Oblíbené hry

Plants vs ZombiesNÁŠ TIP

22.8.2013
99%
Hra - Plants vs Zombies
Video se načítá
Kdo by neznal tuto skvělou pařbu, ve které bráníte svůj dům před nájezdy zombíků. K dispozici máte celou řadu rostlin, které plivou nebo vybuchují v blízkosti zombies. K nakupování rostlin budete potřebovat slunce, které padá z nebe a musíte jej chytat. Slunce vám dávají i slunečnice.

Tessas Cake

5.6.2013
87%
Hra - Tessas Cake
Video se načítá
Pro všechny, kdo mají rády dorty je tady bezvadná kuchařská hra, ve které si můžete vybrat hned ze dvou různých herních variant. Máte možnost si odpočinkově odzobit vlastní dortík podle fantazie, nebo se vrhnout do cukrářské praxe a na čas plnit přání zákazníků.

Design your Backpack

29.1.2013
88%
Hra - Design your Backpack
Video se načítá
Vyrobte si svůj vysněný školní batoh. Zvolte si barvy jaké by měl být a pak už jen vybírejte z množství nejrůznějších obrázků, nášivek, nápisů, odznaků, přívěsků a ozdob které byste na něm chtěly mít. Jako bonus si budete moct stejně udělat i poznámkový blok, takže je určitě na co se těšit :)
Hra - Flash Ludo - Člověče nezlob se
Video se načítá
Určitě jste někdy hráli, člověče nezlob se, tak tu pro vás jednu takovou hru máme. Určitě pravidla znáte každý, ale radši je objasníme. Musíte hodit číslo 6, abyste mohli dát panáčka do pole. Když hodíte znovu 6, tak hrajete znovu. Panáček musí obejít celé hrací pole až do domečku. Máte na to…

Valentýnský dárek

14.2.2012
85%
Hra - Valentýnský dárek
Video se načítá
Je tady Svatý Valetným a s ním skvělá hra, ve které se naučíte vyrobit ten nejlepší dárek pro každého zamilovaného. Co by mohlo být lepší, než vlastnoruční čokoládky ve tvaru srdce? Když se Vám správně povedou, budete si je moci podle fantazie nazdobit.

School Flirting Game 2

11.9.2013
90%
Hra - School Flirting Game 2
Video se načítá
Druhý díl flirtovací hry tě zavádí do tradičního japonského prostředí. S hlavní hrdinkou se snažíš upoutat pozornost co nejvíce kluků, aby ti leželi u nohou (nebo spíše létali za tebou). Dávat pozor musíš na sokyně - když se ti bude nějaká snažit kluka přebrat, "přebiješ" ji co nejrychlejším…

Shopaholic ChristmasNÁŠ TIP

24.12.2012
97%
Hra - Shopaholic Christmas
Video se načítá
Jsou tu Vánoce a proto i my pro vás máme malý dárek v podobě jedné z nejpropracovanějších a nejoblíbenějších her plných módy, krásy a nakupování. Vyrazte do ulic a navštivte ty nejlepší butiky, klenotnictví, kadeřnictví apod. Najděte tu nejkrásnější kabelku nebo boty. Vše je jen na Vás :). V této…

Fireboy and Watergirl 5

27.4.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Celkově již 5. Díl této skvělé pecky s ohnivým klukem a vodní holkou. Tentokrát nás dobrodružství zavede do tajemného křišťálového chrámu, ve které čeká plno nástrah. Po cestě můžete využívat různé portály nebo mechanismy ovládané paprskem světla.

Fishdom H2ONÁŠ TIP

14.12.2014
94%
Hra - Fishdom H2O
Video se načítá
Vytvořte si akvarium podle vašich představ. Budete ho moci vyzdobit, pořídit si rybičky, ok teré se musíte dobře starat. Bude opravdu z čeho vybírat, takže záleží pouze na vás, jak si to celé vyzdobíte.

Barbie na kole

2.10.2012
93%
Hra - Barbie na kole
Video se načítá
Všechny milovnice panenky Barbie jistě potěší tato závodní hra, ve které si Barbie vyjela na kole. Po cestě může předvádět nejrůznější triky a sbírat drahokamy za body. Co je ale nejzajímavější, jsou kousky oblečení. To když se jí podaří při cestě sebrat, bude se moct před příštím kolem převléknout…

FishaoNÁŠ TIP

28.1.2014
94%
Hra - Fishao
Video se načítá
Skvělá online oddechovka, kterou si zamilují především rybáři! Hra vás vtáhne do propracovaného virtuálního světa rybaření. Chytat můžete až 150 různých druhů ryb v 10 odlišných prostředích. Můžete nakupovat lepší pruty, návnady a podobné vychytávky pro rybaření. Hra nabízí i české servery!

Papa's Cheeseria

25.6.2015
88%
Hra - Papa's Cheeseria
Video se načítá
Zahrajte si parádní díl z dílny Papa's. Tentokrát si vaši zákazníci budou chtít dát pořádný sýrový toast. Na výběr mají hodně možností! Všechny druhy sýrů a toastů. Navrh přidáte nějaký doplněk a za dobré ohodnocení dostanete vysoké dýško. Za peníze pak můžete nakupovat různá vylepšení.

Ariel's Juice Box

4.12.2015
69%
Hra - Ariel's Juice Box
Video se načítá
Ariel si otevřela menší bufet s ovocnými nápoji, pomozte jí s jejich mixováním a podáváním zákazníkům. Prodejte je, co nejvíce, aby byla Ariel spokojená.
Hra - Mia Cooking Spicy Beef Burger
Video se načítá
Dokážete uvařit ten nejlepší hamburger na světě? Není to nic jednoduchého. S přípravou Vám však pomůže naše hra, která poradí se správným postupem. Jaké dostanete hodnocení za jednotlivé kroky přípravy?

Red Velvet Cake

8.12.2013
93%
Hra - Red Velvet Cake
Video se načítá
Upečte si za pár minut chutný koláček , po kterém se vám budou sbíhat sliny . Postupný návod , jaké suroviny budete potřebovat a míchat, naleznete v levém dolním rohu . Nezapomínejte ani na to, že když budete chtít nalít tekuté ingredience, musíte je nejprve otevřít. Nakonec se společně se Sárou…

Crazy real haircutsNÁŠ TIP

1.4.2012
92%
Hra - Crazy real haircuts
Video se načítá
Staňte se zase jednou kadeřnicí! Tato hra je ale výjimečná. Nebudete upravovat žádnou krásnou modelku, ale pořádně rozcuchanou holku, nebo kluka. Dokážete si poradit s jejich nepoddajnými vlasy?

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Goodgame Disco

13.12.2011
95%
Hra - Goodgame Disco
Video se načítá
Ve hře Goodgame Disco povede svůj vlastní malý klub. Budete vybírat a mixovat hudbu, můžete být barmanem, nebo si jít chvíli sami bavit. Aby byl Váš klub tím nejlepším ze všech vybavte ho super zařízením a technikou, udržujte své návštěvníky šťastné. Abyste se mohli zapojit do rozhovorů s ostatními…

Mega Anime Avatar

26.4.2014
89%
Hra - Mega Anime Avatar
Video se načítá
Vytvořte si vlastního avatara v anime stylu. Své postavě můžete vybrat účes, oblečení a doplňky. Už máte nějakou představu?

My New Room 3

25.10.2012
93%
Hra - My New Room 3
Video se načítá
Užijte si zařizování dokonalého dívčího pokoje, kde budete moct ovlivnit opravdu úplně všechno. Vyberte nábytek, doplňky, koberec, osvětlení i barvu stěn a podlahy. Ve vaší moci budou taky domácí mazlíčci a obyvatelky pokoje. Všemu pak můžete určit velikost i barvy a vzory.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.