Oblíbené hry

Giraffe Above 1

5.5.2013
90%
Hra - Giraffe Above 1
Video se načítá
Nakrmte žirafu v této povedené logické hře. Aby se dostatečně najedla, musí žirafa sunout svůj krk labyrintem a sníst cestou všechna jablíčka. Úspěšně všechno ovoce sníst ale nebude tak jednoduché, protože si musíte dát dobrý pozor, aby se nekousla do vlastního krku. V pozdějších levelech se navíc…

Suma

30.11.2012
89%
Hra - Suma
Video se načítá
Zahrajte si další super hru typu ZUMA. Opět bude Vašim úkolem zlikvidovat všechny kuličky v hracím poli a nedopustit, aby se dostaly až k otvoru který hlídáte. Kuličky zmizí tak, že vystřelíte barevnou kuličku a spojíte tím minimálně 3 kuličky stejné barvy. Všechny, kdo rádi soutěží, jistě nadchne i…

Xonix 3D 2

15.1.2014
88%
Hra - Xonix 3D 2
Video se načítá
Ve hře Xonix 3D 2 musíte postupně ukrajovat z hracího pole jednotlivé části. po dosažení určité plochy se dostanete do dalšího kola. Náročnost stupňuje lineárně. Připravte se na hodně pohyblivých i statických překážek, které hru skvěle oživují.

Sushi Cat 2 TGP

9.1.2013
90%
Hra - Sushi Cat 2 TGP
Video se načítá
Pusťte roztomilou kulatou kočičku na překážkovou dárhu, kde na ní čekají nejrůznější dobroty. Vašim cílem je odhadnout dobrý okamžik a nejlepší místo pádu tak, aby cestou sebrala co nejvíce jídla a spadla do pelíšku odznačeného co nejvíce body. Když se v kadém kole dostatečně nají, postoupíte dál.

Greedy Sheriffs

30.12.2013
86%
Hra - Greedy Sheriffs
Video se načítá
Zahrajte si tuto zábavnou hru, ve které budete pomáhat šerifům se dostat ke svým kamenům. Každý z nich musí stoupnout na kámen, který má stejnou bravu jako jeho uniforma, pokud možno tak na co nejméně kroků. Myslíte si, že se vám povede vyřešit všechny levely?

Raisin Pudding

16.8.2013
86%
Hra - Raisin Pudding
Video se načítá
Máte chuť na lahodný puding? Tak si ho udělejte! V této hře projdete kompletní přípravou a procesem dělání pudingu. Budete si muset připravit veškeré ingredience a nádobí. Pokud se vám podaří úspěšně puding připravit, můžete se nechat oznámkovat.

Bratz Babyz 25

12.8.2011
90%
Hra - Bratz Babyz 25
Video se načítá
Máte rádi panenky Bratz? V tom případě si jistě oblíbíte tuto hru. Vaším cílem je s pomocí vybrané panenky zachránit vaše přátele. Cestou můžete sbírat různé bonusy a využívat jezdící schody. Dávejte si ovšem pozor na zlého Duana, se kterým se nesmíte střetnout.

Famous Date

13.6.2013
89%
Hra - Famous Date
Video se načítá
Famous Date není hra v pravém slova smyslu, ale spíš velice zajímavý test, který Vám po sérii otázek určí, kdo z celebrit by byl právě pro Vás tím nejlepším partnerem pro rande snů. Tak neváhejte jděte do toho!

Bubble Dress Up

27.5.2012
89%
Hra - Bubble Dress Up
Video se načítá
Bubble Dress Up je super hra která nadchne milovnice módy i ty, kdo mají raději postřehové a logické hry. Abyste totiž mohly svou modelku obléct a vybrat si z nejlepšího oblečení, budete si muset vyhrát body na zaplacení ve hře připomínající hry bubble shooter.

Uphill Rush 2

23.3.2012
87%
Hra - Uphill Rush 2
Video se načítá
Zahrajte si skvělou závodní hru Uphill Rush, která nejen díky své grafice bude určitě bavit nejen kluky. Vaším úkolem, co nejlépe přejít na motorce trať a získat, co nejvíce bodů. Za získané body si můžete později kupovat i lepší motorky a další vybavení. Body získáváte i za akrobatické kousky,…
Hra - Monsterland 3: Junior Returns
Video se načítá
Monsterland 3 je skvělé pokračování logické hry, ve které máte za úkol probudit spící nevrlou červenou kostku. V každém kole budete moci dosáhnout až 3 hvězdiček, podle toho, kolikrát kliknete, než kostku probudíte. Tak neváhejte a zapojte logické myšlení!

Totally spies miseHra s oceněním

4.4.2012
88%
Hra - Totally spies mise
Video se načítá
Vydejte se na misi společně s agentkou Totally spies. Překonejte všechny překážky a dorazte do cíle. Budete muset použít všechno své umění jako jsou skoky a správně načasované kopy.
Hra - Obchod se svatebními šaty
Video se načítá
Staňte se na chvíli obsluhou v luxusním obchodě se svatebními šaty. Své zákaznice nejprve usadíte na pohovku a když se rozmyslí, o který model mají zájem, šaty jim ukázat. Pokud budou potřebovat, musíte je doprovodit do kabinky i k zrcadlu a nakonec si od nich vzít peníze. Dokážete vydělat dost na…

Super D

30.5.2011
71%
Hra - Super D
Video se načítá
Cílem této hry je vysvobodit všechny své přátele, kteří jsou uvězněni na věži. Ty se svou kostičkou se musíš dostat skrz všechny dveře až za nimi a zachránit je. Cesta nebude snadné, k otevření dveří potřebuješ získat vždy správný klíč.

Air Hockey

4.12.2013
90%
Hra - Air Hockey
Video se načítá
Baví vás stolní hokej? Zahrajte si ho ve hře Air Hockey, vaším úkolem bude nastřílet sedm branek a porazit tak soupeře. Pokud se vám podaří vyhrát, postoupíte do dalšího kola. Ale má to jeden háček, každým kolem je soupeř vychytralejší a tím budou vaše šance na výhru menší. Dokážete projít všechny…

Primary

4.4.2012
93%
Hra - Primary
Video se načítá
Zahrajte si tuto skvělou skákačku, ve které budete mít za úkol dostat s panáčkem dostat se až do cíle. Panáček dokáže měnit barvy, přičemž každá má trochu jiné vlastnosti. Napříkad pokud jste žlutý, můžete se stát neviditelným. Také dokážete vykouzlit kostku, která vám pomůže dostat se na vyvýšená…

Notessimo

6.11.2012
90%
Hra - Notessimo
Video se načítá
V této opravdu super oddechové hře se stanete hudebními skladateli. Pomocí přehledných ikonek nástrojů zaneste do notového záznamu, kdy má který zaznít a pak si poslechněte, jakou melodii jste vytvořili.

Monkey Go Happy Candy

25.6.2014
86%
Hra - Monkey Go Happy Candy
Video se načítá
Rozveselte opičáky v tomto novém díle Monkey Go Happy! Ocitnete se ve sladkém světě plného dobrot a sladkostí! Sbírejte gumové medvídky, řešte jednoduché úkoly a dostaňte se až na konec. Podaří se vám nakonec rozveselit opičky?

Clover Flower

8.10.2013
84%
Hra - Clover Flower
Video se načítá
V této logické hře bude vaším hlavním úkolem dodat květině vodu a světlo. Jednoduše klikněte na ikonku vody a slunce a shoďte je na ní. Po cestě byste měli vysbírat i všechny hvězdičky. Dávejte si pozor, aby vám voda nespadla do písku! Podaří se vám je zdolat všechny?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.