Oblíbené hry

Tessa's Pets

16.6.2014
81%
Hra - Tessa's Pets
Video se načítá
Upravte dva pejsky podle vašich představ. Budete mu moc změnit uši, tlamu, čumák, barvu a další. Záleží pouze na vás, jak tito pejskové budou vypadat.

Operate Now Knee Surgery

29.10.2013
78%
Hra - Operate Now Knee Surgery
Video se načítá
V naučné hře Operate Now Knee Surgery se stanete mladým doktorem, který se učí, jak správně postupovat při operacích. Abyste celou operaci bezchybně zvládli, držte se pokynů sestřičky, která vám vždy řekne jak postupovat. Celá hra je v angličtině, přesto vám stačí jen její základní znalost.

Good Game BigFarmNÁŠ TIP

29.12.2016
97%
Hra - Good Game BigFarm
Video se načítá
Je tady super propracovaná novinka z rodiny farmářských her z dílny Good Game. Stačí jednoduché přihlášení a stanete se majitelem vlastního farmářského komplexu, jehož prosperita záleží jen na Vás. Hra je v češtině a na začátku Vás čeká přehledný úvod, ve kterém se naučíte jak stavět nové budovy,…

My Dolphin Show

9.11.2019
98%
Hra - My Dolphin Show
Video se načítá
V prvním díle super dovednostní hry My Dolpin Show se ocitnete přímo uprostřed vodního vystoupení krásného delfína. Vašim úkolem je ovládat šipkami tohoto vodního savce tak, aby dělal co nejzajímavější akrobatické kousky a co nejvíce zaujal své nadšené publikum.

Puppy at the Dentist

4.8.2014
77%
Hra - Puppy at the Dentist
Video se načítá
Toto štěně je značně zanedbaná a proto tak vypadají i jeho zuby. Aby bylo opět šťastné a zdravé musíte mu je vyléčit za pomocí přístrojů, které máte k dispozici.

Wiz Dog Quiz

2.7.2014
79%
Hra - Wiz Dog Quiz
Video se načítá
Nevíte si vybrat z různých ras psů? Tato hra vám ve výběru pomůže. Vaším úkolem bude si vybrat z pomezí tří možností. Po vyhodnocení se výsledek dozvíte.

Pet Crazy Dentist

5.10.2014
81%
Hra - Pet Crazy Dentist
Video se načítá
Staňte a veterinářem a postarejte se o zuby tohoto milého pejska. Zuby mu musíte vyčistit a odstranit kazy, aby byl opět zdravý a necítil bolest.

Cutie Pet Care

17.11.2012
83%
Hra - Cutie Pet Care
Video se načítá
Postarejte se dokonale o očistu roztomilého pejska nebo kočičky. Na začátku hry si budete moct zvolit, o jaké zvířátko se chcete starat. Na výběr budete mít také jestli chcete hrát na čas nebo ne. Pak už na Vás čeká koupání, fénování, úprava drápků, čištění zubů i výběr doplňků.

In Couples

14.1.2014
89%
Hra - In Couples
Video se načítá
Zahrajte si tuto logickou hru, ve které budete pomáhat pejskům a kočičkám ke šťastnému shledání. Budete používat pouze myš. Dávejte pozor, abyste se kočka, nepotkala se psem. Určitě víte, že tyto spory vždy dopadají špatně. Zdolávejte různé překážky, strážce a pomozte jim se šťastně shledat.

Pes Bolt

15.8.2011
89%
Hra - Pes Bolt
Video se načítá
Pokud máte rádi hry s pejsky, pak se vám jistě zalíbí tato skákačka, ve kterého ovládáte psa Bolta. S Boltem skáčete po domech a různých pohyblivých plošinách a sbíráte body. Dávejte si pozor na nepřátele, kteří se na vás budou snažit zaútočit.

Baby Hazel Swimming Time

25.9.2014
91%
Hra - Baby Hazel Swimming Time
Video se načítá
Hazel se v této části chce naučit plavat. Pomozte jí a strýci, aby to skutečně dokázala.

Oblékni štěňátko

4.5.2013
95%
Hra - Oblékni štěňátko
Video se načítá
Jak by mělo podle vás vypadat to nejkrásnější roztomilé štěňátko? V této bezvadné hře si budete moct jednoho takového pejska vytvořit přesně podle svých představ. Vyberte mu tvar oušek, ocásku, čumáčku,... barvu, zvláštní znaky do kožíšku i nějaké ty doplňky a hlavně si to pořádně užijte :)
Hra - Baby Hazel Bathroom Hygiene
Video se načítá
Hazel se v této části naučí, jak se má starat o koupelnu a záchod. Pomozte jí s úklidem a mytím, aby byla šťastná.

Cute Puppy Care

3.1.2014
86%
Hra - Cute Puppy Care
Video se načítá
Toto rozkošné štěňátko si hrálo celý den se svými kamarády venku a je celé ušmudlané a smradlavé. Váš úkol je tedy jasný, napřed si s ním chvilku hrajte a pak ho pořádně namydlete a vykoupejte. Splňte všechna jeho přání a uvidíte, jak bude šťastné.

Bird Sanctuary

13.1.2014
66%
Hra - Bird Sanctuary
Video se načítá
V této hře budete vlastnit svou vlastní Zoo se vzácnými druhy ptáků. Vaším úkolem bude nejen postarat se o zvířata, ale i o zákazníky, kterých musíte ukládat na dané políčko před klec. Jaký druh ptáků, bude chtít zákazník vidět uvidíte v bublině. Každým kolem se úroveň hry bude zvyšovat a proto si…

My Pretty Puppy Care

8.6.2014
81%
Hra - My Pretty Puppy Care
Video se načítá
Hra My Pretty Puppy Care je stvořená pro každého, kdo má rád štěňátka a pejsky. Vaším úkolem bude postarat se o jednoho z pěti psů. Pejska musíte nejdříve umýt a osušit a následně vyčesat jeho srst a ostříhat drápky. Nakonec můžete pro pejska vybrat mašličku či jiný doplněk.

Corgi Care

22.11.2013
82%
Hra - Corgi Care
Video se načítá
Zvládnete se postarat o pejska Corgiho? Nejprve s ním budete muset posbírat všechny potřebné věci a následně se dostat do domečku. Pak ho vykoupete, vysušíte a vyčešete. Nakonec se musíte postarat o jeho tlapky a můžete přidat i nějaký doplněk.

Cute Horse Hospital

15.10.2012
96%
Hra - Cute Horse Hospital
Video se načítá
Staňte se zvěrolékařem na farmě, která pečuje o nemocné koně a jejich příbuzné jako jsou oslíci, zebry a další. Každý zvířecí pacient k Vám přijde s jiným problémem a vy mu musíte pomoci. Budete vyměňovat podkovy, řešit dýchací problémy, dokrmovat hříbátka,... Když se Vám to podaří bude koník i jeho…

Můj psí kvíz

7.7.2012
88%
Hra - Můj psí kvíz
Video se načítá
Máte doma pejska nebo byste ho chtěly? V tomto zábavném kvízu zjistíte, které psí plemeno, je pro Vás to nejlepší. Vyberte vždycky jednu ze tří možností, podle svých sympatií a na konci se objeví pejsek co se k hodí právě k Vám.

Závod ChrtůNÁŠ TIP

20.7.2013
90%
Hra - Závod Chrtů
Video se načítá
Přinášíme vám super sporotvní pařbu, kde budete trénovat a závodit s vaším chrtem. Na začátku hry si vyberte slot, na který se bude ukládat vaše hra. Potom si vyberte barvu svého pejska a pojmenujte ho. Vyberte mu jeden ze tří závodních stylů, buď může být vyvážený (all rounder), může vyběhnout…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.