Oblíbené hry

Miku Hatsune Dress Up

12.9.2014
73%
Hra - Miku Hatsune Dress Up
Video se načítá
Vyberte Hatsune Miku nové oblečení, barvu pleti ak tomu i pěkný účes, aby mohla jít za svými kamarádkami.
Hra - Mega Anime Avatar Creator
Video se načítá
Vytvořte si, svojí vlastní anime postavu! Začněte tvorbou pleti, obličeje, vlasů a pokračujte dále strojením. Šaty můžete také upravit, takže si stačí pouze pořádně vyhrát. Je jen na vás, jak bude vaše postava vypadat.

Anime Christmas Makeover

27.1.2014
78%
Hra - Anime Christmas Makeover
Video se načítá
Zahrajte si na kosmetičku a zvolte této mladé slečně krásný účes, který můžete kombinovat a barvit. Vybrať jí můžete samozřejmě i make-up, oblečení a doplňky. Příjemnou zábavu.
Hra - SNK Cosplayer Dress Up Game
Video se načítá
Postarejte se, o tuto krásnou anime slečnu! Vaším úkolem bude jí udělat nový make-up, hezky jí obléct a navrhnout oblečení. Můžete vyzkoušet více variant, záleží pouze na vás.
Hra - Sářina lekce vaření  - pečené kuře
Video se načítá
Naučte se další z klsických receptů od učitelky vaření Sáry. Tentokrát to budou pečená kuřecí stehýnka. Jako vždy si budete muset samy vše přichystat a teprve potom se podle pokynů v pravém horním rohu budete moci pustit do samotného vaření. Výsledek ale o to víc potěší, když víte, že jste vše…

Dirty Dishes

13.11.2014
56%
Hra - Dirty Dishes
Video se načítá
Představte si, že jste zaměstnáni jako pomocná síla v kuchyni. Vaším úkolem je umýt veškeré nádobí v co nejkratší čas. Podaří se vám to?

Firefly Night

17.11.2013
78%
Hra - Firefly Night
Video se načítá
Oblečte a naličte tuto krásnou a mladou dívku! Napřed začněte s líčením a pokračujte v oblékání, samozřejmostí jsou i módní doplňky.

Modern Countess

11.11.2014
76%
Hra - Modern Countess
Video se načítá
Pomozte změnit vzhled této mladé slečně. Napřed jí musíte nalíčit a pak učesat a obléct.

Tudor Fashion

5.7.2013
90%
Hra - Tudor Fashion
Video se načítá
Máme tu pro vás oblíkačku, která vás zaručeně ohromí. Vyberte si ženu nebo muže a hurá na to. Upravte obličej, barvu očí, máte na výběr ze spousty starodávných účesů. Tato hra je opravdu velmi propracovaná a máte opravdu veliký výběr, který se vám bude zaručeně líbit. Tak na co ještě čekáte?…

Vintage Beach Hair Salon

27.9.2014
65%
Hra - Vintage Beach Hair Salon
Video se načítá
Postarejte se o slečnu, která se chystá na oslavu. Nejdříve jí musíte vyčistit pleť a nalíčit. Pak už jen vybrat šaty.

Wedding Lily

19.3.2014
94%
Hra - Wedding Lily
Video se načítá
Svatba se už blíží a Lily se nemůže dočkat. Navrhněte její krásné šaty, aby byla tou nejkrásnější nevěstou. Nezapomeňte ani na krásný účes, make-up a doplňky.

Taylor Swift Make Over

11.1.2013
69%
Hra - Taylor Swift Make Over
Video se načítá
Znáte Taylor Swift? I pokud tato celbrita Vaší pozornosti nějakým způsobem unikla, určitě si užijete super hru, ve které budete most uplatnit svou fantazii a stylistické schopnosti. Je totiž jen na Vás, jaký účes, barvu vlasů i očí a celkový make up jí zvolíte. Vybrat pro ni můžete i nejrůznější…

Free Rider 2

8.5.2013
71%
Hra - Free Rider 2
Video se načítá
Pokud vás nebaví běžné závodní hry, vyzkoušejte Free Rider 2. V této hře si totiž můžete pro cyklistu vytvářet vlastní dráhy, které je nakonec možné uložit a poslat například kamarádovi. Stejně si můžete zahrát mapy vytvořené ostatními hráči za pomoci vložení speciálního kódu.

Baby Swimming Accident

7.10.2014
63%
Hra - Baby Swimming Accident
Video se načítá
Anna plavala bazénu a začala se topit. Po zachráněni z bazénu, byla přivolána záchranka. Vaší roli jako lékaře je ji zachránit. Dokážete ji probudit? Navíc jí můžete vybrat i oblečení.
Hra - Shoes Designer: Winter Boots
Video se načítá
Vyrobte si za pár minut své vlastní holínky do zimního počasí. Měnit můžete nejen tvar kozaček, ale i doplňků.

Moccasin Winter Boots

24.10.2013
86%
Hra - Moccasin Winter Boots
Video se načítá
Už vás nudí, dívat se na nudné boty ve výlohách? Udělejte si své vlastní zimní boty, kterým můžete měnit barvu, design a přidávat zajímavé doplňky. Jak budou vypadat po vaší dekorací?

Love Chef

31.1.2013
94%
Hra - Love Chef
Video se načítá
Slečna v této hře očekává romantickou večeři svého přítele. Proto musí být vše co nejdokonalejší. Pomozte jí připravit sváteční stůl a pak připravit to nejlepší jídlo se všemi jeho chody. Podle toho jak se Vám to podaří, bude jejich společný večer povedený, tak se fakt snažte;)

Horse Grooming Salon

23.9.2014
80%
Hra - Horse Grooming Salon
Video se načítá
Máte rádi koně? V této hře budete o jednoho pečovat. Musíte ho hlavně umýt od bláta a upravit mu srst.

Farm Field Deco

12.8.2011
86%
Hra - Farm Field Deco
Video se načítá
Hrajete rádi různé farmářské hry? Tato hra nefunguje úplně na stejném principu. Zde jde totiž o to, že si zde můžete udělat vlastní rozestavení farmy. Na svou farmu můžete kromě zvířat přidávat také různé budovy, oplocení a samozřejmě rostliny. Výslednou dekoraci si potom můžete vytisknout.
Hra - Robot Unicorn Attack Evolution
Video se načítá
Máme tu další díl skákačky s robotím jednorožcem. Tentokrát se ale jednorožec bude v průběhu hry měnit na další zvířata a procházet tak takovou evolucí. A jaká zvířata můžeš potkat? Panda, had, gorila. Ta další zjistíš, když budeš opravdu dobrá!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.