Oblíbené hry

Meme Generator

1.11.2013
80%
Hra - Meme Generator
Video se načítá
MEME komiks letí světem a vy máte možnost si jeden vytvořit s tímto MEME generátorem. Vybrat si budete velké množství meme obličejů a postaviček. Vytvořte si tedy vlastní komix, s bublinami a vtipnými obrázky.

Inked Up Tattoo Shop

27.10.2012
85%
Hra - Inked Up Tattoo Shop
Video se načítá
Zkuste se stát na chvíli pravou tatérkou a vyrobit své zákaznici reálné tetování. Vyberte si jednu ze slečen, které přišly do Vašeho salónu a splňte její přání. Na ruku, lýtko nebo záda jí vytetujte obrázek přesně podle jejích představ. Přesným postupem Vás hra krok po kroku provede, takže se…
Hra - Clawdeen Wolf Real Haircuts
Video se načítá
Vyzkoušejte si na Clawdeen, jaké je náročné stříhat vlasy. Tato hra je výjimečná tím, že je velmi náročná na ovládání, a proto je obtížnější získat střih, který potřebujeme. Pokuste se udělat, co nejhezčí účes, aby vypadal reálně a Clawdeen se líbil.

Fireboy and Watergirl 5

27.4.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Celkově již 5. Díl této skvělé pecky s ohnivým klukem a vodní holkou. Tentokrát nás dobrodružství zavede do tajemného křišťálového chrámu, ve které čeká plno nástrah. Po cestě můžete využívat různé portály nebo mechanismy ovládané paprskem světla.

Fireboy and Watergirl 2

16.9.2013
88%
Hra - Fireboy and Watergirl 2
Video se načítá
Druhý díl ze zábavné série o dvou panáčcích - ohnivém klukovi a vodní holce. Každého z nich ovládáš pomocí jiných tlačítek. V každém kole tě ale čeká spousta nástrah, na které musíš dát pozor, a pomocí spolupráce holky a kluka je musíš překonat.
Hra - Monkey go happy marathon 2
Video se načítá
Další pokračování super logické adventury i pro ty nejmenší, kde máte za úkol rozesmát opičku, je tady. Tentokrát si vyberete jednu z opičí rodiny a budete plnit originální a vtipné úkoly. Ve hře jde jako vždy o to, použít co nejméně kliknutí.

Bart Simpson Jumping

11.6.2012
66%
Hra - Bart Simpson Jumping
Video se načítá
Hlavní postavou této hry, která prověří Váš odhad a jisté oko je Bart Simpson, který se s vynalézavostí sobě vlastní rozhodl skákat rozvodněným potokem jen po vyčnívajících kamenech. Vy musíte určit úhel a sílu jeho skoku, aby se přesně trefil vždy na další kámen. Jeho cesta je dlouhá a spadnout…

Vintage CarbonHra na skóreHra o medaile

17.9.2014
76%
Hra - Vintage Carbon
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru s auty! Vaším úkolem bude ukrást vybrané auto. Jakmile si vyberete auto, tak musíte projít několika levely. Na výběr máte celkem 3 auta a nenechte se chytit!

Obleč Lisu Simpson

17.7.2012
79%
Hra - Obleč Lisu Simpson
Video se načítá
Jak by podle Vás měla chodit oblékaná Lisa Simpson? Myslíte že jí to teď sluší, nebo byste jí vybraly něco lepšího? V této super hře může. Dáte jí šaty, kalhoty nebo nějaký zajímavý komplet?

Super Castle Sprint

14.1.2015
75%
Hra - Super Castle Sprint
Video se načítá
V této postřehové hře budete mít za úkol pomoci rytíři uprchnout před nebezpečným kostlivcem. Během běhu se musíte vyhýbat různým překážkám, které vám stojí v cestě. Kromě toho se snažte posbírat co nejvíce zlatých mincí.

Pou Great Makeover

8.6.2014
81%
Hra - Pou Great Makeover
Video se načítá
Změňte Poua k nepoznání, udělejte mu makeover a vyberte nové oblečení a doplňky.

Monkey go happy 2

10.3.2012
89%
Hra - Monkey go happy 2
Video se načítá
Pokračování skvělé hry Monkey go happy je tady! Rozveselte zase milé opičky tím, že splníte jejich úkoly. Dělejte správné věci ve správnou dobu a zkuste použít co nejméně kliknutí. Zvládnete projít všech 15 levelů?

Angry Birds Cannon 3

24.10.2013
91%
Hra - Angry Birds Cannon 3
Video se načítá
Určitě každý z vás hrál Angry Birds, přinášíme vám další díl, ve kterém tentokrát budete sbírat zamilované samičky. Pro ty z vás co nikdy hru nehráli tak se ovládá pouze myší. Klikněte na prak a pohybem myši ho natáhněte tam, kam chcete a pusťte levé tlačítko. Vyřešíte všechny levely?
Hra - Kuchyňské dobrodružství kočičky Fluffy
Video se načítá
Tato hra s kočičkou jménem Fluffy v hlavní roli se bude líbit hlavně úplně nejmenším hráčům. Spolu s Fluffy se ocitnete v neuklizené kuchyni a budete se potřebovat dostat k tajemným dveřím. Po vzoru klasických deskových her představují kachličky na zemi jednotlivá políčka po kterých budete po hodu…

Memory Violetta

19.5.2014
65%
Hra - Memory Violetta
Video se načítá
Zahrajte si známou dětskou hru pexeso s obrázky hvězd ze seriálu Violetta. Podaří se vám v čas nájsť všechny páry?

Farm Frenzy 3

14.5.2014
90%
Hra - Farm Frenzy 3
Video se načítá
Další díl skvělé úspěšné hry Farm Frenzy! Zahraj si hru, kde se staráš o rostliny a zvířata v Africe. Najdeš zde jak obyčejná zvířata, tak 30 opravdu originálních. 95 skvělých úrovní a mnoho nových vylepšení!

Farm Frenzy 2

15.5.2014
90%
Hra - Farm Frenzy 2
Video se načítá
Skvělá farmářská strategie má další díl. Starej se o zvířata a rostliny, aby tvá farma prosperovala co nejlépe. Líbit se ti bude nejen skvělý a propracovaný herní systém, ale i 3D grafika, hezká hudba a poutavé barvy. Farm Frenzy je jedna z nejlepších farmářských strategií.

Pou Cooking Pie

26.9.2014
80%
Hra - Pou Cooking Pie
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru, ve které budete s Pouem péci jablkový koláč! Vaším úkolem bude nachystat si jablka a jablečnou směs. Směs vložíte do vytvořeného korpusu z těsta a následně dáte zapéci.

Pou Real Haircuts

8.6.2014
78%
Hra - Pou Real Haircuts
Video se načítá
Postarejte se o Poua a vymyslete mu nový účes, který nutně potřebuje. K dispozici máte nůžky, barvy a mnoho jiných.

Pou Beard Salon

30.10.2014
68%
Hra - Pou Beard Salon
Video se načítá
Pou už vyrostl a s nimi i jeho vousy, které chce vylepšit. Jak je vylepšíte je to už jen na vás. Můžete je pro zvětšení, natočit nebo ostříhat. Kromě toho mu vousy můžete také přebarvit na libovolnou barvu z palety.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.