Oblíbené hry

Animal Shelter

7.7.2011
92%
Hra - Animal Shelter
Video se načítá
Zahrajte si tuto povedenou hru, ve které se stanete majitelem zvířecího útulku. Na začátku hry dostanete několik zvířátek, o které musíte pečovat. Musíte se starat o to, aby byla zvířátka zdravá a v útulku se nenudila. Postupně se do vašeho útulku bude dostávat více a více zvířátek.

Oggy Moshi

15.1.2014
60%
Hra - Oggy Moshi
Video se načítá
Říká vám něco seriál Oggy a Škodíci? Pokud ano tak víte, že jde kocoura a malé hmyzí nezbedy, kteří mu dělají nepříjemnosti. Jenže v této hře se budete pouze starat o Oggyho a jeho přání. Klikejte na jeho přání a sledujte, co dělá. Podaří se vám z něho udělat toho nejspokojenějšího kocoura?

Happy Builder

21.11.2011
83%
Hra - Happy Builder
Video se načítá
Cílem této hry je v každém levelu postavit věci na své místo, podle předlohy. K dispozici máte jeřáb, kterými můžete jednotlivé části skládat tak, jak je potřeba. Čím dříve se vám to podaří, tím více bodů získáte.

Holubova pomsta

16.9.2012
89%
Hra - Holubova pomsta
Video se načítá
Staňte se na chvíli pomstychtivým holubem v této vtipné oddechovce a zasáhněte svou nepříjemnou municí co nejvíce lidí chodících po Vámi. Musíte dobře mířit a vystřelit vždy v pravou chvíli. Úkol Vám bude ale znepříjemňovat protivný kluk s prakem, který po Vás bude střílet kameny.

Kitty Kingdom

16.10.2012
90%
Hra - Kitty Kingdom
Video se načítá
Kitty Kingdom je pěkná skákačka, ve které budete jako velká kočka zachraňovat koťátka. Vašim úkolem bude všechna najít, vzít je na záda a dopravit je až do cíle. Zvládnete správně skákat, plazit se a překonat všechny překážky?

Kindergarten

30.12.2014
85%
Hra - Kindergarten
Video se načítá
Staňte se vychovatelkou v mateřské škole, vaším úkolem bude se starat o děti. Nebude to vůbec jednoduché, protože děti jsou opravdu náročné a vyžadují spoustu pozornosti. Dokážete se o všechny vaše svěřence postarat?

Ragged House

30.11.2014
68%
Hra - Ragged House
Video se načítá
Elena je uklízečka, kterou zaměstnala mladá rodina s dítětem a babičkou. Vaším úkolem je Elenu na směřovat na místa, která jsou špinavé nebo potřebují upravit, kromě toho budete zvedat telefon, prostírat stůl, vařit a pomáhat babičce. Podaří se vám z ní udělat nejlepší pomocnou sílu?

Kawairun 2

27.12.2012
74%
Hra - Kawairun 2
Video se načítá
V postřehové skákačky Kawairun 2 bude vaším úkolem překonat všechny překážky a dostat se tak úspěšně do dalšího kola. K překonávání překážek můžete kromě skoku a skluzu využít i speciální prvky, jako je let vzduchem či kotoul, který rozrazí všechny překážky.

School Flirting Game 2

11.9.2013
90%
Hra - School Flirting Game 2
Video se načítá
Druhý díl flirtovací hry tě zavádí do tradičního japonského prostředí. S hlavní hrdinkou se snažíš upoutat pozornost co nejvíce kluků, aby ti leželi u nohou (nebo spíše létali za tebou). Dávat pozor musíš na sokyně - když se ti bude nějaká snažit kluka přebrat, "přebiješ" ji co nejrychlejším…

Kingdom RushNÁŠ TIP

17.5.2013
90%
Hra - Kingdom Rush
Video se načítá
V této skvělé strategii postavíte a potom budete bránit své království. Úkol to bude nesnadný, protože se Vás bude neustále snažit někdo dobýt. Orkové, skřítci a další potvůrky totiž nechtějí nic jiného než Vaše území. Stavte proto obranné věže, manipulujte s vojáky a využívejte nejrůznější…

Birthday party clean-up

12.8.2011
85%
Hra - Birthday party clean-up
Video se načítá
V této hře je vaším úkolem uklidit poté, co pořádáte narozeninovou párty. Vaše maminka potřebuje s úklidem pomoci jak před domem, tak v pokojích. Abyste se dostali do dalšího levelu, je vždy na daném místě potřeba pouklízet vše.

The Cosplay Challenge

27.11.2014
68%
Hra - The Cosplay Challenge
Video se načítá
Cosplay se blíží as ním i mnoho zákazníků do vašeho obchodu, které si budou chtít zakoupit moderní kostýmy. Aby váš obchod prosperoval musíte zákaznice rychle obsluhovat a vytvářet kostýmy dle jejich požadavků. Podaří se vám to?

Goodgame fashion

7.7.2011
90%
Hra - Goodgame fashion
Video se načítá
Povedená hra, ve které je vaším úkolem starat se o módní butik. K dispozici dostanete několik švadlen, se kterými vyrábíte nejrůznější druhy oblečení. Hra je velmi povedená a je dokonce v češtině.

Goodgame Disco

13.12.2011
95%
Hra - Goodgame Disco
Video se načítá
Ve hře Goodgame Disco povede svůj vlastní malý klub. Budete vybírat a mixovat hudbu, můžete být barmanem, nebo si jít chvíli sami bavit. Aby byl Váš klub tím nejlepším ze všech vybavte ho super zařízením a technikou, udržujte své návštěvníky šťastné. Abyste se mohli zapojit do rozhovorů s ostatními…

Daring Do

13.6.2014
83%
Hra - Daring Do
Video se načítá
Pomozte tomuto krásnému pegasovi se dostat z této džungle. Zranila se při cestě a může jenom skákat a běhat. Sbírejte předměty a bojujte s opičáky, masožravými rybami a kočkovitými šelmami. Máte na to se dostat ven?
Hra - Monster High Avea Trotter Dress Up
Video se načítá
Avea je další hrdinka z Monster High, která potřebuje vaši pomoc s výběrem oblečení a výběru účesu. Budete jí nápomocné?

Horse Jumping 2

17.11.2013
77%
Hra - Horse Jumping 2
Video se načítá
V této hře budete pečovat o vašeho vlastního koně. Stačí pouze vyplnit jméno, vybrat si barvu koně a obtížnost. Napřed začnete jednoduchými skoky přes překážky, budete jich muset zdolat aspoň 40 a doběhnout do cíle. Potom se můžete těšit na pečování o vašeho kamaráda. Pěkně mu vydrbejte hřbet,…
Hra - Monster High Zombie Shake Venus McFlyTrap
Video se načítá
Vyberte Venus hezké oblečení z jejího skříně. Kromě toho v ní najdete pěkné účesy a doplňky, které by se jí mohly hodit.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.