Oblíbené hry

Animals Dentist

17.11.2013
85%
Hra - Animals Dentist
Video se načítá
I zvířátka někdy bolí zoubky a musí k veterináři. Vy jste právě v roli veterináře a musíte se zvířátkům o jejich chrup postarat. V první etapě jim zoubky očistíte od kazu, případně vytrháte a nasadíte nové. V druhé etapě pak můžete zoubky zkrášlit, obarvit nebo přidat nějaký diamant či jiný šperk.

Beauty Maker

27.5.2012
78%
Hra - Beauty Maker
Video se načítá
Baví Vás móda a oblékání? Pak je pro Vás tato hra to pravé. Svou krásnou modelku budete moct obléct, učesat i nalíčit podle své fantazie nebo podle předlohy ve hře. Je jen na Vás, kterou variantu si zvolíte. Nakonec bude Vaše dílo odborně zhodnoceno ;)

Emma Watson Makeover

25.5.2012
67%
Hra - Emma Watson Makeover
Video se načítá
Upravte podle svých představ Emmu Watson - představitelku hlavní dívčí role z oblíbených filmů o Harry Potterovi. Jak bude po Vašem zásahu vypadat? Rozdíl od její původní podoby budete moct srovnat při použití bezvadné funkce "PŘED a PO".
Hra - Definition Of Happiness 2
Video se načítá
Pomozte vystrojit a nalíčit tyto dvě krásné slečny. Začněte make-upem a pokračujte novými účesy a výběrem oblečení. Je pouze na vás, jak budou vypadat.

Modern Fashion Salons

22.8.2014
56%
Hra - Modern Fashion Salons
Video se načítá
Do vašeho kadeřnictví přišla slečna, která potřebuje vytvořit krásný účes. Je jen na vás, jakou bude mít podobu.

Hannah Montana Dress up

12.8.2011
59%
Hra - Hannah Montana Dress up
Video se načítá
Hra pro všechny fanoušky a fanynky Hanny Montany. Tato oblíbená celebrita potřebuje pomoct s oblékáním a je na vás, abyste jí vybrali šaty co jí nejvíc padnou. Podaří se ti vystylovat Hannu aby ladila?

Valeria make-up

24.3.2012
66%
Hra - Valeria make-up
Video se načítá
Je tady poněkud netradiční make-up hra, ve které můžete popustit uzdu své fantazii. Barvy vlasů, stínů, rtěnky ani pleti totiž nejsou jen tak obyčejné. Přesvědčte se samy...
Hra - Harry Potter Online Coloring 2
Video se načítá
V této hře si budete moct vybrat ze tří obrázků Harryho Pottera a jeho přátel. Vaším úkolem bude je vybarvit podle vašich představ. Záleží na vás, jak si je upravíte.

Mega Anime Avatar

26.4.2014
89%
Hra - Mega Anime Avatar
Video se načítá
Vytvořte si vlastního avatara v anime stylu. Své postavě můžete vybrat účes, oblečení a doplňky. Už máte nějakou představu?

Scary Lily's Halloween

16.2.2014
91%
Hra - Scary Lily's Halloween
Video se načítá
Vytvořte si jednu z Halloween postaviček a to za pár minut, za pomoci strašidelného účesu, oblečení a make-upu. Tato hra je přesně pro ty, kteří mají bohatou fantazii a vědí zkombinovat oblečení, make-up a účes. Myslíš že to zvládneš i ty?

Manga Lily

3.2.2014
91%
Hra - Manga Lily
Video se načítá
Lily je mladá dívka, která potřebuje pomoci s výběrem oblečení, které můžete všemožně dekorovat. Platí to i s doplňky a účesem.

Game of Thrones Scene MakerNÁŠ TIP

21.8.2013
97%
Hra - Game of Thrones Scene Maker
Video se načítá
Máš ráda Game of Thrones neboli Hru o trůny? V téhle hře si můžeš vyzkoušet vytvořit třeba jednu z hlavních postav! A nebo naopak vytvořit úplně novou. Množství postav je zde neomezené, jen si vyber muže nebo ženu a začni tvořit. Na výběr máš opravdu nepřeberné množství herních prvků!

Glam Hair Salon

20.8.2013
74%
Hra - Glam Hair Salon
Video se načítá
Další hra ze série Real Haircuts, tentokrát se jedná o styl glam. Vytvoř slečně na hlavě co nejbláznivější účes plný barev, vlnitých vlasů, rovných vlasů, třpytek, ozdob... Vše je jen na tobě. A pamatuj si, že ona se bude usmívat skoro vždycky.
Hra - Barbie’s Lovely Hair Care
Video se načítá
Zahrajte si na profesionální kadeřnici a připravte Barbie na ples, aby byla krásná musíte jí vlasy umýt, vyfoukat a nakonec udělat krásný účes, který můžete vylepšit doplňky a šaty.

Monster High Avatar

2.6.2013
96%
Hra - Monster High Avatar
Video se načítá
Napadá Vás jak by mohl vypadat nový student nebo studentka strašidelné střední školy Monster High? V této super hře si ho budete moct celého podle vlastní fantazie vytvořit. Bude to holka nebo kluk? Jaký bude mít tvar obličeje, oči, uši, pusu, nos, vlasy,...? Všechno je jen a jen na Vás.

Starlight

13.7.2012
80%
Hra - Starlight
Video se načítá
Nacházejte na noční obloze nové souhvězdí v logické hře Starlight. Otáčením náhledu musíte najít tu správnou polohu, ve které se souhvězdí zobrazí v celé své kráse. Hrát můžete ve třech obtížnostech, přičemž na nejtěžší úroveň budete mít jen třicet sekund.

Starlight 2

14.7.2012
82%
Hra - Starlight 2
Video se načítá
V druhém pokračování logické hry Starlight se opět můžete pustit do hledání nejrůznějších souhvězdí na obloze. Najděte tu správnou polohu, objevte souhvězdí a pusťte se do dalšího kola.
Hra - Podzimní barbie dress up
Video se načítá
V této barbie hře už se trochu ochladilo a tak je potřeba panenku obléct do něčeho, co jí bude slušet. Výběr je velký, ať už zvolíte šaty anebo kalhoty s svetříkem. Na výběr máte i další doplňky jako kabelky, naušnice či šály.
Hra - Selena Gomez Cool Hairstyle
Video se načítá
Selena Gomez potřebuje změnu v účesu. Pomůžeš jí vytvořit nový účes, se kterým by mohla vystoupit na veřejnosti? Ve hře její vlasy můžeš šamponovat, mýt, barvit, natáčet nebo různé dekorovat. Jak bude vypadat tvá Selena Gomez?

Miley Cyrus Hairstyle

14.10.2013
83%
Hra - Miley Cyrus Hairstyle
Video se načítá
Miley Cyrus už nechce mít typický vzhled, jako Hanna Montana. Pomůžeš jí navrhnout nový střih a barvu vlasů, který by se jí mohl líbit?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.