Oblíbené hry

BallieUpHra na skóreHra o medaile

12.7.2014
74%
Hra - BallieUp
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru s názvem BallieUp. Vaším úkolem bude letět do výšky a sbírat barevné kuličky. V pohybu vás udržují hvězdy, které musíte také sbírat. Dávejte si pozor na červené kuličky.

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Horse Jumping 3D

28.8.2013
65%
Hra - Horse Jumping 3D
Video se načítá
Dokážeš ovládat koně? V této hře budeš muset. Čeká tě mnoho kol parkurů nebo běhání po určitých bodech. Pokaždé musíš kontrolovat, jestli běžíš správnou rychlostí. Můžeš jít, klusat, cválat, nebo tryskat. Když poběžíš špatnou rychlostí, nedostaneš žádné body.

Horse Jumping 2

17.11.2013
77%
Hra - Horse Jumping 2
Video se načítá
V této hře budete pečovat o vašeho vlastního koně. Stačí pouze vyplnit jméno, vybrat si barvu koně a obtížnost. Napřed začnete jednoduchými skoky přes překážky, budete jich muset zdolat aspoň 40 a doběhnout do cíle. Potom se můžete těšit na pečování o vašeho kamaráda. Pěkně mu vydrbejte hřbet,…

Oblékání baletky

24.7.2012
63%
Hra - Oblékání baletky
Video se načítá
Určitě jste také někdy chtěly být baletkou. Krásnou ladnou tanečnicí v těch nejkrásnějších šatech a piškotech. V této hře si budete moct vyzkoušet alespoň nejrůznější kombinace tanečních šatů, účesů a doplňků.

Dancing Pony

15.6.2013
75%
Hra - Dancing Pony
Video se načítá
V této hře máte pódium s poníkem v baletním oblečku. Můžete měnit pozadí pódia, přepínat písničky, můžete přidat i další 4 poníky navíc. Klikejte na ikonky a sledujte piruety a tanečky, když zmáčknete 4 po sobě tak se vám zobrazí šipka, na kterou když kliknete tak vám tancují.

Victoria Dress Up

2.6.2014
87%
Hra - Victoria Dress Up
Video se načítá
Pomozte Viktorii udělat jí novou visage! Takže začněte make-upem, pokračujte změnou účesu a hurá na oblékání! Budete mít veliký výběr tak si dejte záležet.

Kristen Stewart Real

3.9.2014
68%
Hra - Kristen Stewart Real
Video se načítá
Pomozte Kristen s výběrem pěkných šatů a make-upu, aby mohla jít na plac a dohrát svůj film.

Selena Make-up

15.8.2011
69%
Hra - Selena Make-up
Video se načítá
Další makeupová hra s celebritou Selenou Gomez. Tentokrát můžeš změnit Seleně vzhled jako pravá vizážistka. Udělej ji hezký účes, nanes make-up a oční stíny, vyber rtěnku vhodné barvy a spoustu dalšího. Aby toho nebylo málo, můžeš ji dokonce změnit i barvu očí.
Hra - Selena Gomez Cool Makeover
Video se načítá
Selena Gomez je známá dětská herečka nejen ze seriálů, ale i z filmů. Proto není divu, že musí neustále vypadat dobře. Tentokrát budeš ty, její stylistkou při výběru make-upu, účesu a oblečení.

Heidi Klum Makeover

7.9.2013
80%
Hra - Heidi Klum Makeover
Video se načítá
V této dobré make up hře se ujmete hvězdy Heidi Klum. Jak by mohla podle vás vypadat co nejlépe? Změňte jí podle svého vkusu účes, líčení i doplňky a nechte se výsledkem překvapit ;)

Kesha Sebert Dress Up

5.10.2013
73%
Hra - Kesha Sebert Dress Up
Video se načítá
Kesha je hvězda, která se proslavila převážně zpíváním. Nyní tě nechá nahlédnout do svého šatníku i zásob make-upu a ty jí pomůžeš obléci se a nalíčit.

Lindsay Lohan Meke up

14.5.2012
71%
Hra - Lindsay Lohan Meke up
Video se načítá
Upravte podle sebe další celebritu. Tentokrát je jí Lindsay Lohan a Vy jí můžete vybrat účes, barvu vlasů i očí, oblečení, doplňky a samozřejmě nejzajímavější make-up.

Maleficia

12.9.2014
63%
Hra - Maleficia
Video se načítá
Vyberte Maleficii nádherný make-up, účes ak němu zajímavé doplňky, které ve hře najdete.

Avril Lavigne

8.10.2012
80%
Hra - Avril Lavigne
Video se načítá
Vytvořte make up Avril Lavigne v této pěkné a propracované hře, která se Vám určitě bude moc líbit. Jako obvykle můžete této celebritě změnit účes, barvu vlasů, vybrat doplňky a všechno líčení jako je rtěnka, stíny, řasenka...

Nina Dobrev

17.8.2013
88%
Hra - Nina Dobrev
Video se načítá
Další klasická povedená make up hra. Tentokrát se snažíš zkrášlit Ninu Dobrev. Tu můžeš znát například ze seriálu Upíří deníky, kde si zahrála jednu z hlavních postav Elen Gilbert. Pomož jí nalíčit se co nejlépe!

Avril Lavigne Make-Up

26.9.2012
78%
Hra - Avril Lavigne Make-Up
Video se načítá
Je tady další z celebrit, tentokrát Avril Lavgne, aby si od Vás nechala změnit své image. Vyberte jí některý z nových zajímavých účesů, barev vlasů i melírů. Pokračovat můžete rtěnkou, řasenku, stíny,... Nakonec zvolíte top (i když ho bohužel ní moc vidět) a doplňky, mezi kterými najdete i piercing.
Hra - Rosie Huntington-Whiteley True Make Up
Video se načítá
Rosie se chystá na červený Kober. Bohužel, nemá mnoho zkušeností s make-upem proto potřebuje vás, abyste jí s výběrem a nanášením pomohli.

Lucy Hale Make Up

25.8.2013
87%
Hra - Lucy Hale Make Up
Video se načítá
Chceš udělat pěkný makeup známé zpěvačce a herečce Lucy Hale? Znát ji můžeš například ze seriálu Prolhané krásky. Vychutnej si tuhle takřka reálnou hru a dej si pozor, ať nepřetáhneš stíny nebo naopak nevynecháš kousek rtů.

Rosie Huntington Make-up

17.7.2014
90%
Hra - Rosie Huntington Make-up
Video se načítá
Povedená make-up hra s modelkou a herečkou Rosie Huntington, kterou jsi mohla vidět například ve filmu Transformens. Znát ji můžeš také z módních přehlídek. Teď můžeš upravit její vzhled a klidně ho celý úplně změnit střihem vlasů, makeupem i doplňky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.