Oblíbené hry

Frizzle Fraz 4

7.4.2014
76%
Hra - Frizzle Fraz 4
Video se načítá
Skákačka Frizzle Fraz má už čtvrtý díl! Budeš pomáhat chlupatému stvoření, aby se v pořádku dostalo do dalšího kola. Cestou musíš osvobodit malé příšerky, které jsou zamrzlé v ledu. Vyhni se ale zlým nepřátelům i všem nebezpečným překážkám!

Frizzle Fraz 3

4.5.2013
76%
Hra - Frizzle Fraz 3
Video se načítá
Pomůžete kuličce ve třetím pokračování této úžasné hry dostat se až do cíle? K tomu budete potřebovat vždy určitý počet klíčů. Navíc můžete po cestě sbírat i mince nebo malé kuličky pro získání většího množství bodů.

FRIZZLE FRAZ

27.9.2013
83%
Hra - FRIZZLE FRAZ
Video se načítá
Hlavní hrdina této skvělé skákačky je malá chlupatá růžová koule. Ta musí posbírat další kuličky, také chlupaté, ale zelené, a navíc všechny klíče, aby se dostala do dalšího levelu. Cestu jí ale mohou zkřížit příšery, které ji mohou zabít.

Frizzle Fraz 2

15.4.2012
88%
Hra - Frizzle Fraz 2
Video se načítá
Chcete si zahrát skákačku, která vážně stojí za to? Pak je tady FRIZZLE FRAZ 2! Má krásnou grafiku, pohodlně se ovládá, její náročnost se přiměřeně postupně zvyšuje a hlavně její hrdina je neodolatelná roztomilá chlupatá kulička, kterou si budete muset oblíbit :)

Horse Jumping 2

17.11.2013
77%
Hra - Horse Jumping 2
Video se načítá
V této hře budete pečovat o vašeho vlastního koně. Stačí pouze vyplnit jméno, vybrat si barvu koně a obtížnost. Napřed začnete jednoduchými skoky přes překážky, budete jich muset zdolat aspoň 40 a doběhnout do cíle. Potom se můžete těšit na pečování o vašeho kamaráda. Pěkně mu vydrbejte hřbet,…

Papas Hot Doggeria

8.12.2012
95%
Hra - Papas Hot Doggeria
Video se načítá
Staňte se majitelem stánku s hot-dogma a obslužte každého zákazníka, který vás navštíví tak, aby byl spokojen. Každý zákazník bude mít jiné přání a vy se ho budete muset snažit, co nejlépe splnit. Čím úspěšnější totiž budete, tím vyšší tuzér dostanete.

Cactus McCoy

17.2.2013
85%
Hra - Cactus McCoy
Video se načítá
Zábavná hra, ve které budete ovládat kaktus, který je kovboj na divokém západě. Hlavním cílem kaktusu je dostat se k cennému pokladu. Ovšem v cestě mu stojí mnoho silných banditů, které musí zneškodnit.

Animal artist

29.5.2013
89%
Hra - Animal artist
Video se načítá
Animal artist je super kreativní hra, ve které Vám s vytvářením obrázu budou pomáhat roztomilá zvířátka. Vybírejte barvy i různá zvířátka, která Vám svými tlapičkami udělají nejrůznější vzory. Popusťte uzdu fantazii a pořádně si hru užijte :)

Justin Bieber Haircut

27.4.2013
92%
Hra - Justin Bieber Haircut
Video se načítá
Holky, je to tady! Upravte si Justina Biebra podle svých představ! Můžete ho ostříhat, vyfénovat, nabarvit mu vlasy, česat a další různé věci. Justin pokaždé reaguje, když mu něco děláte. Tak neváhejte a upravte si svojí celebritu.

CombopopHra na skóreHra o medaile

4.12.2014
70%
Hra - Combopop
Video se načítá
Máme tu další hru, kde budete mít za úkol odstranit co nejvíce kuliček to půjde. Spojovat můžete vždy nejméně 3 stejně barevné kuličky.

Cake Master 2

17.9.2014
89%
Hra - Cake Master 2
Video se načítá
Chcete se stát skutečným odborníkem přes zdobení zákusků a koláčů? Tak v tom případě jste na správném místě. Právě zde se všechno naučíte. Po každém ozdobeni vás ohodnotí váš šéfkuchař.

Baby Hazel Mothers Day

26.5.2014
91%
Hra - Baby Hazel Mothers Day
Video se načítá
Blíží se den matek a proto se Hazel rozhodla překvapit svou mamku pěkným koláčem a výzdobou. nebude jí pomáhat jen otec, ale hlavně vy. Tak směle do toho a pomozte jí s přípravami.

Love Chef

31.1.2013
94%
Hra - Love Chef
Video se načítá
Slečna v této hře očekává romantickou večeři svého přítele. Proto musí být vše co nejdokonalejší. Pomozte jí připravit sváteční stůl a pak připravit to nejlepší jídlo se všemi jeho chody. Podle toho jak se Vám to podaří, bude jejich společný večer povedený, tak se fakt snažte;)

Petz Fashion

30.5.2011
96%
Hra - Petz Fashion
Video se načítá
Velmi povedená hra nejen pro holky. V této hře si vyberete některého domacího mazlíčka a připravíte ho na módní přehlídku. Musíte ho správně umýt, načesat a obléknout a na všechno máte jen několik minut. Poté se vydáte na samotnou přehlídku, kde musíte získat co nejvíce pozornosti.

Cute Farm Hospital

30.8.2013
94%
Hra - Cute Farm Hospital
Video se načítá
V této hře tě čeká spousta nemocných a zraněných zvířat a také čerstvě narozená mláďata. O všechny se musíš postarat. Někdy máš omezené množství času. Nejdříve určíš, jaký problém zvířátko trápí, a poté vybereš vhodnou léčbu. Myslíš si, že by z tebe byla dobrá veterinářka?

Cake Decoration

8.12.2013
98%
Hra - Cake Decoration
Video se načítá
Chtěli byste být cukrářkou? Vyzkoušejte si tuto práci s hrou Cake Decoration, kde máte na výběr mnoho dekorací, které můžete všemožně kombinovat. Na dort můžete například napsat, i věnování a pokud se vám nebude líbit, začít můžete od začátku.

Dr. Cem Animal Hospital

18.8.2013
82%
Hra - Dr. Cem Animal Hospital
Video se načítá
Zahrajte sis zábavnou hru se zvířátky, o která se musíte postarat. Starat se budete například o koně, slůně, opičku nebo pejska. Vždy si vyberete jedno zvířátko a pak si pod rentgenem můžete vybrat, jakou část jeho těla chcete ošetřit.

Angry Birds MahjongHra na skóreHra o medaile

21.11.2014
78%
Hra - Angry Birds Mahjong
Video se načítá
Zahrajte si parádní mahjong s tématikou Angry Birds. Čeká na vás mnoho obtížných kol a hlavně deseti minutový časový limit.
Hra - Barbie solon pro zvířátka
Video se načítá
V klasickém růžovém Barbie stylu si v této hře otevřete salon pro domácí zvířátka, kde se budete starat o pejsky a kočičky. V každém kole budete muset být rychlejší a rychlejší, abyste včas dokázali plnit všechny jejich přání a potřeby.

Barbie nápoj lásky

6.10.2012
94%
Hra - Barbie nápoj lásky
Video se načítá
V této hře Barbie chce, aby ji měl Ken ještě raději a tak se rozhodla namíchat mu nápoj lásky. Pomozte jí vybrat ty správné ingredience, aby byl účinek nápoje opravdu zaručený. Když zvolíte špatně, může se Kenovi udělat zle nebo ještě něco horšího.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.