Oblíbené hry

Hra - Princess Irene's Goes Horse Riding
Video se načítá
Připravte princeznu na jízdu na jejím koni. Napřed jí musíte nalíčit, upravit vlasy a obléct jí do nejlepšího oblečení. Nakonec budete moct změnit barvu i jejímu milému koni.
Hra - Monster High Hidden Numbers
Video se načítá
Tentokrát bude ve hře s motivy oblíbeného seriálu Monster High Vaším úkolem najít všechna čísla skrytá v obrázku. Některá čísla se docela dobře maskují a tak jistě oceníte funkci lupy, která Vám jistě pomůže, abyste je našly všechna. Jak rychle to dokážete?
Hra - Monster High Design Studio
Video se načítá
Pomozte Clawdeen s návrhem krásných šatů, které by si vzala do školy nebo na ples. Po výběru materiálů a jednotlivých kousků, je můžete ušít. Nakonec můžete šaty ozdobit doplňky. Příjemnou zuábavu.
Hra - Fashion Studio Cheerleader Outfit
Video se načítá
Vytvořte mladým roztleskávačkám nové úbory, které nutně potřebují. K tomu budete potřebovat nákres, látku a zkušenosti se šitím. Podaří se vám vymyslet něco moderně?

Dot A Pix

5.5.2013
75%
Hra - Dot A Pix
Video se načítá
Zkuste si svůj postřeh na této spojovačce. Hra má naprosto jednoduché ovládání, používáte pouze myš, kterou stačí klikat na tečky, doporučujeme počkat, než se číslo zvýrazní, občas se můžete netrefit. Kdyby, se vám povedlo kliknout vedle, tak v levém horním rohu je šipka, pomocí které můžete vrátit…

Fynsy's Beauty Salon

19.3.2015
55%
Hra - Fynsy's Beauty Salon
Video se načítá
Oblečte si známou hrdinku z my Little Pony a vymyslete její nový outfit, který by se k ní hodil. Kromě oblečení jí můžete vybrat Ocenit stíny a účes.

Tangled Puzzle Book

28.2.2015
63%
Hra - Tangled Puzzle Book
Video se načítá
Zabavte se známou dětskou hrou puzzle a poskládejte si jednu z nejznámějších princezen. Na výběr máte několik obrázků, pokud budete ve skládání úspěšní dostanete se na vyšší level. Háček je však v tom, že skládání bude, každou úrovní složitější. Zvládneš to?

Wedding Lily

19.3.2014
94%
Hra - Wedding Lily
Video se načítá
Svatba se už blíží a Lily se nemůže dočkat. Navrhněte její krásné šaty, aby byla tou nejkrásnější nevěstou. Nezapomeňte ani na krásný účes, make-up a doplňky.

Princess Makeup

5.2.2015
71%
Hra - Princess Makeup
Video se načítá
Dokážete princezně vytvořit ten nejlepší makeup? Musíte si pohrát se všemi detaily, protože jinak nebude na bále vypadat nejlépe. Stačí použít svoji představivost a dílo bude na světě.

Rapunzel Baby Feeding

6.3.2015
84%
Hra - Rapunzel Baby Feeding
Video se načítá
Pomozte Rapunzel s péčí o miminko. Pomozte jej nakrmit a poté uspat. Nakonec můžete vybrat nové věci do pokojíčku, kde bud dítko spávat. Dokážete splnit tyto nelehké úkoly?

Sofia's Little Sister

28.2.2015
58%
Hra - Sofia's Little Sister
Video se načítá
Sofie se musí postarat o svou mladší sestřičku, která je hladová a nevrlá. Pomozte jí, aby se holčička smálo a bylo šťastné. Navíc jí můžete změnit i pokojíček.

Cute Puppy Care

3.1.2014
86%
Hra - Cute Puppy Care
Video se načítá
Toto rozkošné štěňátko si hrálo celý den se svými kamarády venku a je celé ušmudlané a smradlavé. Váš úkol je tedy jasný, napřed si s ním chvilku hrajte a pak ho pořádně namydlete a vykoupejte. Splňte všechna jeho přání a uvidíte, jak bude šťastné.

Labrador Care

22.5.2014
83%
Hra - Labrador Care
Video se načítá
Ve hře Labrador Care bude vaším úkolem postarat se o malé roztomilé štěňátko labradora. Štěňátko musíte umýt, osušit , vykartáčovat a postarat se o něj, aby bylo spokojené. Při každém jednom úkolu se vám nahoře bude zobrazovat indikátor, abyste věděli nakolik jste úkol už splnily.

Puppy Rescue Vet

6.3.2015
80%
Hra - Puppy Rescue Vet
Video se načítá
Postarejte se o štěňátko, které bylo přineseno na Vaši veterinární kliniku. Je potřeba jej vykoupat a zjistit, jaká má zranění. Poté jej ošetřete a na konec mu jistě uděláte radost, pokud mu vyberete nějaký pěkný obleček.

Princess Maker 2

15.6.2013
85%
Hra - Princess Maker 2
Video se načítá
Jak by podle vás měla vypadat ta nejkrásnější princezna? V této opravdu velice povedené a skvěle propracované hře si jednu takovou pohádkovou krásku budete moci od základů vytvořit. Můžete kombinovat nejrůznější krásné oblečení, vybrat si z mnoha barev a použít i spoustu doplňků :)
Hra - Elsas Ugly Christmas Sweater
Video se načítá
Do opravdové zimy se každému hodí velký huňatý svetr. Přesně takový potřebuje také Elsa. Tentokrát však máte výhodu, že jej můžete kompletně celý navrhnout. Vyberte tedy barvy, které se Vám nejvíce líbí.

Girls Day

9.1.2013
71%
Hra - Girls Day
Video se načítá
Užijte si pravý holčičí den v lázních. Připomeňte si parné letní dny a připravte hlavní hridnku na pobyt u bazénu. První jí vybete ty nejlepší plavky a účes a potom bude na Vás ji obléknout i na cestu domů. Na výběr budete mít z mnoha pěkných účesů, sexy letních šatiček i super bot. Nezapomeňte…
Hra - Elsa Jacuzzi Celebration
Video se načítá
Elsa si dnešní den chce užít se svým přítelem v jacuzzi. Pomůžete jí tento den zpříjemnit a pomůžete jí s výzdobou a kosmetickými úpravami?

Elsas Wedding Cake

22.2.2015
78%
Hra - Elsas Wedding Cake
Video se načítá
Elsa dodělává poslední přípravy na svatbu a je potřeba nachystat svatební dort. Dokážeš jí pomoci zvolit správné barvy polevy, okrasných doplňků a dalších ozdob, bez kterých se svatební dort neobejde?

Hallowinx Dress Up

1.10.2013
85%
Hra - Hallowinx Dress Up
Video se načítá
I když právě není Halloween, můžeš si zahrát tuhle haloweenskou hru. Oblékni si jednu svou vílu winx, vyber jí vlasy, oblečení i křídla, a samozřejmě čarodějnický klobouk. Je to přeci čarodějnice, lítá na koštěti, ne?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.