Oblíbené hry

Cake Machine

30.8.2012
80%
Hra - Cake Machine
Video se načítá
V této zajímavé hře, která se jistě bude líbit i těm nejmenším, se stanete obsluhou stroje na výrobu dortů. Podle zakázky musíte zvolit správný tvar dortu, jeho polevu, ozdoby i číslo svíčky. Kolik dortů stihnete vyrobit?

Školní vtipálek

25.9.2012
86%
Hra - Školní vtipálek
Video se načítá
Baví Vás dělat ve škole nejrůznější žertíky a nepříjemné schválnosti spolužákům? Hlavního hrdinu této postřehové hry určitě ano. Pomozte mu, aby mohl své nemilé plánu uskutečnit a nezahlédla ho paní učitelka.
Hra - Rachel's Kitchen Grand Prix Seafood
Video se načítá
Zahrajte si tuto bezvadnou hru, ve které budete hrát za krásnou kuchařku jménem Rachel. Pomozte Rachel se dostat do kuchařské soutěže! Napřed, si musíte procvičit některé recepty, než půjdete do soutěže. Postupujte podle zadání a nic nemůžete zkazit. Dávejte pozor, pokud chcete soutěž vyhrát je…

Grill Time

30.11.2012
88%
Hra - Grill Time
Video se načítá
Vítejte v rychlém občerstvení zaměřeném na grilované dobroty. Připravujte svým zákazníkům super klobásky, párečky a masové kuličky přesně podle jejich přání. Vždy musíte vybrat správný druh masa, napíchnout ho na špejli, správně opéct a nakonec přidat zákazníkem vybranou omáčku. Když uděláte všechno…

Music Box of Life 4

16.3.2013
72%
Hra - Music Box of Life 4
Video se načítá
Poslední díl logické hry, kde musíte hledat rozdíly na dvou stejných obrázcích. Díky objevování rozdílů se otevírají i nové obrázky a s nimi i smutný příběh. Pokud ovšem budete pilní a hru dohrajete, máte šanci příběh změnit!

Music Box of Life 3

11.3.2013
72%
Hra - Music Box of Life 3
Video se načítá
Další díl skvělé logické hry s příběhem, kde hledáte rozdíly je tady! Opět je potřeba hrací skříňky, aby mohla být změněna budoucnost a příběh nekončil smutně.

Music Box of Life 2

9.3.2013
72%
Hra - Music Box of Life 2
Video se načítá
Hrací skříňka je tu již podruhé a opět přináší smutný příběh, který však můžete změnit! Stačí, když odhalíte všechny rozdíly na dvou stejných obrázcích. Obrázků je ve hře hned několik a dohromady tvoří příběh.

Music Box of Life

7.3.2013
72%
Hra - Music Box of Life
Video se načítá
V této hře budete mít za úkol najít na dvou stejných obrázcích všechny rozdíly. Hra má navíc poutavý příběh, který můžete změnit, pokud najdete rozdíly na všech obrázcích.

Barbie And Horse Dress UpNÁŠ TIP

10.2.2014
94%
Hra - Barbie And Horse Dress Up
Video se načítá
Barbie se chce převést na svém krásném koni, avšak předtím potřebuje pomoci s make-upem, výběrem účesu, oblečení a krásných doplňků. Nakonec potřebuje upravit i její kůň, kterému můžete měnit srst, hřívu a vybrat mu krásně sedlo s doplňky.

Love Chef

31.1.2013
94%
Hra - Love Chef
Video se načítá
Slečna v této hře očekává romantickou večeři svého přítele. Proto musí být vše co nejdokonalejší. Pomozte jí připravit sváteční stůl a pak připravit to nejlepší jídlo se všemi jeho chody. Podle toho jak se Vám to podaří, bude jejich společný večer povedený, tak se fakt snažte;)
Hra - Outfits Today: What to Wear Today
Video se načítá
Vyplňte si jednoduchý test, kdy stačí podle obrázků volit co se Vám víc líbí nebo máte rády a zjistěte, jaký druh oblečení se k Vám a Vaší náladě bude dnes nejvíce hodit. Tato zábavná hra Vám může třeba pomoci, až budete ráno stát bezradně před skřní ;)

Monkey GO Happy Western

12.1.2015
90%
Hra - Monkey GO Happy Western
Video se načítá
Je tu další pokračování vaší oblíbené hry s opičkami. Navštivte divoký západ, kde na vás bude čekat spousta úkolů, hádanek a dobrodružství! Dokážete se dostat až na konec?

Dream Princess Today

8.3.2012
85%
Hra - Dream Princess Today
Video se načítá
Kterou princeznou byste se dnes staly? Jakou máte náladu? Zkuste si každý den udělat krátký zábavný test své jedinečné osobnosti. Budete nezkrotná princezna pirátů, nebo milá princezna v růžových šatech?

Tudor Fashion

5.7.2013
90%
Hra - Tudor Fashion
Video se načítá
Máme tu pro vás oblíkačku, která vás zaručeně ohromí. Vyberte si ženu nebo muže a hurá na to. Upravte obličej, barvu očí, máte na výběr ze spousty starodávných účesů. Tato hra je opravdu velmi propracovaná a máte opravdu veliký výběr, který se vám bude zaručeně líbit. Tak na co ještě čekáte?…

Fashion Studio Jumpsuit DesignNÁŠ TIP

28.7.2014
93%
Hra - Fashion Studio Jumpsuit Design
Video se načítá
Vytvořte si pěknou a moderní kombinézu v této hře za pár minut. Nejdříve si načrtnete nákres a pak se pustíte do šití. Nakonec můžete kombinézu vylepšit pěkným účesem, doplňky a botami.

Easter Lily

5.5.2014
90%
Hra - Easter Lily
Video se načítá
Zahraj si skvělou velikonočně laděnou oblíkačku. Lily má na výběr z mnoha kousků jarního oblečení, barvy jsou jen na tobě. A co třeba udělat z Lily krásnou vílu?

Game of Thrones Scene MakerNÁŠ TIP

21.8.2013
97%
Hra - Game of Thrones Scene Maker
Video se načítá
Máš ráda Game of Thrones neboli Hru o trůny? V téhle hře si můžeš vyzkoušet vytvořit třeba jednu z hlavních postav! A nebo naopak vytvořit úplně novou. Množství postav je zde neomezené, jen si vyber muže nebo ženu a začni tvořit. Na výběr máš opravdu nepřeberné množství herních prvků!

Airplane Service

4.3.2012
89%
Hra - Airplane Service
Video se načítá
Staňte se letuškou první třídy a bezchybně obsluhujte své pasažéry během letu. Musíte být rychlé, aby byli maximálně spokojení a dobře Vám zaplatí.

Girls Go Fashion Party

31.12.2012
94%
Hra - Girls Go Fashion Party
Video se načítá
Tři nerozlučné kamarádky se chystají na párty. Jenomže jsou trošku nepořádné a ve svých pokojích nemůžou najít některé důležité věci. Pomozte jim všechno co nejdříve najít a pak je podle svých představ na párty připravte. Jako vždy zvolte ten pravý účes, šaty, boty i líčení. Každá další slečna je o…

Papa's Burgeria

10.7.2012
90%
Hra - Papa's Burgeria
Video se načítá
Papas Burgeria je jedna z nejpovedenějších her s obsluhováním. V této hře budete se budete starat o celý provoz rychlé občerstvení. Budete mít tedy na starost jak přijímaní a vyřizování objednávek, tak práci v kuchyni.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.