Oblíbené hry

Super Shopping

13.5.2012
93%
Hra - Super Shopping
Video se načítá
Vyrazte na správné holčičí nákupy v bezvadné hře Super Shopping. Do začátku dostanete peníze a bude jen na Vás, do kterého obchodu se podíváte a co si koupíte. Nezapomínejte jíst, aby Vám nedošla energie a vypadat stále co nejlépe ;)

Výroba trička

28.11.2012
93%
Hra - Výroba trička
Video se načítá
Zkuste navrhnout vlastní model trička v této super dekorační hře. Začněte s barvou a pokračujte výběrem nejlepšího potisku, zajímavého obrázku a na konec některého z vtipných citátů jako: "Chceš snídani do postele? - Tak spi v kuchyni!" nebo "Jestli v nebi nemají čokoládu, tak tam nejdu."

Professor Purse

14.9.2012
94%
Hra - Professor Purse
Video se načítá
Tato vynikající hra je kombinace testu a dekorační hry. První si podle svého vkusu a nálady vyrobíte dokonalou kabelku a pak do ní naskládáte nejrůznější věci z nabídky. Podle toho, co si vyberete a jak bude Vaše kabelka vypadat se můžete každý den dozvědět něco o sobě. Kdo neumí anglicky, tomu…

Pony Slacking 2

5.6.2014
82%
Hra - Pony Slacking 2
Video se načítá
Pomozte Sarah, aby se na farmě zabavila. Společně budete jezdit na koni, česat koně nebo čistit kopýtka. Dávat si musíte pozor na její kamarádku, která vás neustále sleduje.

Kitty Kingdom

16.10.2012
90%
Hra - Kitty Kingdom
Video se načítá
Kitty Kingdom je pěkná skákačka, ve které budete jako velká kočka zachraňovat koťátka. Vašim úkolem bude všechna najít, vzít je na záda a dopravit je až do cíle. Zvládnete správně skákat, plazit se a překonat všechny překážky?

Plážový podnik

24.9.2012
90%
Hra - Plážový podnik
Video se načítá
Otevřete si vlastní podnik na pláži, kde budete půjčovat lehátka, vodní atrakce, podávat občerstvení a vůbec se starat o své zákazníky, kteří se přišli pobavit. Musíte být ale dostatečně rychlí, aby jim při čekání nedošla trpělivost a neodešly od Vás.

Papa's Burgeria

10.7.2012
90%
Hra - Papa's Burgeria
Video se načítá
Papas Burgeria je jedna z nejpovedenějších her s obsluhováním. V této hře budete se budete starat o celý provoz rychlé občerstvení. Budete mít tedy na starost jak přijímaní a vyřizování objednávek, tak práci v kuchyni.
Hra - Sářina lekce vaření - čokoládové sušenky
Video se načítá
Kdo by neměl rád čokoládové sušenky. Naučte se je péct pod vedením zkušené učitelky vaření Sáry. Určitě si užijete spoustu zábavy při přípravě těsta, míchání i závěrečném zdobení. A jestli na tuto pečenou dobrodu dostanete při hraní chuť, zkuste si ji třeba podle vyrobit i ve skutečnosti ;)
Hra - Sářina lekce vaření - ovocný dort
Video se načítá
Je tady další recept od učitelky vaření Sáry. Tentokrát se naučíte péct výborný ovocný dort. První musíte udělat těsto a upéct samotný dortový základ. Potom je na řadě poleva a nakonec Vás čeká příprava ovoce a dokončení Vašeho krásného a chutného dezertu.
Hra - Sářina lekce vaření  - pečené kuře
Video se načítá
Naučte se další z klsických receptů od učitelky vaření Sáry. Tentokrát to budou pečená kuřecí stehýnka. Jako vždy si budete muset samy vše přichystat a teprve potom se podle pokynů v pravém horním rohu budete moci pustit do samotného vaření. Výsledek ale o to víc potěší, když víte, že jste vše…

Papas Hot Doggeria

8.12.2012
95%
Hra - Papas Hot Doggeria
Video se načítá
Staňte se majitelem stánku s hot-dogma a obslužte každého zákazníka, který vás navštíví tak, aby byl spokojen. Každý zákazník bude mít jiné přání a vy se ho budete muset snažit, co nejlépe splnit. Čím úspěšnější totiž budete, tím vyšší tuzér dostanete.

Kelly Summer Jobs

21.4.2012
95%
Hra - Kelly Summer Jobs
Video se načítá
V této skvělé hře si budete moct vyzkoušet hned několik povolání, ve kterých budete sbírat cenné body. Budete pracovat v kadeřnictví, pekařství, cukrárně a salónu pro domácí mazlíčky. Která práce se Vám bude nejvíc líbit a kde se Vám nejlépe povede plnit rychle přání zákazníků?

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?

Papa´s Wingeria

23.3.2013
90%
Hra - Papa´s Wingeria
Video se načítá
Veďte svou vlastní novou Papa´s restauraci, tentokrát zaměřenou na výborné smažené kuřecí kousky. Zákazníci budou mít spoustu nejrůznějších přání a požadavků od množství kuřátek, až po druh omáčky a zeleny. Dejte si proto s přípravou záležet, aby bylo vše podle jejich představ a navíc to i krásně…

Rodinná restaurace

12.12.2012
91%
Hra - Rodinná restaurace
Video se načítá
Staňte se na chvíli kuchařkou v pravé rodinné restauraci vyrábějte jídla přesně podle přání svých zákazníků. Každý den přibudou do Vašeho menu další jídla, které se budete muset naučit dobře dělat, aby byli zákazníci spokojení a dobře zaplatili. Tentokrát nebudete muset stíhat přebírat objednávky a…

Devilish Cooking

1.1.2013
95%
Hra - Devilish Cooking
Video se načítá
Určitě znáte postřehové hry, ve kterých se ďáblice snaží prosadit vedle anděla a skazit jí andělskou práci. Tentokrát budete mít za úkol upéct a začarovat jídlo. První podle návodu uděláte jídlo (v každém levelu jiné) a pak už půjde jen o to začarovat ho na svou stranu, když se druhá slečna nebude…

Fireboy and Watergirl 2

16.9.2013
88%
Hra - Fireboy and Watergirl 2
Video se načítá
Druhý díl ze zábavné série o dvou panáčcích - ohnivém klukovi a vodní holce. Každého z nich ovládáš pomocí jiných tlačítek. V každém kole tě ale čeká spousta nástrah, na které musíš dát pozor, a pomocí spolupráce holky a kluka je musíš překonat.

Bomb It 7NÁŠ TIP

21.3.2014
89%
Hra - Bomb It 7
Video se načítá
Zahrajte si další skvělý díl hry Bomb It. V novém díle si budete moci vyzkoušet nové bonusové vybavení, které vám při hře padá. Dále budete moci vaši postavičku i obléci do pěkného oblečku.

Bomb It 5

25.5.2013
93%
Hra - Bomb It 5
Video se načítá
Máme tu páté pokračování super hry Bomb It. Styl hry je pořád stejný položit co nejvíce bomb a tím zneškodnit všechny protivníky v poli. Po každém vyhrané hře si můžete koupit různé oblečky na svoji postavičku. Můžete si vybírat i obtížnost hry, kdyby vám přišla moc lehká.

Game of Thrones Scene MakerNÁŠ TIP

21.8.2013
97%
Hra - Game of Thrones Scene Maker
Video se načítá
Máš ráda Game of Thrones neboli Hru o trůny? V téhle hře si můžeš vyzkoušet vytvořit třeba jednu z hlavních postav! A nebo naopak vytvořit úplně novou. Množství postav je zde neomezené, jen si vyber muže nebo ženu a začni tvořit. Na výběr máš opravdu nepřeberné množství herních prvků!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.