Oblíbené hry

Hladové slůně

16.4.2012
78%
Hra - Hladové slůně
Video se načítá
Hladové slůně je super postřehová hra vhodná i pro ty nejmenší hráče. Vašim úkolem bude nakrmit roztomilé malé slůně. Aby se Vám to podařilo a sloník snědl banán, musíte správně zvolit podle předlohy sérii šipek na své klávesnici. Dokážete to?

Hollywood Hall of Fame 5

28.5.2012
80%
Hra - Hollywood Hall of Fame 5
Video se načítá
Tři představitelé oblíbených hrdinů filmové ságy Stmívání čekají na to, až je nalíčíte, učešete a vyberete ty správné doplňky. Ve svých rukou budete mít hvězdy jako je Kristen Stewart i Robert Pattinson.
Hra - Big Time Rush Hidden Object Game
Video se načítá
V oblíbené kapele Big Time Rush je spousta krásných kluků a tak je určitě se na co dívat ;) A právě v obrázku této kapely budete mít za úkol najít zadaná čísla. Dívejte se dobře, protože některá čísla se opravdu dobře maskují. Pomůže Vám třeba lupa nebo pár nápověd. Dokážete najít všechna čísla?

Crazy real haircutsNÁŠ TIP

1.4.2012
92%
Hra - Crazy real haircuts
Video se načítá
Staňte se zase jednou kadeřnicí! Tato hra je ale výjimečná. Nebudete upravovat žádnou krásnou modelku, ale pořádně rozcuchanou holku, nebo kluka. Dokážete si poradit s jejich nepoddajnými vlasy?
Hra - Hannah Montana Real Haircuts
Video se načítá
Je tady jedna z nejreálnějších kadeřnických her, které si tak opravdu užijete. Navíc nedostanete do rukou jen tak ledajakou modelku ale rovnou celebritu Hannah Montanu. Její nezkrotnou hřívu musíte nejdřív učesat a potom můžete dát průchod své fantazii za pomoci nůžek, barev, žehličky na vlasy nebo…

Hannah Montana Shopping

12.8.2011
76%
Hra - Hannah Montana Shopping
Video se načítá
Hannah Montana se vydala nakupovat a vy jí můžete pomáhat s výběrem toho, co si má koupit. Je pouze na vás jestli jí koupíte šaty nebo tričko a kalhoty. Aby byla krásnější, můžete ji nakoupit taky různé doplňky, jako klobouk či náhrdelník.

Fireboy and Watergirl 5

27.4.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Celkově již 5. Díl této skvělé pecky s ohnivým klukem a vodní holkou. Tentokrát nás dobrodružství zavede do tajemného křišťálového chrámu, ve které čeká plno nástrah. Po cestě můžete využívat různé portály nebo mechanismy ovládané paprskem světla.

Rakeťácký Bubble ShooterNÁŠ TIP

25.2.2013
86%
Hra - Rakeťácký Bubble Shooter
Video se načítá
Velmi zábavná hra, kterou Vám navíc přináší Raketka.cz. Princip této parádní postřehovky je jednoduchý, stačí sestřelit všechny barevné kuličky. K tomu Vám slouží kuličky, které vystřelujete a snažíte se je spojit se stejně barevnými kuličkami. Spojit musíte minimálně 3, aby odpadly.

Baguette

9.10.2012
79%
Hra - Baguette
Video se načítá
Tentokrát si zkuste připravit pravé domácí bagety. Že jste to ještě nedělaly? To jistě nevadí. V podrobném návodu hry se krok za krokem naučíte v domácích podmínkách upéct vynikající pečivo, a zjistíte, že to není vůbec složité. Třeba se Vám to zalíbí a zkusíte to i ve skutečnosti ;)
Hra - Sářina lekce vaření - čokoládové sušenky
Video se načítá
Kdo by neměl rád čokoládové sušenky. Naučte se je péct pod vedením zkušené učitelky vaření Sáry. Určitě si užijete spoustu zábavy při přípravě těsta, míchání i závěrečném zdobení. A jestli na tuto pečenou dobrodu dostanete při hraní chuť, zkuste si ji třeba podle vyrobit i ve skutečnosti ;)

Ovocná mísa

14.9.2012
80%
Hra - Ovocná mísa
Video se načítá
Tato postřehová hra o vaření prověří Vaši paměť i přesnost. Podle předlohy ozdobeného ovocného koláče budete muset ozdobit co nejpřesněji ovocem druhý prázdný prázdný. V každém levelu budete muset použít více ovoce a i čas se Vám bude krátit.

Music Box of Life

7.3.2013
72%
Hra - Music Box of Life
Video se načítá
V této hře budete mít za úkol najít na dvou stejných obrázcích všechny rozdíly. Hra má navíc poutavý příběh, který můžete změnit, pokud najdete rozdíly na všech obrázcích.

Music Box of Life 3

11.3.2013
72%
Hra - Music Box of Life 3
Video se načítá
Další díl skvělé logické hry s příběhem, kde hledáte rozdíly je tady! Opět je potřeba hrací skříňky, aby mohla být změněna budoucnost a příběh nekončil smutně.

Music Box of Life 2

9.3.2013
72%
Hra - Music Box of Life 2
Video se načítá
Hrací skříňka je tu již podruhé a opět přináší smutný příběh, který však můžete změnit! Stačí, když odhalíte všechny rozdíly na dvou stejných obrázcích. Obrázků je ve hře hned několik a dohromady tvoří příběh.

Monster High Fashion

5.7.2012
89%
Hra - Monster High Fashion
Video se načítá
Je tady super hra pro všechny, kdo mají rádi Monster High. Budete totiž moct obléct ne jednu, ale hned několik žaček této strašidelné střední školy. Budou vypadat jako v seriálu, nebo je vylepšíte podle své vlastní fantazie?

Simpsonmaker

20.3.2012
85%
Hra - Simpsonmaker
Video se načítá
Fanoušky seriálu Simpsonovi jistě potěší tato hra, ve které si budete moci vytvořit vlastního "Simpsona". Změnit můžete vše od tvaru hlavy, až po pozadí na kterém bude postava stát. Výsledný obrázek si navíc můžete jednoduše vytisknout.

The Suspense 2

16.10.2012
78%
Hra - The Suspense 2
Video se načítá
The Suspense 2 je logická skákačka, ve které se budete s vaším hrdinou pohybovat ve více rozdílných světech. Jen přepínáním mezi těmito světy lze posbírat všechny klíče a odemknout tak bránu vedoucí do dalšího kola. Dávejte si pozor na nebezpečné nástrahy, které vás mohou stát život.

Pheus and Mor

6.11.2012
89%
Hra - Pheus and Mor
Video se načítá
Graficky perfektně zpracovaná logická hra Pheus and Mor potěší každého, kdo má rád logické skákačky. Vaším úkolem totiž bude pomoci malému chlapci a jeho psovi najít cestu k cílové bráně. Překonat všechny překážky je možné pouze vzájemnou spoluprací postav, takže se hra hodí i pro dva hráče.

Super D

30.5.2011
71%
Hra - Super D
Video se načítá
Cílem této hry je vysvobodit všechny své přátele, kteří jsou uvězněni na věži. Ty se svou kostičkou se musíš dostat skrz všechny dveře až za nimi a zachránit je. Cesta nebude snadné, k otevření dveří potřebuješ získat vždy správný klíč.

Undercover Ops

31.3.2012
86%
Hra - Undercover Ops
Video se načítá
Být nenápadný, rychlý a nepozorovaný, to je váš úkol v této skvělé bojové hře. Jako tajný agent se musíte k protivníkům nepozorovaně přiblížit zezadu a zaútočit. Úloha je to skutečně náročná, avšak úspěšnost mise závisí na vás.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.