Oblíbené hry

Elsa's Closet

10.2.2015
58%
Hra - Elsa's Closet
Video se načítá
Elsa potřebuje pár věcí ze seznamu, abyste ji mohli obléci musíte najít všechny do časového limitu. Podaří se vám to?

Reindeer Care

21.2.2014
81%
Hra - Reindeer Care
Video se načítá
Postarejte se o soba, který potřebuje vaši pomoc a péči. Je jen na vás, zda si vyberete péči s volným nebo omezeným časovým limitem. V omezeném časovém limitu, bude vaším úkolem ošetřit a vyčistit tolik sobů, kolik zvládnete. Dokážete se o toto krásné stvoření postarat?

Scooby-Doo! Dinner

13.10.2014
81%
Hra - Scooby-Doo! Dinner
Video se načítá
Pomozte Scoobymu s jeho novou restaurací, kterou si otevřel. Aby se mu dařilo musí obsluhovat hosty, přinášet jim jídlo a usazovat. Vaším úkolem je, aby byli vaši hosté spokojeni a nečekali dlouho. V každém dni musíte vydělat určitý počet peněz, za ty které vám zůstaly si můžete něco koupit. Tak co…

Adam and Eve 3

18.1.2015
82%
Hra - Adam and Eve 3
Video se načítá
Cílem hry je pomoci nalézt Adamovi svoji ženu. Cesta k ní je ovšem velmi spletitá, protože musíte překonat opravdu hodně překážek a hádanek. Některé jsou docela těžké, takže si skvěle procvičíte mozkové závity. Kdo se dokáže dostat až na konec?

Adam and Eve 2

24.1.2015
73%
Hra - Adam and Eve 2
Video se načítá
Skvělá adventura pokračuje, možná ještě lépe než v předchozím díle. Zkus pomoci Adamovi na výpravě plné dobrodružství. Ze všeho nejdřív ho ale musíš dostat z klece.

Larva Dream

3.10.2013
80%
Hra - Larva Dream
Video se načítá
Ve hře Larva Dream se stanete pomocníkem a průvodcem malé larvě. Tato se potřebuje dostat přes mnoho překážek. Na cestě ji čekají žáby a další hmyz, který jí chce znepříjemnit cestu. Kromě toho musíte také hledat díly, ze kterých na konci dobrodružství postavíte malé letadélko. Jste dostatečně…
Hra - My Little Pony Octavia Melody Dress Up
Video se načítá
Octavia si v této části nechá od vás poradit, co si má na dnešní den vybrat. Bude s vaším výběrem spokojená.
Hra - Kingsley's Customerpalooza 2014
Video se načítá
Oblečte jednoho zaměstnance z Papas restaurace. Na výběr máte mnoho dekoraci, šatů a doplňků.

Dora Pets Care

16.10.2013
72%
Hra - Dora Pets Care
Video se načítá
Dora dostala psa, kočku a křečka. Pomoz jí s péčí o ně a splň jim všechna přání z bublin, které se objeví nad zvířaty. Stačí si vybrat jedno ze tří zvířat a můžeš hrát.
Hra - Baby Barbie Pet Hospital
Video se načítá
Jako zvěrolékařka si musíte poradit s mnoha nemocnými zvířaty. Bude to obnášet měření teploty a také očkování proti virům. Dokážete všem kočkám i pejskům pomoci od jejich útrap?

Shopaholic Beach ModelsNÁŠ TIP

30.4.2014
91%
Hra - Shopaholic Beach Models
Video se načítá
Zahraj si hru ze série Shopaholic. Nakupuj oblečení a choď na party. Musíš ale splňovat dresscode! Vyhledávací tlačítko s lupou ti pomůže zorientovat se v tom, co kde prodávají. Ve tvém šatníku ti zase pomůže pejsek. Pokud ti budou docházet peníze, jdi na chvíli pracovat do zmrzlinářství, není to…

Hladové slůně

16.4.2012
78%
Hra - Hladové slůně
Video se načítá
Hladové slůně je super postřehová hra vhodná i pro ty nejmenší hráče. Vašim úkolem bude nakrmit roztomilé malé slůně. Aby se Vám to podařilo a sloník snědl banán, musíte správně zvolit podle předlohy sérii šipek na své klávesnici. Dokážete to?

Snip and Style Salon

22.7.2011
78%
Hra - Snip and Style Salon
Video se načítá
Ráda si hraješ na kadeřnici? V této hře si můžeš vyzkoušet, jaké to, mít kadeřnictví. Tvým úkolem je vytvářet účesy podle toho, jak si zákaznice přejí. K dispozici máš samozřejmě fén, nůžky a spoustu dalších potřeb. Ukaž své schopnosti a předveď co v tobě je.
Hra - Dokonalý účes na rande
Video se načítá
Hlavní hrdinka Hairmione se chce líbit svému vysněnému klukovi a na Vás je, abyste jí vybraly a potom hlavně vytvořily ten nejlepší účes, který jejího vyvoleného určitě okouzlí. Zvolte některou z mnoha variant a pusťte se do stříhání česání a barvení.

Frozen School Dress Code

24.1.2015
72%
Hra - Frozen School Dress Code
Video se načítá
Elsa a její sestra se zúčastnit školního plesu. Pomozte tentokrát Else s výběrem moderních šatů a doplňků. nezapomeňte ani na účes.

Movie Star Dress up 2

17.7.2013
90%
Hra - Movie Star Dress up 2
Video se načítá
A opět je tu naše milovaná Barbie, která potřebuje vybrat správný outfit a vypadat jako filmová hvězda. Výběr šatů je velmi pestrý a proto potřebuje vaši pomoc, aby okouzlila své fanoušky. Vybírat si můžete z různorodých účesů, šatů a doplňků. Oblečte Barbie jako hvězdu.

Dreamhouse Quiz

23.5.2014
70%
Hra - Dreamhouse Quiz
Video se načítá
Zajímá tě, v jakém domě bys jednou mohla žít? Vyplň kvíz a zjistíš to hned! K testu je ale potřeba znalost angličtiny, možná se ti bude hodit pomoc rodičů.

Animals in the City 2

20.9.2014
79%
Hra - Animals in the City 2
Video se načítá
Chceš se dozvědět, jaké zvíře jsi dnes? Jednou za den to můžeš zjistit pomocí tohoto kvízu. Stačí v deseti otázkách vybrat, která věc ti vyhovuje více, a hned budeš vědět!

Kim Possible 2

19.3.2012
55%
Hra - Kim Possible 2
Video se načítá
Ověřte si svůj postřeh a přesnou mušku v této graficky moc dobře ztvárněné hře. S každým levelem bude přibývat nepřátel, které bude potřeba zlikvidovat, takže si určitě pořádně zastřílíte :)

Casual Elegance

11.10.2014
80%
Hra - Casual Elegance
Video se načítá
Kim je krásná studentka, která se dnes chystá za svým přítelem. Pomozte jí se upravit, aby vypadala úžasně.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.