Oblíbené hry

Healthcare Team

28.12.2015
77%
Hra - Healthcare Team
Video se načítá
V této hře se vydáte do nemocnice, kde budete muset pomoci různým lidem najít ztracené předměty. To nebude vůbec jednoduché, protože předměty jsou většinou dobře ukryté. V případě potřeby můžete využít nápovědy, kterých však máte jen omezený počet.

Treasure of the Vikings

3.10.2015
77%
Hra - Treasure of the Vikings
Video se načítá
Vaším úkolem v této hře bude najít všechny ztracené vikingské poklady. Předtím však musíte různým lidem pomoci najít předměty, které hledají. Snažte se každý předmět najít co nejrychleji, aby všichni lidé byli spokojeni.

The Legacy Hotel

25.9.2015
77%
Hra - The Legacy Hotel
Video se načítá
Pomozte různým lidem najít všechny ztracené předměty v této skvělé hře. Předměty musíte hledat ve scénách plných nepořádku, takže je potřeba být velmi pozorný. Kromě toho se snažte všechny předměty najít co nejrychleji, aby jednotliví lidi byli spokojeni.

Last Days of Summer

17.10.2015
77%
Hra - Last Days of Summer
Video se načítá
Vaším úkolem v této hře bude pomoci hlavní hrdince najít předměty, které v přírodě ztratily její kamarádi. Předměty jsou dobře ukryté, takže najít je nebude jednoduché. Navíc se je snažte najít co nejrychleji, aby vaši kamarádi byli spokojeni.

The Night Society

21.8.2015
77%
Hra - The Night Society
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem spolupracovat s policií na skutečně náročném případě. Abyste ho mohli vyřešit, musíte nasbírat dostatek důkazního materiálu. Problém je v tom, že jednotlivé předměty jsou dobře schované, takže musíte být při hledání skutečně pozorný.

Whispering Spirits

12.3.2016
77%
Hra - Whispering Spirits
Video se načítá
Vydejte se v této hře na území indiánů a pomozte hlavní hrdince najít všechny předměty, které potřebuje k provedení náboženského rituály. Mnoho předmětů je dobře ukrytých, takže musíte být při hledání velmi pozorný. V případě potřeby můžete využít i jednu z trochu dostupných nápověd.

Bubble Shooter ChristmasHra na skóreHra o medaile

16.12.2014
80%
Hra - Bubble Shooter Christmas
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovku, ve které budete spojovat minimálně 3 stejně barevné kuličky. Dávejte si však pozor, protože s každou úrovní se rychlost padání kuliček zvyšuje.

Weekend Sale

26.4.2016
79%
Hra - Weekend Sale
Video se načítá
Vaším úkolem v této hře bude pomoci prodavači obsloužit všechny zákazníky, kteří přišli nakoupit na tržiště. Protože v prodeji je velké množství věcí, najít ty, které zákazníci hledají, nebude vůbec jednoduché. Buďte proto pozorný a snažte se zákazníky co nejrychleji obsloužit.

Mission Antarctica

28.11.2015
77%
Hra - Mission Antarctica
Video se načítá
Vydejte se do zmrzlé Antarktidy a pomozte skupině dobrodruhů najít všechny předměty, které zde ztratily. Každý předmět se snažte najít v co nejkratším čase. Pokud si nebudete vědět rady, můžete využít jednu z dostupných nápověd.

Goodwill Ghosts

22.5.2016
78%
Hra - Goodwill Ghosts
Video se načítá
Pomozte obyvatelům malého městečka, které ohrožují tajemný duchové v této zábavné hře. Vaším úkolem bude pomoci každému obyvateli najít předmět, který ztratil v okolí. Při hledání se snažte být co nejrychlejší, aby lidé nemuseli dlouho čekat a vy jste vydělali co nejvíce peněz.

High School Project

2.2.2016
77%
Hra - High School Project
Video se načítá
Přeneste se na střední školu a pomozte bezradným učitelem najít věci, které ztratily v jejím okolí. Většina předmětů je dobře ukryta nebo se nachází na neobvyklých místech, takže najít je nebude jednoduché. Naštěstí budete mít k dispozici nápovědy, které můžete kdykoliv využít.

The River Cabin

1.6.2016
78%
Hra - The River Cabin
Video se načítá
Vaším úkolem v této hře bude pomoci paní Collinsové zjistit, co se stalo s jejím manželem, který se ráno vydal na ryby. Abyste tuto záhadu objasnili, musíte posbírat dostatek důkazů ukrytých v domě. Pokud nebudete moci nějaký předmět najít, můžete využít nápovědu.

Case of Revenge

8.6.2016
78%
Hra - Case of Revenge
Video se načítá
V této hře budete mít za úkol pomoci dvojici detektivů polapit zloděje, který před pár dny vykradl dům a zranil jejich kolegu a přítele. Aby se vám to podařilo, musíte nasbírat dostatek důkazů. Mnoho z nich je dobře ukrytých, takže musíte být při hledání skutečně pozorný.

Crystal Golf Solitaire

20.3.2012
74%
Hra - Crystal Golf Solitaire
Video se načítá
Crystal Golf Solitaire je chytlavá karetní hra, jejímž cílem je zbavit se všech karet rozložených na herní ploše. Tyto karty můžete postupně ukládat na otočenou kartu v dolním rohu, avšak pouze pokud je jejich hodnota o jedno nižší nebo vyšší. Pamatujte, že na celou hru máte omezený časový limit.

Breeze of Love

7.6.2016
78%
Hra - Breeze of Love
Video se načítá
Pomozte hlavní hrdince s přípravou svatby pro jejího bratra v této pěkně zpracované hře. Vaším úkolem bude najít zejména všechny potřebné věci, které jsou rozházené po okolí. Čím rychleji se vám podaří předměty najít, tím více bodů získáte. K dispozici budete mít i nápovědu.

Summer of Love

1.6.2016
78%
Hra - Summer of Love
Video se načítá
S hlavní hrdinkou této hry se vydáte na místo, kde před deseti lety potkala svého manžela. Pomozte jí zde najít všechny ztracené předměty. Většina věcí je dobře ukryta, takže musíte být při hledání dostatečně pozorný. Pokud si nebudete vědět rady, využijte nápovědu.

Blackheart Village

7.6.2016
78%
Hra - Blackheart Village
Video se načítá
Vaším cílem v této hře bude získat tři klíče, které vám odemknou bonusovou hru. S hlavní hrdinkou se vrátíte po dlouhé době do její rodné vesnice, na kterou byla uvržena zlá kletba. Pomozte jí najít po okolí všechny ztracené předměty a s jejich pomocí kletbu zrušit.

Bunny & Turtle

6.12.2015
78%
Hra - Bunny & Turtle
Video se načítá
Cílem této hry je najít v každém kole mezi dvojicí obrázkem všechny rozdíly. Čím rychleji se vám podaří najít rozdíly, tím lepší hodnocení získáte. V případě, že si nebudete vědět rady, můžete využít dostupnou nápovědu, která vám označí místo s dalším rozdílem.

Baby Turtle Adventures

24.9.2014
80%
Hra - Baby Turtle Adventures
Video se načítá
Skvělá hra s příběhem o želvě! Vaším úkolem bude najít na několika obrázcích všechny rozdíly. Podaří se vám to, co nejrychleji?

Farm Of Dreams

9.4.2014
76%
Hra - Farm Of Dreams
Video se načítá
Pořiď si svou vlastní farmu snů! Není to ale lehké takovou farmu vést. Musíš se otáčet, aby se ti povedlo získat dostatek obživy pro zvířátka, stejně tak peníze na kupování dalších. Zahraj si proto mini hru, ze které dostáváš peníze.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.