnit můžete vše od tvaru hlavy, až po pozadí na kterém bude postava stát. Výsledný obrázek si navíc můžete jednoduše vytisknout.

Dress Up Your Lisa

11.4.2014
72%
Hra - Dress Up Your Lisa
Video se načítá
Ve hře Dress Up Your Lisa musíte připravit Lísu, kterou dobře znáte z televizního seriálu. Na výběr máte mnoho oblečení a kombinací. Můžete povolit uzdu fantazii a udělat Lisu nejkrásnější co Vás napadne.

Crazy Homer Simpson

2.6.2014
70%
Hra - Crazy Homer Simpson
Video se načítá
Podívejte se na Homerovi výlevy a ksichty, které vydává, když na něj kliknete.

Homer Simpson Saw Game

12.11.2014
71%
Hra - Homer Simpson Saw Game
Video se načítá
Docela dobrá logická adventura, jejímž hlavním hrdinou je Homer Simpson prověří Tvoje myšlení. Sbírej předměty, které najdeš a zkus je dále využít. První zkouškou bude dostat se z domu. Poté se odemkne řada jiných lokací a dobrodružství začíná.

Piggy Wiggy

29.11.2013
79%
Hra - Piggy Wiggy
Video se načítá
Piggy Wiggy je zajímavá logická hra, ve které budete pomáhat hladovým selatům k jejich potravě. Abyste je mohli přemístit můžete používat jen lana z kladek, které je dokážou vynést nahoru. Ale, aby hra nebyla tak jednoduchá, mají omezený dosah proto si musíte dobře rozmyslet, které prasátko a kam…
Hra - Lord of the Rings and Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Obleč si elfa či elfku, trpaslíka či trpaslici, hobita či hobitku, čaroděje či čarodějku anebo obyčejné lidi. Na výběr máš z mnoha druhů fantasy oblečení, stejně tak jako doplňků. To vše v rozmanitých barvách a vzorech.

Game of Thrones Scene MakerNÁŠ TIP

21.8.2013
97%
Hra - Game of Thrones Scene Maker
Video se načítá
Máš ráda Game of Thrones neboli Hru o trůny? V téhle hře si můžeš vyzkoušet vytvořit třeba jednu z hlavních postav! A nebo naopak vytvořit úplně novou. Množství postav je zde neomezené, jen si vyber muže nebo ženu a začni tvořit. Na výběr máš opravdu nepřeberné množství herních prvků!

Chcete mě?

9.5.2013
77%
Hra - Chcete mě?
Video se načítá
Pro všechny co mají doma čtyřnohé kamarády. Starejte se o pejska a najděte mu majitele. Musíte ho napřed pořádně namydlit, vykoupat, osušit a pak ostříhat drápky. Pro maximální efekt musíte trefit fialový pruh vpravo tak, aby se zastavil až nahoře. Pejskovi potom v průběhu hry kupovat různé doplňky,…

Hobbit Scene Maker

7.8.2013
95%
Hra - Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Výborná hra, která potěší každou z vás! Než začnete, tak si vyberte postavu ženy nebo muže v levé spodní části okna. Potom se s chutí pusťte do svého díla. Tato hra je opravdu velmi propracovaná. Ze začátku vyberte barvu postavy a vlasů, tvar hlavy a obočí. Potom se pusťte do účesů, které jste ještě…

Lego Friends Pool Party

4.10.2013
81%
Hra - Lego Friends Pool Party
Video se načítá
Pro všechny nadané architekty a návrháře je zde hra Lego Friends Pool Party. Dostanete možná životní šanci. Cílem je vytvořit místo pro skvělou párty s přáteli. Ideální bude když ji zařídíte tak, abyste si sami na takovém místě cítili dobře. Můžete si nastavit skoro všechny detaily.

The Dimension of Doooom

14.11.2013
84%
Hra - The Dimension of Doooom
Video se načítá
Ve hře The Dimension of Doooom si užijete mnoho zábavy. Stačí si vybrat svoji postavičku a vyrazit na dobrodružství do světa strojů. Musíte sbírat součástky, které se mohou nacházet volně na zemi, ale také padají z nepřátel a také z beden, které jsou rozmístěny na hůře dostupných místech. Dokážete…

Tombik

6.2.2014
88%
Hra - Tombik
Video se načítá
Ve hře Tombik potřebujete hbité prsty, protože musíte překonávat mnoho rozličných překážek. Aby toho nebylo málo, jste pronásledováni nazlobeným dědkem, který také umí dobře pelášit. Po cestě sbírejte vylepšení a hvězdy.

Lego Friends Pet Salon GameNÁŠ TIP

28.10.2014
95%
Hra - Lego Friends Pet Salon Game
Video se načítá
V této unikátní hře si otevřete salón na úpravu zvířátek. Dokážete si poradit a připravit všechna zvířátka na výstavu. To znamená vykoupat, ostříhat, vyčistit zoubky, vybrat vhodnou dekoraci a poté nakrmit. Vždy si přečtěte co mají zvířátka ráda.
Hra - Transport-inators of Doooom!
Video se načítá
Skvělá skákací adventura. Vyber si, za jakou postavu budeš hrát - k dispozici máš dvě, Phineas a Ferb. Pak už tě jen čeká průnik přes celou řadu všelijakých překážek a dalších nástrah. Postavu si vybíráš až po úvodním tutoriálu.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.