Oblíbené hry

Papa´s Wingeria

23.3.2013
90%
Hra - Papa´s Wingeria
Video se načítá
Veďte svou vlastní novou Papa´s restauraci, tentokrát zaměřenou na výborné smažené kuřecí kousky. Zákazníci budou mít spoustu nejrůznějších přání a požadavků od množství kuřátek, až po druh omáčky a zeleny. Dejte si proto s přípravou záležet, aby bylo vše podle jejich představ a navíc to i krásně…

Papas pizzeria

10.7.2011
93%
Hra - Papas pizzeria
Video se načítá
V této hře se stanete majitelem pizzerie. Vaším úkolem je nejen obsluhovat hosty, ale také jim připravovat pizzy podle toho, jaké zákazníci chtějí. Abyste zvládli obsloužit všechny hosty, musíte si ovšem pospíšit a dělat pizzy opravdu rychle.

Papa's Taco Mia!Hra s oceněním

30.5.2011
95%
Hra - Papa's Taco Mia!
Video se načítá
Staňte se majitelem Taco restaurace a starejte se o své zákazníky. Na starost máte celou restaurace, tedy obsluhu i kuchyň. V daném čase musíte stíhat připravit svým zákazníkům vybraná jídla, tak aby byli spokojeni a zaplatili vám co nejvíce.

Líčení do školy

8.7.2012
91%
Hra - Líčení do školy
Video se načítá
Slečna v této hře jde po prázdninách opět do školy a potřebuje Vaši pomoc, aby zase vypadala krásně. Co všechno musí pro svůj vzhled udělat? Před líčením, česáním a oblékáním bude určitě potřeba postarat se o vyčištění a rozjasnění její zanedbané pleti...

Proměna tulačky

16.6.2012
93%
Hra - Proměna tulačky
Video se načítá
Udělejte opět krásku ze zanedbané dívky z ulice. Co všechno bude potřeba udělat? Nejdříve musíte vyčistit její obličej, vytrhat obočí, použít masku i nejrůznější krémy. Potom už budete moct vybírat účes, líčení a oblečení.

Bridal Beauty Makeover

23.2.2013
85%
Hra - Bridal Beauty Makeover
Video se načítá
Dívku v této hře čeká jeden z nejdůležitějších dní v životě - bude se vdávat. Pomozte jí se proto připravit, aby jí to opravdu slušelo. Před tím, než ji ale začnete líčit a vybírat krásné svatební šaty, musíte upravit její zanedbanou pleť. Použijte všechy nezbytné kosmetické prostřdky a uvidíte, jak…

Dating a Vampire: Damon

10.5.2014
87%
Hra - Dating a Vampire: Damon
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem obléci hlavní hrdinku z Upířích Deníků. Nejdříve jí vyčistěte pleť a pak vyberete make-up a oblečení.

Catwalk Model Makeover

4.8.2014
88%
Hra - Catwalk Model Makeover
Video se načítá
Postarejte se o tuto slečnu a udělejte z ní krásnou kočku. K tomu budete potřebovat krásné šaty a pěkný make-up, který najdete v jejím šatníku. Příjemnou zábavu.

French Princess Facial

14.4.2014
89%
Hra - French Princess Facial
Video se načítá
Proměňte mladou princeznu na krasavici tím, že jí uděláte celkový makeover, vyberete krásné šaty a účes.

Spring Make Up

4.7.2012
90%
Hra - Spring Make Up
Video se načítá
V této hře budete mít opravdu možnost dokázat své kosmetické umění. Vaše modelka bude totiž na začátku vypadat opravdu příšerně a bude jen a jen na Vás, jakou podobu jí vytvoříte použitím makeupu, účesů i doplňků.

Rosie Huntington Make-up

17.7.2014
90%
Hra - Rosie Huntington Make-up
Video se načítá
Povedená make-up hra s modelkou a herečkou Rosie Huntington, kterou jsi mohla vidět například ve filmu Transformens. Znát ji můžeš také z módních přehlídek. Teď můžeš upravit její vzhled a klidně ho celý úplně změnit střihem vlasů, makeupem i doplňky.
Hra - Photoshoot Preparation Makeover
Video se načítá
Připravte obyčejnou dívku na dráhu modelky. Práce to nebude jednoduchá. Nejdříve je potřeba upravit její pleť, která je docela zanedbaná. K tomu bude potřebovat všechny dostupné kosmetické přípravky a své umění. Po odstranění pupínků a přebytečných chloupků přichází na řadu ten správný účes, make…

Magic Feather Dress Up

11.12.2012
90%
Hra - Magic Feather Dress Up
Video se načítá
Chtěly byste vlastního krásného papouška? V této velice povedené dekorační hře si ho budete moct vytvořit úplně podle svých představ. Vyberte mu barvu, druh peříček, klec i spoustu super doplňků. Nechte promluvit svou fantazii a uvidíte, jak to bude ptáčkovi v kleci slušet ;)

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.

Papa's PastariaHra na skóreHra o medaileNÁŠ TIP

10.12.2013
95%
Hra - Papa's Pastaria
Video se načítá
Konečně je tu další díl této oblíbené hry! V tomto díle budete pozváni na svatbu, jenže ve městě není žádný hotel, který by vás ubytoval. Najdete si práci v luxusní restauraci, kde si odpracujete ubytování. Váš úkol je naprosto jasný, berte objednávky, co nejrychleji, nejpřesněji připravte jídlo a…

Air Element

17.2.2014
95%
Hra - Air Element
Video se načítá
Víte jak vypadá víla větru? My také ne, ale za pomoci této hry si svoji vlastní vílu větru můžete vymyslet. V nabídce najdete krásné šaty, doplňky a všemožně dekorace, které udělají obrázek originálním.

Brazilian Girl Makeup

1.9.2014
79%
Hra - Brazilian Girl Makeup
Video se načítá
Pomozte této krásné Brazilské slečně se obléct na sraz se svými přáteli. Navíc jí musíte učesat a nalíčit než jí oblečete. Tak neváhejte a dejte si pořádně záležet.

Papas Hot Doggeria

8.12.2012
95%
Hra - Papas Hot Doggeria
Video se načítá
Staňte se majitelem stánku s hot-dogma a obslužte každého zákazníka, který vás navštíví tak, aby byl spokojen. Každý zákazník bude mít jiné přání a vy se ho budete muset snažit, co nejlépe splnit. Čím úspěšnější totiž budete, tím vyšší tuzér dostanete.

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?

Castle Spa

18.4.2012
92%
Hra - Castle Spa
Video se načítá
Otevřete vlastní wellness luxusní zařízení a poskytujte svým klientům tu nejlepší péči v páře, bazéncích, při masáži, pleťové masce a mnoha dalších procedůrách. Když budete rychlí a klienti spokojení, jistě si vyděláte dost peněz na spoustu zajímavých vylepšení.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.