Oblíbené hry

Fireboy and Watergirl 2

16.9.2013
88%
Hra - Fireboy and Watergirl 2
Video se načítá
Druhý díl ze zábavné série o dvou panáčcích - ohnivém klukovi a vodní holce. Každého z nich ovládáš pomocí jiných tlačítek. V každém kole tě ale čeká spousta nástrah, na které musíš dát pozor, a pomocí spolupráce holky a kluka je musíš překonat.

Cat Dress Up

25.7.2013
64%
Hra - Cat Dress Up
Video se načítá
Roztomilá kočičí slečna na vás čeká v této povedené oblíkačce, kde bude vašim úkolem úplně změnit vzhled této čtyřnohé krasavici. Jaký pro ni vyberete kožíšek, doplňky i netradiční oblečky?

Kitty Kingdom

16.10.2012
90%
Hra - Kitty Kingdom
Video se načítá
Kitty Kingdom je pěkná skákačka, ve které budete jako velká kočka zachraňovat koťátka. Vašim úkolem bude všechna najít, vzít je na záda a dopravit je až do cíle. Zvládnete správně skákat, plazit se a překonat všechny překážky?

Top That Doux

24.5.2012
85%
Hra - Top That Doux
Video se načítá
Top That Doux je jméno restaurace, ve které se v této hře stanete obsluhou. Dokážete včas připravovat celá menu z polévky, nápoje i hlavního chodu podle osobních přání Vašich zákazníků?

Plážový podnik

24.9.2012
90%
Hra - Plážový podnik
Video se načítá
Otevřete si vlastní podnik na pláži, kde budete půjčovat lehátka, vodní atrakce, podávat občerstvení a vůbec se starat o své zákazníky, kteří se přišli pobavit. Musíte být ale dostatečně rychlí, aby jim při čekání nedošla trpělivost a neodešly od Vás.

Dress My iPad

4.5.2014
88%
Hra - Dress My iPad
Video se načítá
Jak bys chtěla, aby vypadal tvůj iPad? V této hře si můžeš navrhnout jakýkoliv chceš, včetně barev, obalu nebo doplňků.

Freeway FuryHra na skóreHra o medaile

5.3.2013
75%
Hra - Freeway Fury
Video se načítá
Zábavná hra, ve které jste již nevydrželi nervy z dopravní zácpy a rozhodli jste se to řešit po svém. Vyskočíte ze svého auta a neváháte ukrást další, na čím víc aut skočíte najednou, tím více dostanete bodů.

Freeway Fury 2

5.10.2014
59%
Hra - Freeway Fury 2
Video se načítá
Pokračování skvělé závodní hry jménem Freeway Fury je tady a ty si ho můžeš zahrát hned teď! Musíš dojet do cíle. A když se ti při tom trochu potluče auto? Ničemu to nevadí. Máš pouze časový limit. Když si na to troufneš, můžeš během jízdy přeskakovat do jiného auta.

Runner 2Hra na skóreHra o medaile

30.9.2014
80%
Hra - Runner 2
Video se načítá
Zdolejte co největší vzdálenost! Utíkejte přes překážky a snažte se nikde nezaseknout. Pokud se zaseknete, tak hra končí.

Freeway Fury 3

30.9.2014
64%
Hra - Freeway Fury 3
Video se načítá
Máme tu již 3. pokračování skvělé hry, ve které kradete na dálnici auta. Jakmile jste v jednom autě, vaším úkolem je přeskočit na další auto a dostat body. Na čím více aut skočíte na jeden zátah, tím více bodů dostanete. Máte na to omezený čas.

Urban Chic Deluxe

20.9.2014
89%
Hra - Urban Chic Deluxe
Video se načítá
Zahraj si tuhle skvělou oblíkačku a buď co nejvíc chic! Nejdříve si vytvoříš modelku podle svého a pak ji podle sebe také oblečeš. Najdeš tu ty nejvíce trendy kousky.

Element of Earth

20.2.2014
88%
Hra - Element of Earth
Video se načítá
Vymyslete, jak by měla podle vás vypadat víla větru. Vybrat jí můžete krásný účes, všemožné doplňky, krásné oblečení, které můžete kombinovat a samozřejmě i dekorovat okolí.
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...

Fantasy Horse Maker

20.5.2014
93%
Hra - Fantasy Horse Maker
Video se načítá
V této hře se můžete skutečně vyřádit a využít svou fantazii a styl. V této hře bude vaším úkolem vytvořit originálního koně se zajímavými prvky, které máte v nabídce. tak směle do toho a využijte všechny možnosti.
Hra - Catscratch This Means War
Video se načítá
Neschopni žít v míru, Gordon, Bilk a Waffle si vyhlásili navzájem válku, která se odehrává v domě, ve kterém žijí. Tato hra je velmi podobná Worms Armageddon, takže jestli jste jí někdy hráli, tak určitě nebudete mít problém s touto hrou. Stačí jen vybrat zbraně a správně je použít, máte na to 30…

Šití medvídka

20.7.2012
90%
Hra - Šití medvídka
Video se načítá
Je tady neobvyklá dovednostní hra, ve které si budete moct ušít vlastní plyšové zvířátko. Vyberte si vzor, nastříhejte látku, sešijte kousky k sobě a zvířátko vycpěte. Nakonec si zvolte, jak bude vypadat jeho obličej. Nemusíte se bát, že byste něco nezvládly, hra Vás krok po kroku povede.

Paint My Face

9.8.2014
77%
Hra - Paint My Face
Video se načítá
Do tvého salonu chodí slečny nechat si namalovat něco pěkného na obličej, například motýla nebo tygra. Za získané peníze pak můžeš nakupovat další barvy, šablony a podobně.

Katy Perry

2.6.2014
86%
Hra - Katy Perry
Video se načítá
Pomozte Katy Perry změnit vzhled na její velký koncert! Udělejte jí nový účes, hezky jí můžete nalíčit a dát jí i nějaké ty módní doplňky.

Hungry Bobby Bear

8.11.2013
89%
Hra - Hungry Bobby Bear
Video se načítá
Máme tu pro vás logickou hru, ve které budete krmit malého hladového medvídka. Odebírejte prvky a zařiďte, aby mu všechno jídlo napadalo až do tlamy. Pozor, všechno ovoce musí dorazit do tlamy, jinak hra končí, stejně tak když sní chilli papričku. Podaří se vám ho pokaždé nasytit?

Školní vtipálek

25.9.2012
86%
Hra - Školní vtipálek
Video se načítá
Baví Vás dělat ve škole nejrůznější žertíky a nepříjemné schválnosti spolužákům? Hlavního hrdinu této postřehové hry určitě ano. Pomozte mu, aby mohl své nemilé plánu uskutečnit a nezahlédla ho paní učitelka.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.