Oblíbené hry

Animal in Love

24.4.2012
62%
Hra - Animal in Love
Video se načítá
Příroda se zbláznila a zvířátka se do sebe začala zamilovávat tak, jak byste to určitě nečekali. Slona najdete s myškou, psa s kočkou a i lva se zebrou. Vymalujte si všechna tato zamilovaná zvířátka tak, jak mají vypadat nebo úplně podle své fantazie.
Hra - Draculaura Fantastic Makeover
Video se načítá
Pomozte Draculauře z Monster High, aby byla ještě krásnější než je. Tentokrát nepůjde o styl ani oblečení, ale o samotný obličej. Vyčistěte jí póry, dejte masku, upravte obočí, naneste korektor... prostě všechno, co je potřeba, aby vypadala úplně co nejlépe.
Hra - Rochelle Goyle´s Chic Makeover
Video se načítá
Je tady Rochelle z Monster High aby se svěřila do Vaší péče a nechala si od Vás ošetřit pleť. Víte jak správně postupovat při čištění, úpravě obočí, dodávání živin i líčení? Pokud ne, jistě se to v této hře naučíte.

Frankie Steins Clawesome MakeoverNÁŠ TIP

7.4.2012
90%
Hra - Frankie Steins Clawesome Makeover
Video se načítá
Pro všechny milovnice Monster High je tu super hra, ve které budete moct pomoci Franke Steinové, aby byla co nejkrásnější. První jí musíte vyčistit pleť požitím všech dostupných prostředků jako jsou toaletní vody, masky, korektor... Potom už můžete sáhnout k oblékání, líčení a česání. Jak bude po…

Bird Pax

30.5.2011
75%
Hra - Bird Pax
Video se načítá
Chtěli byste si zahrát trochu jinou karetní hru než je klasický Solitaire nebo Poker? Potom vyzkoušejte hru Bird pax. V této hře dostanete sadu karet, se kterou musíte porazit soupeře. Karetní souboje vyhrává ten, kdo má kartu s vyšší hodnotou. Ten potom získává i protihráčovi karty. Výsledek…

Pokemon Diamond

20.5.2012
75%
Hra - Pokemon Diamond
Video se načítá
Pokemon Diamond je skvělá logická hra, ve které se můžete těšit na krásné obrázky roztomilých Pokémonů. Aby se Vám obrázek ukázal, budete muset z herního pole odstranit co nejvíce barevných kostek. Ty zmizí, pokud kliknete na skupinu dvou a více stejně barevných. Dokážete je odstranit všechny?

Bango

29.6.2012
72%
Hra - Bango
Video se načítá
Proskákejte s hlavním hrdinou přes všechny podlahové kostky a dostaňte se tak do dalšího levelu v logické skákačce Bango. Vaším úkolem je zničit každou kostku na hrací ploše a to tak, že na ni stoupnete. Pokud uděláte chybu, můžete daný level zkusit hrát znovu.

Glow Web

26.5.2012
78%
Hra - Glow Web
Video se načítá
Glow Web je logická hra, ve které budete mít za úkol rozsvítit všechny žárovky ve všech 50 levelech. Za pomoci posouvání laserových uzlů musíte zajistit, aby laserové paprsky procházely přes každou žárovku.

Malá čarodějka

20.5.2012
83%
Hra - Malá čarodějka
Video se načítá
Staňte se malou čarodějkou v této jednoduché, ale velice zábavné kouzelnické hře. Zkuste namíchat ten správný lektvar, který z žáby udělá zase krásného prince. Po každé kombinaci kouzelných přísad vznikne z "prince" něco úplně jiného. Najdete správnou kombinaci.

Zamilovaná panda

16.3.2012
70%
Hra - Zamilovaná panda
Video se načítá
V této pěkné hře s milými pandami budete muset pomoct zamilovanému pandímu nápadníkovi, aby utrhl své slečně tu správnou kytičku, kterou zrovna chce. Kytička se bude postupně měnit a vaším úkolem je utrhnout ji, když bude představě pandí slečny nejpodobnější. Čím lépe se Vám to podaří, tím bude…

Tilt

30.5.2011
79%
Hra - Tilt
Video se načítá
Hra Tilt patří mezi 3D oddechovky, ve kterých musíte mít trochu postřeh a trochu logického myšlení. Vaším úkolem je dostat kuličku, která je umístěna na pohyblivé dřevěné desce do portálu, který ji přenese do dalšího levelu. Pohyb kuličky udáváte nakloněním desky.

Proměna tulačky

16.6.2012
93%
Hra - Proměna tulačky
Video se načítá
Udělejte opět krásku ze zanedbané dívky z ulice. Co všechno bude potřeba udělat? Nejdříve musíte vyčistit její obličej, vytrhat obočí, použít masku i nejrůznější krémy. Potom už budete moct vybírat účes, líčení a oblečení.
Hra - Bugs Bunnys Hopping Carrot Hunt
Video se načítá
V této povedené skákačce dostanete na starost oblíbeného králíka Bugse Bunnyho, se kterým bude Vaším úkolem sebrat co nejvíce mrkviček. Bugs se ale nezastavuje a Vy s ním musíte vždycky včas skočit přes příkop. Když spadnete, začínáte zase od začátku a máte jen tři životy.

Frizzle Fraz 2

15.4.2012
88%
Hra - Frizzle Fraz 2
Video se načítá
Chcete si zahrát skákačku, která vážně stojí za to? Pak je tady FRIZZLE FRAZ 2! Má krásnou grafiku, pohodlně se ovládá, její náročnost se přiměřeně postupně zvyšuje a hlavně její hrdina je neodolatelná roztomilá chlupatá kulička, kterou si budete muset oblíbit :)

Primary

4.4.2012
93%
Hra - Primary
Video se načítá
Zahrajte si tuto skvělou skákačku, ve které budete mít za úkol dostat s panáčkem dostat se až do cíle. Panáček dokáže měnit barvy, přičemž každá má trochu jiné vlastnosti. Napříkad pokud jste žlutý, můžete se stát neviditelným. Také dokážete vykouzlit kostku, která vám pomůže dostat se na vyvýšená…

Gluey 2

27.6.2012
79%
Hra - Gluey 2
Video se načítá
V logické hře Glue 2 bude vaším úkolem takticky odebírat z hrací plochy barevné prvky a to tak, aby množství prvků v nádobě nepřekročilo určitou hranici. Po každé když necháte nějaký barevný prvek zmizet, další přibudou. Zejména proto je důležité odstraňovat ty největší prvky.

Cupid Forever 2

3.3.2012
86%
Hra - Cupid Forever 2
Video se načítá
V pokračování oblíbené hry Cupid Forever dostanete opět na starost, aby se do sebe zamiloval mladý pár. Tentokrát bude v zoologické zahradě. Když Cupidovi namícháte na šíp špatné ingredience budou se dít zajímavé věci s nejrůznějšími zvířaty. Tak nenechte pár dlouho čekat...

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.