Oblíbené hry

Hra - Lizzie Hearts Prom Dresses
Video se načítá
Pomozte Lizzie s výběrem šatů na maturitní večírek. Na výběr máte množství účesů, šatů a doplňků. Jak bude vypadat vaše Lizzie?

Sunset Shimmer

9.11.2013
78%
Hra - Sunset Shimmer
Video se načítá
Oblečte si svoji slečnu a přidejte i nějaký ten doplněk! V této skvělé oblíkačce budete mít na výběr mnoho druhů šatů, triček, bot nebo účesů.
Hra - Models Of The World Dubai
Video se načítá
Připravte se na velkou módní přehlídku v jednom nejúžasnějších měst světa v Dubaii. Uvidíte ty nejnovější módní skvosty. Vy budete oblékat jednu z modelek do tohoto oblečení. Tak na co ještě čekáte?
Hra - Queen Of Hallowenn Dress Up
Video se načítá
Udělejte z této slečny královnu Halloween party. K tomu potřebujete její oblečení, které najdete ve skříni. Podaří se vám udělat ten nejlepší outfit?

Xmas Boutique

28.6.2014
68%
Hra - Xmas Boutique
Video se načítá
Upravte tento krásný obchůdek s Vánočními věcmi! Můžete ho kompletně předělat, stačí zapojit fantazii a vytvořit nový a krásný obchůdek.

Nakupování oděvů

7.10.2012
89%
Hra - Nakupování oděvů
Video se načítá
Vyberte si jednu z dívek, která se v současné módě moc nevyzná a vezměte ji na ty pravé nákupy a ke kadeřníkovi a udělejte jí ten pravý super styl. Abyste jí mohly koupit ty nejlepší šaty, boty, kabelku i účes budete potřebovat taky patřičné peníze. Ty si vyděláte postřehových minihrách.

Miracle Hairdo

22.4.2014
52%
Hra - Miracle Hairdo
Video se načítá
Miracle Hairdo je hra pro nejmenší holčičky, které mají rádi princezničky a víly. vaším úkolem je vybrat si z daných možností tři předměty. Barvu na vlasy, dekoraci a tvar vlasů. Po výběru se vám princezna ukáže a také se zobrazí i váš nový kamarád.

Dark Fairy

11.6.2013
94%
Hra - Dark Fairy
Video se načítá
Vytvořte si podle vlastní fantazie tu nejkrásnější lesní vílu. Vybrat pro ni můžete z široké nabídky jednotlivých částí obličeje, nejrůznějších krásných účesů a samozřejmě také typického vílího oblečení. To můžete navíc jakkoli kombinovat a měnit mu barvu. Jak bude nakonec víla vypadat záleží…

Fashion Designer

29.7.2012
91%
Hra - Fashion Designer
Video se načítá
V této hře se dostanete do centra módy do New Yorku, kde se stanete návrháři a budete na prestižní mola oblékat krásné modelky. Dodržíte zadaný styl nebo je upravíte podle svých vlastních představ.

RaceHorse Tycoon

16.8.2011
70%
Hra - RaceHorse Tycoon
Video se načítá
Ve hře Racehorse Tycoon si přijde na své každý, kdo má rád koně a dostihy. Na začátku hry si koupíte koně, žokeje, trenéra a mnoho dalších potřebných věcí, abyste zvýšili své šance na úspěch. Následně už si stačí jen vsadit na to, jak závod dopadne. Za vyhrané peníze si můžete nakoupit další…
Hra - Frozen Wedding Designer
Video se načítá
Hlavní postava z filmu Frozen se vydává a proto potřebuje nádherné šaty, které jí uděláte vy. Nejdříve si načrtnete model a pak se můžete pustit do šití. Příjemnou zábavu.
Hra - Disney Princess Online Coloring Page
Video se načítá
Vybarvěte si i vy známé princezny z Disney produkce. Ve hře najdete například Ariel, Jasmínu, Šípkovou Růženku a jiné. Pokuste se je vybarvit podle originálu nebo můžete využít svou kreativitu. Příjemnou zábavu.

Baby Ginger Bath

31.1.2015
78%
Hra - Baby Ginger Bath
Video se načítá
Dokážete se postarat o malé kotě? Je potřeba jej nejprve pořádně vykoupat, potom jej přebalit a také vybrat ideální oblečení. Jako radost na konci si s ním můžete hrát a splnit mu všechna přání.

Youda Safari

1.6.2012
79%
Hra - Youda Safari
Video se načítá
Dokážete se postarat o vlastní safari zoo? Hlavním úkolem bude správně a rychle provádět návštěvníky a ukazovat jim krásná exotická zvířata. Když se Vám dobře povede, budete si moct zoologickou zahradu i vylepšovat a rozšiřovat.
Hra - Winx Club Fashion: Bloom Vs. Flora
Video se načítá
Oblečte si známé hrdinky ze seriálu Winx - Bloom a Floru. Která z nich bude krásnější?

Winx Club Flora Dress Up

18.11.2014
71%
Hra - Winx Club Flora Dress Up
Video se načítá
Flora je náročná vyhladovět módy, troufáte si jí něco vybrat právě vy? Na výběr máte šaty, topy a krásné boty.
Hra - Princess Sofia Birthday Dress
Video se načítá
Princezna Sofia má dnes narozeniny a proto chce vypadat krásně. Vyberte jí nový účes, šaty a k nim doplňky, které šaty oživí.

Elsa Care Baby

27.1.2015
73%
Hra - Elsa Care Baby
Video se načítá
Pomozte Else s péči o malé dítě, které neustále pláče. Chce to trochu trpělivosti a samozřejmě také množství hraček a nesmí chybět ani krmení. Pouze pokud dítěti splníte opravdu všechna přání, uklidní se a usne.
Hra - Elsa Goes Horseback Riding
Video se načítá
Elsa je vaše oblíbená postava, dnes se chystá na výlet se svým koněm. Vaším úkolem bude jí nalíčit, učesat a vystrojit na tuto příležitost.

Elsa Today

11.2.2015
62%
Hra - Elsa Today
Video se načítá
Vyberte Else modernější věci, aby mohla jít mezi své poddané. Bude vypadat přirozeně?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.