Oblíbené hry

Hra - Frozen Elsa Fire Makeover
Video se načítá
V této hře už Elsa z filmu Ledové království nebude nadále ledová, ale ohnivá. Tvým úkolem je ji "přebarvit" a následně obléct tak, aby její oblečení sedělo k novému vzhledu. Dokážeš to?

Baby Bathing

7.1.2014
70%
Hra - Baby Bathing
Video se načítá
Postarejte se o toto milé děťátko, které potřebuje vykoupat, umýt, usušit a nakonec obléci do pěkného kostýmku. Který mu zvolíš ty?

Cute Farm Hospital

30.8.2013
94%
Hra - Cute Farm Hospital
Video se načítá
V této hře tě čeká spousta nemocných a zraněných zvířat a také čerstvě narozená mláďata. O všechny se musíš postarat. Někdy máš omezené množství času. Nejdříve určíš, jaký problém zvířátko trápí, a poté vybereš vhodnou léčbu. Myslíš si, že by z tebe byla dobrá veterinářka?

Cute Horse Hospital

15.10.2012
96%
Hra - Cute Horse Hospital
Video se načítá
Staňte se zvěrolékařem na farmě, která pečuje o nemocné koně a jejich příbuzné jako jsou oslíci, zebry a další. Každý zvířecí pacient k Vám přijde s jiným problémem a vy mu musíte pomoci. Budete vyměňovat podkovy, řešit dýchací problémy, dokrmovat hříbátka,... Když se Vám to podaří bude koník i jeho…
Hra - Mary Dream House Construction
Video se načítá
Meow připravil pro svoji dívku Mary zahradní slavnost, ale ona na ni nechce jít, dokud nebude zrekonstruován jejich nový domeček. Meowa tedy čeká spousta práce jako oprava domu, natírání, oprava střechy, stavění plotu, stavění kašny, sekání zahrady... Až když je vše hotovo, vrhne se mu Mary kolem…

Bratz Little PonyNÁŠ TIP

30.5.2011
88%
Hra - Bratz Little Pony
Video se načítá
Připravte svého poníka na módní přehlídku. Vyberte si vašeho oblíbence, toho potom upravte a vyšperkujte tak, aby si první místo opravdu zasloužil. Možností na výběr máte spoustu - od změny hřívy až po oční stíny. Podaří se vám vyhrát první místo?

Barbie Cake

29.4.2012
88%
Hra - Barbie Cake
Video se načítá
Dort panenky Barbie je výborná hra ve které si přijdou na své milovnice zdobení, vaření i této krásky. Vyberte panence oblečení a hlavně tvar sukně, která se stane dortem. Ten pak můžete podle libosti zdobit z opravdu velké nabídky polev, krémů, svíček i jednotlivých cukrových pochoutek. Vše co na…
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Dot A Pix

5.5.2013
75%
Hra - Dot A Pix
Video se načítá
Zkuste si svůj postřeh na této spojovačce. Hra má naprosto jednoduché ovládání, používáte pouze myš, kterou stačí klikat na tečky, doporučujeme počkat, než se číslo zvýrazní, občas se můžete netrefit. Kdyby, se vám povedlo kliknout vedle, tak v levém horním rohu je šipka, pomocí které můžete vrátit…

Amateur Surgeon

19.2.2013
91%
Hra - Amateur Surgeon
Video se načítá
Zábavná hra, ve které se stanete chirurgem. Ovšem, do té doby jste jenom poslíčkem s pizzou a podle toho vypadají i Vaše lékařské zkušenosti a vybavení.

Milk Quest

26.3.2012
93%
Hra - Milk Quest
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem pomoci kotěti dostat se k mléku. V každé scénce se však budete muset vypořádat s různými překážkami, které kotěti v další cestě brání. Hra se ovládá za pomoci myši.

Magic Feather Dress Up

11.12.2012
90%
Hra - Magic Feather Dress Up
Video se načítá
Chtěly byste vlastního krásného papouška? V této velice povedené dekorační hře si ho budete moct vytvořit úplně podle svých představ. Vyberte mu barvu, druh peříček, klec i spoustu super doplňků. Nechte promluvit svou fantazii a uvidíte, jak to bude ptáčkovi v kleci slušet ;)

Little Pony Ice Cream

21.8.2013
83%
Hra - Little Pony Ice Cream
Video se načítá
Skvělá hra, ve které si můžete vybrat poníka a s ním si vytvořit nejlepší zmrzlinu! Jakmile si vyberete poníka, můžete začít dělat zmrzlinu. Nejdříve si vyberete kornoutek, pak druh a tvar zmrzky. Následně můžete přidat nějakou sušenku, čokoládu nebo ovoce.

Super Angelo

21.8.2013
79%
Hra - Super Angelo
Video se načítá
Tato skákací hra je taková lepší kopie Super Maria, pokud jste ho někdy hráli, tak budete vědět, co máte dělat. Jinak místo houbiček sbíráte jahody a modrý předmět, který můžete vzít vícekrát (vylepší to vaši střelbu). Čeká na vás spousta nástrah a překážek, které budete muset zdolat. Bojujte s…

Princess Piercing

16.6.2014
86%
Hra - Princess Piercing
Video se načítá
Princezna se rozhodla, že nejenže si nechá udělat dírky do uší, které zatím nemá, ale chce si i nechat dát piercing do pupíku a do nosu. Jedině tak si bude připadat co nejkrásnější! Pomůžeš jí s tímto úkolem?

Bunny's Ice Cream Maker

10.2.2014
67%
Hra - Bunny's Ice Cream Maker
Video se načítá
Vytvořte si svou vlastní a chutnou zmrzlinu. V této hře ji sice jíst nebudete, ale za to si ji můžete vytvořit podle svých představ. Vybrat si můžete například kornoutek, kopeček zmrzliny a všemožné dekorace, čímž se vaše zmrzlina stává unikátní.

Pet Shop

27.8.2013
89%
Hra - Pet Shop
Video se načítá
Teena si otevřela obchod se zvířaty, protože má ráda zvířátka, ale s prodejem nemá mnoho zkušeností. Pomůžete jí s obsluhou zákazníků a samotným prodejem zvířat a doplňků k nim? Kromě toho budete mít na starosti i koupi zvířátek pokud se vyprodají.

Cute Pet Hospital

13.10.2013
88%
Hra - Cute Pet Hospital
Video se načítá
Parádní hra naprosto pro každého z vás. Vaším úkolem bude léčit zraněná nebo nemocná zvířátka, nutně potřebují vaši pomoc. U hlavních dveří vezměte myší zvířátko a dotáhněte ho tam, kam potřebuje. Vezměte ho dalších místností, kde ho vyléčíte. Hra se ovládá pouze myší. Za služby dostanete potom…

Tilt

30.5.2011
79%
Hra - Tilt
Video se načítá
Hra Tilt patří mezi 3D oddechovky, ve kterých musíte mít trochu postřeh a trochu logického myšlení. Vaším úkolem je dostat kuličku, která je umístěna na pohyblivé dřevěné desce do portálu, který ji přenese do dalšího levelu. Pohyb kuličky udáváte nakloněním desky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.