Oblíbené hry

Youda Farmer

19.1.2013
89%
Hra - Youda Farmer
Video se načítá
Staňte se úspěšným pěstitelem a chovatelem ve velice povedené farmářské strategii, ve které budete muset plánovat i hodně dopředu přemýšlet, aby Vaše hospodářství bylo úspěšné. Hrou Vás budou provázet jednotlivé úkoly ale i velká míra svobodného rozhodování, co podniknout s vydělanými penězy, co…

Dog Hotel 2

12.1.2012
95%
Hra - Dog Hotel 2
Video se načítá
Pro všechny milovnice zvířátek a pejsků zvlášť je tady druhé pokračování oblíbené hry Dog Hotel, kde máte opět za úkol postarat se správně o svěřené pejsky. Musíte včas plnit všechny jejich přání a potřeby a dát si dobrý pozor, aby Vám neutekli. Procvičíte si svůj postřeh a určitě Vás tihle malí a…

Me and My Dinosaur

18.3.2012
84%
Hra - Me and My Dinosaur
Video se načítá
V této vydařené logické hře se vydáte na útěk spolu se svým mazlíčkem - dinosaurem Rexem. V cestě vám bude stát nejedná nástraha, avšak společnými silami je určitě všechny překonáte.

GoalKeeper Premier

17.6.2012
71%
Hra - GoalKeeper Premier
Video se načítá
Goalkeeper je vynikající fotbalová hra, ve které jako brankář budete rozhodovat o průběhu celého zápasu. Pokud míč chytíte nebo vyrazíte váš tým získává body, které se následně promění na gól ve prospěch vašeho týmu. Pokud míč nestihnete chytit, soupeř si připíše jeden gól.

Grow Valley

2.1.2012
74%
Hra - Grow Valley
Video se načítá
Grow Valley je zajímavá hra s pěknou grafikou, kde budete zvelebovat jedno krásné údolíčko. Postupným klikáním na různé ikony pod obrázkem vytvoříte lidské sídlo se všemi továrnami, elektrárnami i silnicí. Podle pořadí, v jakém ikony zvolíte, bude vypadat výsledek. Objevíte všechny varianty?
Hra - Sářina lekce vaření - perníkový domeček
Video se načítá
Věděly byste jak udělat takovou pravou perníkovou chaloupku? V této super vařící hře se to pod vedením skušené učitelky Sáry určitě naučíte. V jednotlivých krocích, kdy si samy budete i chystat ingredience, si od úplných začátků připravíte dokonce těsto na perník a jistě z výsledného výrobku budete…

Domácí mazlíčci

25.9.2012
96%
Hra - Domácí mazlíčci
Video se načítá
Pořiďte si virtuálního domácího mazlíčka. Budete si moct vybrat mezi kočičkou a pejskem o které se potom budete starat. Zvířátka budou chodit po celém bytě a vy je budete muset jako ve skutečnosti krmit, hrát si s nimi a dobře o ně pečovat.

Good Game BigFarmNÁŠ TIP

29.12.2016
97%
Hra - Good Game BigFarm
Video se načítá
Je tady super propracovaná novinka z rodiny farmářských her z dílny Good Game. Stačí jednoduché přihlášení a stanete se majitelem vlastního farmářského komplexu, jehož prosperita záleží jen na Vás. Hra je v češtině a na začátku Vás čeká přehledný úvod, ve kterém se naučíte jak stavět nové budovy,…
Hra - Kreativní stříhání papíru
Video se načítá
Máte tvůrčího ducha? V této hře si budete moct on-line vyzkoušet bezvadné vystřihování z papíru. Zvolíte si pozadí i vzor papíru a pak už budete pomocí myšky jen stříhat složený papír. Co Vám po odstranění odstřižených částí vznikne?

Betsys Craft Mosaic

24.7.2012
88%
Hra - Betsys Craft Mosaic
Video se načítá
Skládaly jste někdy mozaiku? V této propracované hře si to vyzkoušíte. Na výběr budete mít spoustu krásných obrázků i množství barev. Vybraná barevná sklíčka rozbijete kladívkem a můžete začít skládat.

Cutie Pet Care

17.11.2012
83%
Hra - Cutie Pet Care
Video se načítá
Postarejte se dokonale o očistu roztomilého pejska nebo kočičky. Na začátku hry si budete moct zvolit, o jaké zvířátko se chcete starat. Na výběr budete mít také jestli chcete hrát na čas nebo ne. Pak už na Vás čeká koupání, fénování, úprava drápků, čištění zubů i výběr doplňků.

Můj psí kvíz

7.7.2012
88%
Hra - Můj psí kvíz
Video se načítá
Máte doma pejska nebo byste ho chtěly? V tomto zábavném kvízu zjistíte, které psí plemeno, je pro Vás to nejlepší. Vyberte vždycky jednu ze tří možností, podle svých sympatií a na konci se objeví pejsek co se k hodí právě k Vám.

Decorate the Circus

8.1.2013
88%
Hra - Decorate the Circus
Video se načítá
Máte rádi cirkus se spoustou šikovných zvířátek? Pak se Vám jistě bude líbit tato super dekorační hra, ve které budete moct připravit manéž přesně podle svých představ. Na výběr máte z mnoha pomůcek a ještě více nejrůznějších zvířátek, které libovolně po cirkuse rozestavíte. Když na zvířátko…

Shape Fold

10.12.2012
72%
Hra - Shape Fold
Video se načítá
Shape Fold je logická hra připomínající puzzle, ve které bude vaším úkolem složit různé geometrické tvary a obrazce. Jednotlivé části skládačky jsou však navzájem pospojovány, takže je potřeba vše promyslet a části složit ve správném pořadí.

Qubes

22.11.2012
69%
Hra - Qubes
Video se načítá
Pro milovníky postřehových her (a těch spojovacích zvlášť) další super hra, ve které budete dávat dohromady vždy nejméně tři kostičky stejné barvy. Rozdíl proti ostatním podobným hrám je v tom, že tentokrát nemusejí trojice tvořit řádky nebo sloupce ale stačí, pokud se kostičky jakkoli dotýkají…

Bratz Little PonyNÁŠ TIP

30.5.2011
88%
Hra - Bratz Little Pony
Video se načítá
Připravte svého poníka na módní přehlídku. Vyberte si vašeho oblíbence, toho potom upravte a vyšperkujte tak, aby si první místo opravdu zasloužil. Možností na výběr máte spoustu - od změny hřívy až po oční stíny. Podaří se vám vyhrát první místo?

Summer Shells

25.7.2011
82%
Hra - Summer Shells
Video se načítá
V této hře jste dostali za úkol potápět se s malou holčičkou a sbírat poklady, které nalezne v moři. Během časového limitu musíte posbírat co nejvíce mušlí a další předmětů, které naleznete v moři. Nezapomínejte ovšem na to, že se holčička musí pravidelně nadechovat a vyplavat tak na hladinu.

Sushi Cat 2 TGP

9.1.2013
90%
Hra - Sushi Cat 2 TGP
Video se načítá
Pusťte roztomilou kulatou kočičku na překážkovou dárhu, kde na ní čekají nejrůznější dobroty. Vašim cílem je odhadnout dobrý okamžik a nejlepší místo pádu tak, aby cestou sebrala co nejvíce jídla a spadla do pelíšku odznačeného co nejvíce body. Když se v kadém kole dostatečně nají, postoupíte dál.

Uphill Rush 5

8.1.2013
90%
Hra - Uphill Rush 5
Video se načítá
Již 5 díl této oblíbené závodní pecky, ve které si můžete vybrat mnoho vozidel, se kterými se budete prohánět po vodním parku. Po cestě musíte sbírat bankovky a poklady, které Vám přinášejí body a provádět i různé triky ve vzduchu.

Úklid pokoje

26.6.2012
90%
Hra - Úklid pokoje
Video se načítá
Malá hrdinka této hry má uklízet svůj pokoj. Ale jako všem dětem se jí samozřejmě nechce, a tak si zkouší hrát své oblíbené hry, když se maminka nedívá. Stihnete si je s ní všechny zahrát tak, aby Vás její maminka nepřistihla?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.