Oblíbené hry

Hogwarts Scene Maker

12.7.2014
89%
Hra - Hogwarts Scene Maker
Video se načítá
Zahraj si oblíkačku z prostředí Harryho Pottera a vytvoř známé i neznámé studenty, kteří by bez problémů zapadli do Bradavic. Troufneš si na to?

Winx Club Couples

29.3.2012
77%
Hra - Winx Club Couples
Video se načítá
Pro všechny milovnice panenek Winx je tady bezvadná oblíkačka, ve které nebudete vymýšlet nejlepší šaty a účes jen pro jednu slečnu ale rovnou i pro jejího partnera. Oblečte tento pohádkový pár tak, aby se k sobě co nejvíce hodil!

Barbie Wedding Room

19.8.2014
71%
Hra - Barbie Wedding Room
Video se načítá
Barbie se provdala za Kena a vaším úkolem je připravit jim novomanželské apartmá za pomocí nábytku a doplňků, které máte v nabídce.

Little Witch Mess

20.12.2012
84%
Hra - Little Witch Mess
Video se načítá
Pomozte malé čarodějce najít všechny její ztracené věci, které se schovávají někde v jejím nepořádku v jednotlivých pokojích domku nebo i na zahradě. V každém kole se ocitnete v jedné místnosti a v časovém limitu (který je ale dost dlouhý) budete muset všechny předměty najít. Na začátku si můžete…

Cute Hair Styles

24.6.2012
89%
Hra - Cute Hair Styles
Video se načítá
Vytvořte podle předlohy nebo podle své fantazie zajímavé účesy modelce v této skvělé hře pro všechny slečny, které se rády věnují úpravě vlasů. Budete stříhat, česat, barvit... Zvládnete všechny účesy z nabídky?

Winx Flora Dressup

15.11.2014
76%
Hra - Winx Flora Dressup
Video se načítá
Winx jsou známé víly a jako ostatním děvčatům se jim také líbí móda. Dokážete pro ně vymyslet nějaký obleček, který jim bude slušet? Jistě to s Vaší fantazií nebude nic těžkého.

Winx Club Dressup

31.7.2011
59%
Hra - Winx Club Dressup
Video se načítá
Tato hra vypadá jako klasická oblíkačka a princip je opravdu takový. Tvým úkolem je obléknout do stylového oblečení jednu nebo klidně všechny tři dívky. Ať už si vyberete hnědovlásku, zrzku nebo blondýnu, jistě vás hra zabaví. Dejte prostor své fantazii a vyberte jim to nejzajímavější oblečení,…
Hra - Ever After High Thronecoming Raven Queen
Video se načítá
Raven Queen se chystá ven s kamarádkami ak tomu potřebuje hezký oblečení. Pomozte jí s výběrem i doplňků a make-upu.

Avatar Creator

7.12.2014
78%
Hra - Avatar Creator
Video se načítá
V této hře můžete použít nejen oblečení, ale i svou kreativitu protože ve skříni této mladé slečny najdete krásné kusy oblečení, účesů a různých doplňků. Jak ji obléknete je jen na vás.
Hra - Elsa's Halloween Love Date
Video se načítá
Elsa se ​​se svým partnerem chystá na Halloween proto potřebuje vaši pomoc s výběrem kostýmu, aby se mu líbila. Vyberete jí ten nejkrásnější ??

The Wok

20.1.2012
85%
Hra - The Wok
Video se načítá
The Wok je logická hra, ve které se ocitnete v kůži malého indiána. Ten se odvážně vydal vstříc nebezpečí, aby vrátil svému kmeni posvátnou zlatou misku co byla ukradena. Na cestě ho ale čeká spousta nástrah a překážek. Pomůžete mu je překonat klikáním a používáním správných věcí?

Miley Cyrus Hairstyle

14.10.2013
83%
Hra - Miley Cyrus Hairstyle
Video se načítá
Miley Cyrus už nechce mít typický vzhled, jako Hanna Montana. Pomůžeš jí navrhnout nový střih a barvu vlasů, který by se jí mohl líbit?

Brand Shopping

3.9.2013
89%
Hra - Brand Shopping
Video se načítá
Co byste řekli na to, kdyby vlastníte obchod s oblečením a doplňky? Určitě by se vám tato myšlenka líbila, tak jako nám. Proto vám přinášíme zajímavou hru Brand Shopping, kde bude vaším úkolem obsloužit zákazníky při nákupu, zkoušení a nakonec i placení. Buďte rychlí a vydělejte co nejvíce peněz,…

Models Of The World UK

20.1.2014
79%
Hra - Models Of The World UK
Video se načítá
Pro všechny milovnice módních přehlídek, máme tu pro vás skvělou hru pro vás. Podívejte se na ty nejnovější skvosty Britské módy! Dostanete na starost krásnou modelku, která vám budete toto oblečení předvádět. Tak zapojte fantazii a vystrojte jí tak, jak si představujete.

Elsa's Dirty Laundry

29.1.2015
78%
Hra - Elsa's Dirty Laundry
Video se načítá
Elsa se zašpinila během hraní s Olafem a proto musí špinavé prádlo společně vyprat. Pomůžeš jim s domácími pracemi, které si pro tebe připravili?

Želvy Ninja 2

19.3.2012
60%
Hra - Želvy Ninja 2
Video se načítá
Tato hra inspirovaná známými Želvami Ninja Vás zavede do temné uličky, kde bude číhat spousta nebezpečných nepřátel. Vaší zbraní je vrhací hvězdice a tou musíte co nejvíce nepřátel v časovém limitu zasáhnout. Tak dobrou mušku a dobrý postřeh!

Brownie Paw Recipe

19.2.2014
62%
Hra - Brownie Paw Recipe
Video se načítá
Upečte si chutné dortíky za pár minut, jedině co potřebujete je chuť na pečení a pár minut. Budete postupovat od základů, přes pečení až samotný výsledek. Příjemnou zábavu.

Farm Frenzy Gone Fishing

23.12.2014
88%
Hra - Farm Frenzy Gone Fishing
Video se načítá
Máme tu parádní strategickou hru, ve které budete chytat ryby. Na starost budete mít celé farmy ryb a budete se o ně muset starat. Následně budete ryby prodávat a za utržené peníze můžete nakupovat další vylepšení.

Farm Frenzy 3

14.5.2014
90%
Hra - Farm Frenzy 3
Video se načítá
Další díl skvělé úspěšné hry Farm Frenzy! Zahraj si hru, kde se staráš o rostliny a zvířata v Africe. Najdeš zde jak obyčejná zvířata, tak 30 opravdu originálních. 95 skvělých úrovní a mnoho nových vylepšení!
Hra - Anna and Kristoff Baby Feeding
Video se načítá
Pomozte Anně a jejímu muži nakrmit jejich miminko. Je potřeba jej nejprve na jídlo připravit. Potom jej krmíte, ukazujete mu hračku, aby neplakalo a jako bonbónek, mu na konci vyzdobíte dětský pokojík. Dokážete si poradit?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.