Oblíbené hry

Hra - Transformers Battle for the Matrix
Video se načítá
Vydejte se jako neohrožený robotický hrdina do ulic velkoměta a zbavte ho všech zlých robotů. Dávejte si ale pozor, aby Vás nepřepadli ze zálohy a hra pro Vás předčasně nezkončla, protože máte jen omezený počet životů. Hra se velice pohodlně ovládá a i její grafika je na úrovni.

Castle wars

30.5.2011
63%
Hra - Castle wars
Video se načítá
Cíle karetní strategické hry Castle wars jsou dva. Jedním z nich je poražení nepřátelského hradu kombinací vhodných útočných karet, druhý cíl je potom dosažení 100 levelu vašeho. Ať už si vyberete kterýkoliv z cílů, určitě se při této hře pobavíte.

Zombie Taxi 2

12.6.2012
67%
Hra - Zombie Taxi 2
Video se načítá
Zombie Taxi 2 je druhý díl akční hry, ve které je potřeba zachránit lidi z města, které zanedlouho kompletně zaplaví zombie. Odpadních kontejnerech lidí na bezpečná místa a přitom se snažte srazit co nejvíce zombie. Druhý díl této hry disponuje i několika novými auty a dalšími vylepšeními.

Milkyway Market

27.1.2013
92%
Hra - Milkyway Market
Video se načítá
Milkyway Market je super obsluhovací hra, která Vás zanese až do hlubokého vesmíru, kde budete přijímat od prolétávajících vesmírných lodí zakázky na zboží. To musíte vždy přesně nachystat, zabalit do krabic a teleportérem odeslat zákazníkovi. Teprve potom dostanete zaplaceno. Každý den musíte…

Monkey go happy 2

10.3.2012
89%
Hra - Monkey go happy 2
Video se načítá
Pokračování skvělé hry Monkey go happy je tady! Rozveselte zase milé opičky tím, že splníte jejich úkoly. Dělejte správné věci ve správnou dobu a zkuste použít co nejméně kliknutí. Zvládnete projít všech 15 levelů?
Hra - Monkey Go Happy Christmas
Video se načítá
I roztomilé opičky Monkey Go Happy se připravovaly na Vánoce. V této další povedené adventuře, která jistě zaujme i ty nejmenší hřáče, jedné z nich budete pomáhat hledat všechny důležité věci na ozdobení jejich obydlí a vánočního stromečku. Každá z věcí, jejichž stíny uvidíte ve spodní části…

Tower Bloxx Deluxe 3D

30.5.2011
71%
Hra - Tower Bloxx Deluxe 3D
Video se načítá
Ve hře Tower Bloxx máte jediný cíl. Váš úkol je prostý, musíte na sebe skládat patra domu tak, aby se tam mohlo ubytovat co nejvíce lidí. Nebude to ale snadná, patra na sebe musíte skládat opatrně, aby se váš mrakodrap nepřevážil.

Pixel Bomb

13.11.2012
70%
Hra - Pixel Bomb
Video se načítá
V této postřehové hře budete mít jediný úkol - odstranit co nejrychleji všechny hvězdičky z herního pole. Dosáhnete toho tak, že se jich dotknete kurzorem myši. Jak rychle dokážete projít všechny levely? Hra může mít problém s ukládáním výsledku a je pravděpodobné, že se vůbec neuloží.

Smash and Dash 3

3.5.2012
70%
Hra - Smash and Dash 3
Video se načítá
Zkuste se dostat co nejdál ve výborné závodní oddechovce Smasd and Dash 3. Vylepšujte svoje auto pomocí turba, zbraní i křídel. Překonávejte překážky a samozřejmě se snažte vyhnout všem nehodám.

Monkey go happy 3

13.3.2012
89%
Hra - Monkey go happy 3
Video se načítá
Monkey go happy je tu již se svým třetím pokračováním a tentokrát budete dělat radost rodince tří opiček. Čeká na Vás dalších 15 nových zajímavých úkolů u kterých se pobavíte i si zapřemýšlíte. Opět musíte dát ale pozor, abyste zbytečně nepoužívali nepotřebné věci, protože každé kliknutí se počítá…

Pillars

29.12.2012
67%
Hra - Pillars
Video se načítá
Pillars je jednoduchá, přesto velmi zábavná a návyková závodní hra, ve které budete ovládat vesmírné plavidlo. Pohybovat se budete po všech planetách naší sluneční soustavy, přičemž na každé se musíte včas vyhnout všem překážkám, které vám budou stát v cestě.

Baby Caring

15.8.2011
79%
Hra - Baby Caring
Video se načítá
Hra Baby Caring ozkouší, jestli dokážete uhlídat miminko, jehož maminka zrovna není doma. Vyzkoušejte svoje pečovatelské vlohy v několika různých situacích. Pokud si s miminkem nebudete vědět rady, můžete se podívat na tipy, které vám pomohou. Snažte se udržet miminko šťastné, jakmile začne moc…

Tom and Jerry Bomberman

14.3.2012
78%
Hra - Tom and Jerry Bomberman
Video se načítá
Zahrajte si super hru s Tomem a Jerrym v hlavních rolích. Můžete hrát sami v kůži Jerryho proti počítači Tomovi, nebo se utkat s kamarádem. Pohybovat se budete v zastavěném hracím poli. Překážky ničíte bombami a samozřejmě si chcete co nejrychleji probojovat cestu k nepříteli, abyste ho mohli také…

Monkey Go Happy 4

14.3.2012
89%
Hra - Monkey Go Happy 4
Video se načítá
Oblíbená hra s roztomilými opičkami, které se stanou Vašimi průvodci po zajímavých minihrách, je opět tady! Patnáct rozdílně náročných úkolů, ve kterých musíte správně používat věci, nadchne jistě nejen ty nejmenší. Nezapomínejte ale, že čím méně kliknutí použijete, tím budete lepší :)

Krásná gymnastka

30.1.2013
70%
Hra - Krásná gymnastka
Video se načítá
Je tady moc pěkná oblíkačka ze sportovního prostředí moderní gymnastiky, ve které budete moct na trénink nebo přímo závody připravit mladou gymnastku. Vyberte jí ten nejlepší účes, tričko s kalhotami nebo některý z krásných profesionálních dresů. Nezapomeňte ani na nepostradatelné náčiní. Vybrat jí…
Hra - Monkey go happy marathon 3
Video se načítá
Zvládnete projít všechny úkoly, které Vám bude postupně dávat jedna z rodiny smutných opiček? Na začátku si vyberete svého průvodce a pak záleží jen na Vaší nápaditosti a chytrosti, jak rychle dokážete vždy opičku rozemát a dostat se až na konec.
Hra - Monkey go happy marathon 2
Video se načítá
Další pokračování super logické adventury i pro ty nejmenší, kde máte za úkol rozesmát opičku, je tady. Tentokrát si vyberete jednu z opičí rodiny a budete plnit originální a vtipné úkoly. Ve hře jde jako vždy o to, použít co nejméně kliknutí.
Hra - Monkey Go Happy Mini Monkeys 2
Video se načítá
Pomozte jednomu ze členů velké rodiny smutných opiček najít všech patnáct ztracených potomků a vrátit je do jejich košíku. Nebude to ale vůbec jednoduché. Malinké opičky se v zimním městě můžou skrývat opravdu kdekoliv a od Vás to bude vyžadovat hodně důvtipu, abyste rozluštili logiké hádanky a…
Hra - Monkey Go Happy Mini Monkeys 3
Video se načítá
Je tady už třetí pokračování super logické adventury ze série Monkey Go Happy, kde bude zase pomáhat jedomu z velké rodiny smutných opiček hledat všech 15 jejich maličkých potomků. Aby se Vám to na velké lodi podařilo, musíte rozluštit několik logických hádanek a dobře použít všecny užitečné věci.…

Jump Mario 2

19.5.2012
73%
Hra - Jump Mario 2
Video se načítá
Kdo by neznal jednoho z nejznámějších hrdinů PC her Super Maria? Tentokrát je tady ve relativně náročné skákačce, kde nejen sbírá hvězdičky a zabíjí zákeřné houby, ale navíc se celá trasa neustále posunuje a vy musíte být dost rychlí, aby jste se udrželi ve hře.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.