Oblíbené hry

Hra - Dokonalý účes na rande
Video se načítá
Hlavní hrdinka Hairmione se chce líbit svému vysněnému klukovi a na Vás je, abyste jí vybraly a potom hlavně vytvořily ten nejlepší účes, který jejího vyvoleného určitě okouzlí. Zvolte některou z mnoha variant a pusťte se do stříhání česání a barvení.

Zdobení hrnku

24.9.2012
88%
Hra - Zdobení hrnku
Video se načítá
Taková dekorační hra tu ještě nebyla. Budete si moct navrhnout vlastní hrnek na pití. Vyberte si jeden ze dvou tvarů (nebo skleničku), základní barvu, podkladový vzor a přidejte i některý ze super moderních obrázků :)

My Dolphin Show 4NÁŠ TIP

1.7.2014
94%
Hra - My Dolphin Show 4
Video se načítá
Her se zvířaty není nikdy dost, obzvlášť těch s delfíny. Máme tu pokračování skvělé hry My Dolphin Show, už čtvrtý díl. Vyzkoušej si s delfínem různé triky, získávej peníze a kupuj si za ně skvělé nové oblečky pro svého delfína!

Inked Up Tattoo Shop

27.10.2012
85%
Hra - Inked Up Tattoo Shop
Video se načítá
Zkuste se stát na chvíli pravou tatérkou a vyrobit své zákaznici reálné tetování. Vyberte si jednu ze slečen, které přišly do Vašeho salónu a splňte její přání. Na ruku, lýtko nebo záda jí vytetujte obrázek přesně podle jejích představ. Přesným postupem Vás hra krok po kroku provede, takže se…

Úklid pokoje

26.6.2012
90%
Hra - Úklid pokoje
Video se načítá
Malá hrdinka této hry má uklízet svůj pokoj. Ale jako všem dětem se jí samozřejmě nechce, a tak si zkouší hrát své oblíbené hry, když se maminka nedívá. Stihnete si je s ní všechny zahrát tak, aby Vás její maminka nepřistihla?

Beach Party Blow Out!

30.4.2015
77%
Hra - Beach Party Blow Out!
Video se načítá
Tyto dívky si užívají na velké párty na pláži! Upravte je tak, aby zapadnuly mezi ostatní.

Monkey Go Happy Marathon 4NÁŠ TIP

2.9.2013
90%
Hra - Monkey Go Happy Marathon 4
Video se načítá
Máme tu pro vás další senza díl této logické hry! Opět máte rodinku smutných opiček, které potřebují rozesmát. Klikejte na osoby nebo předměty a vyvolejte reakci, která je rozesměje. Zapojte mozkové buňky a rozluštěte každý level. Podaří se vám je pokaždé rozesmát?

Monkey go happy 3

13.3.2012
89%
Hra - Monkey go happy 3
Video se načítá
Monkey go happy je tu již se svým třetím pokračováním a tentokrát budete dělat radost rodince tří opiček. Čeká na Vás dalších 15 nových zajímavých úkolů u kterých se pobavíte i si zapřemýšlíte. Opět musíte dát ale pozor, abyste zbytečně nepoužívali nepotřebné věci, protože každé kliknutí se počítá…

Farm Frenzy 2

15.5.2014
90%
Hra - Farm Frenzy 2
Video se načítá
Skvělá farmářská strategie má další díl. Starej se o zvířata a rostliny, aby tvá farma prosperovala co nejlépe. Líbit se ti bude nejen skvělý a propracovaný herní systém, ale i 3D grafika, hezká hudba a poutavé barvy. Farm Frenzy je jedna z nejlepších farmářských strategií.

Youda Farmer 3

30.5.2012
90%
Hra - Youda Farmer 3
Video se načítá
Je tady další z výborných farmářských her, které si určitě užijete. Tentokrát se ocitnete v zimním období, kde budete hospodařit se dřevem a i nezbytnými zásobami.

Papa's Donuteria

17.6.2014
89%
Hra - Papa's Donuteria
Video se načítá
Je to tady, již dlouho očekávaná hra Papa’s Donuteria je venku! Louie si otevřel novou koblihárnu v zábavním parku, a chce vás tam jako svého zaměstnance! Budete dělat krásné koblihy pro vaše zákazníky, budete moct i vylepšovat vaší prodejnu, také se budete zúčastnit i spoustu dalších miniher! Je to…
Hra - Madagascar 3 Race Across Europe
Video se načítá
V závodní hře Madagascar 3 Race Across Europe jde pouze o vítězství. Všechna zvířátka zde závodí proti lovkyni zvířat, kterou známe i z filmu. Během jízdy můžete sbírat dárkové balíčky, které Vám dají nějakou schopnost. Poté můžete vypustit raketu, bombu, stát se neviditelným a mnoho dalšího.

Shopaholic HawaiNÁŠ TIP

14.4.2012
96%
Hra - Shopaholic Hawai
Video se načítá
Užijte si to pravé nadšení z nakupování, tentokrát na pláži exotického Hawaie. Zajděte si na kosmetiku, ke kadeřníkovi, nakupujte oblečení, šperky i doplňky. Ale nezapomeňte, že máte omezený rozpočet ;) Peníze si můžete vydělat tak, že budete pracovat v obchodech Burger Restaurant, Fruity Fizz nebo…

Waitress

10.10.2012
85%
Hra - Waitress
Video se načítá
Waitress je zajímavá hra, ve které si můžete vyzkoušet, jaká je práce číšnice náročná. Obsloužit všechny zákazníky včas a donést jim vždy to správné jídlo není vůbec jednoduché. Neváhejte a přesvědčte se o tom sami.

Music Box of Life 2

9.3.2013
72%
Hra - Music Box of Life 2
Video se načítá
Hrací skříňka je tu již podruhé a opět přináší smutný příběh, který však můžete změnit! Stačí, když odhalíte všechny rozdíly na dvou stejných obrázcích. Obrázků je ve hře hned několik a dohromady tvoří příběh.

Nuda v kanceláři 6

23.5.2013
91%
Hra - Nuda v kanceláři 6
Video se načítá
V této super postřehové hře na vás zase čeká znuděná slečna, která se chce místo práce v každé volné chvilce věnovat svým záležitostem. Pomozte jí vystihnout ty správné okamžiky, aby mohla v klidu napsat sms, vyčistit si boty, upravit vzhled nebo dokonce něco uplést.

Beach Cofe

12.8.2011
89%
Hra - Beach Cofe
Video se načítá
Servírujte zákazníkům jídlo a pití podle jejich přání - to je cílem této hry. Na rozpálené pláži si každý rád dá zmrzlinu nebo ledovou kávu. Vaším úkolem je zákazníky rychle obsloužit a přinést jim to co chtějí.
Hra - Princess Bedroom Decoration
Video se načítá
Zařiďte krásný pokojíček jako pro princeznu. Vybírejte vždy z několika variant pěkných postelí, nočních stolků, křesel,... Nesmí chybět samozřejmě doplňky, osvětlení ani výmalba a různé druhy podlah.

Uklízení s Jennifer

5.12.2012
86%
Hra - Uklízení s Jennifer
Video se načítá
Holčička Jennifer se právě vzbudila a chystá se do školy. V jejím pokoji je ale strašný nepořádek, v kuchyni nemá nachystané jídlo na snídani a ani obleční a aktovku nemá v pořádku. Pomozte jí všechno správně uklidit a přichystat, aby mohla vyrazit. Abyste věděly jak má vypadat výsledek, můžete se…

Super sestra

2.10.2012
85%
Hra - Super sestra
Video se načítá
Starší sestra dostala na starost svého malého bratříčka. Pomůžete jí se o něj správně postarat, aby neplakal a byl spokojený? Musíte včas plnit jeho potřeby jako je koupání, jídlo, podávání léků a samozřejmě těch správných hraček. Stihnete mezi péčí o miminko vyřídit i tolik důležité hovory s…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.