Oblíbené hry

BioGemsHra s oceněním

17.3.2013
88%
Hra - BioGems
Video se načítá
Pěkně zpracovaná hra, ve které musíte zničit nepřátelská monstra! S nepřáteli se vždy utkáte v logické spojovačce, ve které vybíráte, co uděláte. Když tedy spojíte 3 zelené kameny, tak Vám to doplní život nebo žluté zase energii.

Jacksmith

2.11.2012
96%
Hra - Jacksmith
Video se načítá
Staňte se výrobcem zbraní a zásobujte armádu a vojáky přesně tím, co potřebují ve strategické hře Jacksmith. Ve vaší dílně musíte každou zbraň vyrobit s co největší přesností, protože jen tak získáte dostatek peněz na další vylepšení.

Maus Trap

11.3.2013
70%
Hra - Maus Trap
Video se načítá
Chyťte sýr a nalákejte myšku do díry! Postřehová hra, ve které musíte pomocí sýru lákat myš, která jde za Vámi. Po cestě se snažte posbírat co nejvíce jídla a dávejte si přitom pozor na překážky.

Renegade Racing

12.3.2013
75%
Hra - Renegade Racing
Video se načítá
Skvělá závodní hra, ve které krom vyhrávání musíte plnit i různé úkoly. Navíc za vydělané peníze můžete nakupovat auta a vylepšovat je.

Tower Bloxx Deluxe 3D

30.5.2011
71%
Hra - Tower Bloxx Deluxe 3D
Video se načítá
Ve hře Tower Bloxx máte jediný cíl. Váš úkol je prostý, musíte na sebe skládat patra domu tak, aby se tam mohlo ubytovat co nejvíce lidí. Nebude to ale snadná, patra na sebe musíte skládat opatrně, aby se váš mrakodrap nepřevážil.

My sweet dog

7.7.2011
88%
Hra - My sweet dog
Video se načítá
V této hře je vaším úkolem postarat se o štěňátko psíka. Musíte ho krmit, koupat, dávat mu napít a samozřejmě ho musíte někdy nechat i odpočinout. Musíte si ovšem dávat pozor, jakou činnost mu zrovna určíte, protože ne všechno se mu líbí. Podaří se vám tedy psíka správně vychovat?

Invention Suspension

19.8.2012
70%
Hra - Invention Suspension
Video se načítá
Invention Suspension je logická hra, ve které si zalétáte s vrtulníkem. Vaším úkolem v každém kole bude přenést určitý náklad na požadované místo. Za pomoci magnetu připoutaného k vrtulníku stačí předměty zvednout a letět ke svému cíli. Předtím se však musíte ještě dostat přes sérii zamčených vrat.

Jak bys chtěla vypadat?

26.5.2012
79%
Hra - Jak bys chtěla vypadat?
Video se načítá
V této propracované oblíkačce si budete moct sestavit slečnu podle toho, jak byste chtěly samy vypadat. Jak moc chcete být opálené? Jaké chcete vlasy a make up? Co si nejraději oblékáte a kam nakonec vyrazíte?

Park It Fast

24.11.2012
70%
Hra - Park It Fast
Video se načítá
Zaparkujte desítky aut na vyznačené místo na parkovišti bez toho, aby jste nabourali v parkovací hře Park It Fast. Ve hře musíte být skutečně rychlý, protože se vám při parkování každého auta odpočítává čas, který se částečně doplní, až auto zaparkujete.

Snail Bob 2

9.2.2013
84%
Hra - Snail Bob 2
Video se načítá
V druhém díle logické hry Snail Bob na vás čekají nové kola, ve kterých musíte opět dopravit šneka Boba do cíle. V každém levelu je tak potřeba najít ten správný postup, abyste pro Boba vytvořili bezpečnou cestu a vyhnuli se všem nástrahám, které by ho mohly stát život.

Liquid Measure

21.3.2012
90%
Hra - Liquid Measure
Video se načítá
Liquid Measure je zdařilá logická hra, při které si dozajista pořádně potrápíte hlavu. Bude stát před vámi rad levelů, ve kterých musíte dopravit vodu do připravených zásobníků. Úloha se vám podaří splnit jen v případě, že nádoby správně umístíte a zapojíte vodovodní potrubí.

Liquid Measure 2

23.3.2012
80%
Hra - Liquid Measure 2
Video se načítá
Pokud máte rádi logické hry, tato vás dozajista potěší. Úkol je poměrně jasný - nalít do připravených nádob přesné množství vody. Řešení jednotlivých levelů však už takové lehké nebude a určitě si nad nimi pořádně potrápíte hlavu.

Cake Jam

26.4.2012
89%
Hra - Cake Jam
Video se načítá
Cake Jam je další z výborných her, ve kterých budete vařit i obsluhovat své hosty. Tentokrát se stanete majitelkou koláčového království a Vašimi hosty budou opravdu roztodivné postavy. Stihnete jim všem udělat koláče podle jejich představ?

Free Rider

13.10.2012
96%
Hra - Free Rider
Video se načítá
Tato závodní hra bude tentokrát jistě bavit i holky. Nepůjde totiž jen o závodění a jízdu, ale hlavně o navrhování samotného závodního terénu. Na začátku si vyberete dopravní prostředek a prostředí a pak pomocí malování dokreslíte terén, po kterém pojedete. Používat můžete i klasické hvězdičky…

The Birdinator

8.7.2012
71%
Hra - The Birdinator
Video se načítá
Odvážný pták se vydal na dlouhou cestu, avšak ta je plná nejrůznějších protivníků a nástrah. Zákeřné sovy, mouchy a vrtulníky mu stojí v cestě. Pomozte mu všechny další protivníky překonat a doletět až do konce. Hru můžete ovládat šipkami nebo za pomoci myši.

Electricman 2

25.3.2012
78%
Hra - Electricman 2
Video se načítá
Zahrajte si skvělou bojovku, ve které budete muset Electricman zničit všechny nepřátele. Vaší jedinou zbraní je bojové umění, které však ovládáte dokonale. Předveďte nepřítelem pár z vašich nejlepších kousků a pošlete je k zemi.

Exit Path

22.1.2013
79%
Hra - Exit Path
Video se načítá
Exit Path je velice rychlá skákačka, která opravdu prověří Vaše reflexy a postřeh. Jako panáček v prostředí s jednoduchou grafikou, aby nic nerušilo Vaše soustředění, budete skákat jako o život (o který opravdu nebude těžké přijít) od jedné vlaječky ke druhé. Tyto vlajky jsou totiž záchytnými body a…

Cute Horse Hospital

15.10.2012
96%
Hra - Cute Horse Hospital
Video se načítá
Staňte se zvěrolékařem na farmě, která pečuje o nemocné koně a jejich příbuzné jako jsou oslíci, zebry a další. Každý zvířecí pacient k Vám přijde s jiným problémem a vy mu musíte pomoci. Budete vyměňovat podkovy, řešit dýchací problémy, dokrmovat hříbátka,... Když se Vám to podaří bude koník i jeho…

Super D

30.5.2011
71%
Hra - Super D
Video se načítá
Cílem této hry je vysvobodit všechny své přátele, kteří jsou uvězněni na věži. Ty se svou kostičkou se musíš dostat skrz všechny dveře až za nimi a zachránit je. Cesta nebude snadné, k otevření dveří potřebuješ získat vždy správný klíč.

Dillo hills

15.8.2011
77%
Hra - Dillo hills
Video se načítá
V této ovládáte létajícího pejska, který skáče a sbírá krystalky, za které potom získává body. Aby mohl pejsek letěl, musí se nabrat rychlost kutálením z kopce (šipka dolů). Jakmile je dostatečně rozjetý, můžeš vzlétnout a přeletět část terénu. Dávejte si ovšem pozor na přistání, které nesmí být moc…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.