Oblíbené hry

Cursor RunHra na skóreHra o medaile

30.8.2014
70%
Hra - Cursor Run
Video se načítá
Zahrajte si skvělou postřehovku Cursor Run. Vaším úkolem bude myší najet na kolečko dřív, než to udělá počítač. S každým kolem je obtížnost těžší a vy máte pouze 3 životy.

Dora´s Magical Garden

30.3.2012
70%
Hra - Dora´s Magical Garden
Video se načítá
Vítejte v kouzelné zahradě malé Dory. Zasaďte do květináčků nejrůznější rostlinky, zalijte je a sledujte, jak Vám pěkně porostou. Aby to šlo ještě rychleji, můžete použít kouzelný prášek. Protože se ve hře mluví velice pěkně anglicky, třeba se i něco nového naučíte ;)

Reindeer Care

21.2.2014
81%
Hra - Reindeer Care
Video se načítá
Postarejte se o soba, který potřebuje vaši pomoc a péči. Je jen na vás, zda si vyberete péči s volným nebo omezeným časovým limitem. V omezeném časovém limitu, bude vaším úkolem ošetřit a vyčistit tolik sobů, kolik zvládnete. Dokážete se o toto krásné stvoření postarat?

Wyndbain's Wolf Maker

24.4.2014
87%
Hra - Wyndbain's Wolf Maker
Video se načítá
Máš ráda vlky? V této hře si totiž můžeš vytvořit nějakého podle vlastních představ. Fantazii se meze nekladou, k dispozici máš i prvky jako křídla nebo rohy. Jak bude vypadat tvůj vlk?

Farm Frenzy 3 Ice Age

7.7.2011
91%
Hra - Farm Frenzy 3 Ice Age
Video se načítá
Určitě znáte oblíbenou hru Farm Frenzy, ve které se staráte o chod farmy. V této pozměněné verzi je princip podobný, farma je ovšem v době ledové. Místo slepic se tak například staráte o tučňáky. Dokážete správně vést farmu tak, aby byla zisková?

Farm Frenzy Gone Fishing

23.12.2014
88%
Hra - Farm Frenzy Gone Fishing
Video se načítá
Máme tu parádní strategickou hru, ve které budete chytat ryby. Na starost budete mít celé farmy ryb a budete se o ně muset starat. Následně budete ryby prodávat a za utržené peníze můžete nakupovat další vylepšení.

Kelly Summer Jobs

21.4.2012
95%
Hra - Kelly Summer Jobs
Video se načítá
V této skvělé hře si budete moct vyzkoušet hned několik povolání, ve kterých budete sbírat cenné body. Budete pracovat v kadeřnictví, pekařství, cukrárně a salónu pro domácí mazlíčky. Která práce se Vám bude nejvíc líbit a kde se Vám nejlépe povede plnit rychle přání zákazníků?

CalculationsHra na skóreHra o medaile

29.8.2014
74%
Hra - Calculations
Video se načítá
Calculations je početní hra, ve které musíte během minuty zvládnout co nejvíce příkladů. Snažte se neudělat žádnou chybu a nasbírat co nejvíce bodů.

Feline Maker

10.10.2013
83%
Hra - Feline Maker
Video se načítá
Parádní hra, ve které si můžeš vytvořit kočkovitou šelmu. Zkusíš vytvořit třeba tygra, lva nebo pantera, a nebo radši zkusíš něco úplně jiného, rozvineš svou fantazii a nakonec uděláš nový druh?

Virtuální stěňátko

19.8.2012
93%
Hra - Virtuální stěňátko
Video se načítá
Toužíte po vlastním pejskovi, ale nemůžete ho mít? Nebo se Vám prostě jen líbí roztomilá štěňátka? Pak právě pro Vás je tady super hra, ve které budete pečovat o jednoho opravdu moc milého pejska. Budete ho hladit, krmit ho, mýt i ošetřovat. Nejen kvůli skvělé grafice si hru určitě užijete.

FishaoNÁŠ TIP

28.1.2014
94%
Hra - Fishao
Video se načítá
Skvělá online oddechovka, kterou si zamilují především rybáři! Hra vás vtáhne do propracovaného virtuálního světa rybaření. Chytat můžete až 150 různých druhů ryb v 10 odlišných prostředích. Můžete nakupovat lepší pruty, návnady a podobné vychytávky pro rybaření. Hra nabízí i české servery!

Pinata Hunter 2

25.12.2013
91%
Hra - Pinata Hunter 2
Video se načítá
Zábavné pokračování hry, ve které se snažíte rozbít piňatu se sladkostmi. K dispozici máte mnoho vylepšení, jak zbraní, tak rukavic či vysavačů a tašek, na sbírání sladkostí. Dávejte si však pozor, aby vás nebolela ruka.

Fashion Designer

29.7.2012
91%
Hra - Fashion Designer
Video se načítá
V této hře se dostanete do centra módy do New Yorku, kde se stanete návrháři a budete na prestižní mola oblékat krásné modelky. Dodržíte zadaný styl nebo je upravíte podle svých vlastních představ.

Shopaholic London

7.12.2013
95%
Hra - Shopaholic London
Video se načítá
Shopaholic London je další díl známé hry, ve které budete opět nakupovat a své modely předvádět na různých slavnostech a párty. Ale aby vás na ni pustili, musíte mít požadované oblečení, které dostanete v pozvánce. Následně už jen stačí najít správné obchody a nakupovat, co nejvýhodněji.…

Uphill Rush 4 GirlNÁŠ TIP

20.7.2012
90%
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video se načítá
Pro všechny holky, co si rády zazávodí a dokážou své schopnosti na dráze, ale nemají rády auta a silné stroje je tady bezvadná hra Uprill Rush v holčičím provedení. Zdolávat budete vodní dráhu. Ze začátku jen na nafukovacím kruhu a později si můžete vydělat na lepší "dopravní prostředky" i na hezčí…

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Book of Spells

2.10.2012
82%
Hra - Book of Spells
Video se načítá
V této logické hře se vžijete do role chlapíka, který si za pomoci velké kouzelnické knihy chce vyčarovat pohár piva. Než se vám to však podaří, je potřeba najít tu správnou kombinaci tří magických symbolů. Mějte se však na pozoru, protože nesprávné zadané symboly dokáží způsobit skutečnou pohromu.

Love Elixir

26.10.2014
54%
Hra - Love Elixir
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem vyrobit vhodnou princeznu pro prince. Nejdříve musíte najít potřebné přísady v lese a pak z nich vytvořit elixír lásky. Na výrobu elixíru potřebujete jen 3 ingredience. Podaří se vám vyrobit tu pravou.

7 Dates: Second Date

28.2.2014
89%
Hra - 7 Dates: Second Date
Video se načítá
Chtěli byste jít na rande? Nebo se alespoň přiučit, jak byste se měli k partnerovi chovat? Tak v tom případě si nenechte ujít tuto hru, kde si budete moci vybrat ze 7 kluků. Každý kluk je jiný nejen vzhledově, ale i svou povahou. Proto bude mít každý z nich jinou zálibu, abyste u partnerů uspěli…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.