Oblíbené hry

Hra - Úžasný obchod s mazlíčky
Video se načítá
Vytvořte úplně nový druh domácího mazlíčka v tomto pohádkovém obchodě. Smíchejte tři různé ingredience a nechte se překvapit, jaký tvor Vám vznikne. Zvířátka připomínají tolik známé pokemony, tak je jistě na co se těšit.

Pokemon Girl Dress Up

13.2.2015
74%
Hra - Pokemon Girl Dress Up
Video se načítá
Pokud patříš mezi fanoušky Pokémona, pak jsi na správném místě. Dokážeš si vytvořit ideální hrdinku? Používat budeš pouze seriálovou grafiku, takže můžeš vytvořit i již existující postavy nebo zcela originální.

Bad Ice-Cream 2

27.4.2013
80%
Hra - Bad Ice-Cream 2
Video se načítá
Bad Ice Cream 2 je zábavná hra podobná Bombermanovi, hrajete v ní za zmrzlinu, která sbírá ovoce. Hra je opravdu jednoduchá, ovládá se šipkami a mezerníkem stavíte nebo boříte ledové bloky. Cílem hry je vyhnout se všem nepřátelům a posbírat všechno ovoce. Je možné jí hrát ve dvou i více lidech.…

Battle Paint

10.7.2013
69%
Hra - Battle Paint
Video se načítá
Battle Paint je zajímavá bojová hra, ve které budete jako barevná tečka bojovat proti ostatním tečkám. Vaším střelivem bude barva, která kromě zničení nepřítele, zabarví i hrací plochu. Svým pohybem můžete plochu čistit, což vám umožní se lépe orientovat.
Hra - Halloween House Makeover 2
Video se načítá
Zařiďte pravý čarodějnický dům. Nechybí nic z nezbytného kouzelnického vybavení jako je kotlík, čarodějné knihy, křišťálová koule, stylový nábytek.... Do domu nebo do jeho blízkosti budete moct umístit také jeho malou obyvatelku, její věrnou společnici sovu i partu roztomilých duchů.

Cute Vampire Makeover

8.11.2013
82%
Hra - Cute Vampire Makeover
Video se načítá
Cute Vampire Makeover je tématická hra, ve které bude vaším úkolem obléct panenku, co nejstrašidelnějí. Pokuste se i vy o netradiční kombinaci make-upu, vlasů a oblečení.
Hra - Lord of the Rings and Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Obleč si elfa či elfku, trpaslíka či trpaslici, hobita či hobitku, čaroděje či čarodějku anebo obyčejné lidi. Na výběr máš z mnoha druhů fantasy oblečení, stejně tak jako doplňků. To vše v rozmanitých barvách a vzorech.

Snow Queen Scene Maker

28.6.2014
92%
Hra - Snow Queen Scene Maker
Video se načítá
Líbil se ti film Ledové království (Frozen)? Teď máš jedinečnou možnost zahrát si skvělou oblíkačku s tímto tématem. Zkusíš si obléct Annu, Elsu a další?

Dark Fairy

11.6.2013
94%
Hra - Dark Fairy
Video se načítá
Vytvořte si podle vlastní fantazie tu nejkrásnější lesní vílu. Vybrat pro ni můžete z široké nabídky jednotlivých částí obličeje, nejrůznějších krásných účesů a samozřejmě také typického vílího oblečení. To můžete navíc jakkoli kombinovat a měnit mu barvu. Jak bude nakonec víla vypadat záleží…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.