Oblíbené hry

Hidden HillsHra na skóreHra o medaile

8.6.2014
74%
Hra - Hidden Hills
Video se načítá
Hidden Hills je výborná hra na procvičení vašeho zraku. Vaším úkolem je hledat skryté symboly a snažit se je najít v co nejkratším čase. Čím dříve je najdete, tím více dostanete bodů.

Tiles Of The Simpsons

29.7.2014
67%
Hra - Tiles Of The Simpsons
Video se načítá
Skvělá hra s rodinkou Simpsonů v hlavní roli! Vaším úkolem bude spojovat vždy minimálně dva stejné obrázky.

Gingerbread Circus

21.1.2013
65%
Hra - Gingerbread Circus
Video se načítá
Skvělá hra, ve které máte za úkol trefit co nejvíc objektů nožem. Někdy jsou rozmístěny na točícím se kole, kolem perníčku. Dávejte si pozor ať ho netrefíte nebo přijdete o body.

Gingerbread Circus 2

30.1.2014
91%
Hra - Gingerbread Circus 2
Video se načítá
Zahrajte se na vrhače nožů a pobavte publikum, které je na vaše vystoupení zvědavé. Aby se vám podařilo, musíte nože házet tak, abyste neublížili perníčkovi, ale zasáhly přímý cíl. Pozor během hry máte jen tři životy, proto musíte být opatrní.
Hra - Gold Miner Special Edition
Video se načítá
Staňte se zlatokopem a dostaňte ze země co nejvíce zlata. Abyste postoupili do dalšího kola, musí se Vám podařit vytěžit zlato určité minimální hodnoty. V obchodě si potom za zlato budete moct koupit nejrůznější vylepšení, které Vám pomůžou v další výnosnější těžbě.

ValentinerHra na skóreHra o medaile

8.7.2014
78%
Hra - Valentiner
Video se načítá
Buďte na chvilku amorkem a posbírejte co nejvíce lásky! Vaším úkolem bude sbírat zlatá srdíčka a snažit se vyplnit ukazatel lásky. Pokud nasbíráte srdíček více, převedou se vám do dalšího kola.

Najdi rozdíly!

29.8.2012
57%
Hra - Najdi rozdíly!
Video se načítá
Hledej rozdíly v pěkných obrázcích, kde si děti hrají se svými hračkami. Rozdíly můžou být v množství hraček, v jejich tvaru i barvě. Některé odlišnosti můžete najít i na dětech nebo ve vybavení pokoje. Dokážete najít všechny? Za každý rozdíl dostanete 100 bodů, které se Vám za neúspěšné pokusy…

Halloween Memory Game

6.11.2015
76%
Hra - Halloween Memory Game
Video se načítá
Rozpohybujme své mozkové závity hrou pexeso, která je oživena Halloween tématikou. Každým kolem se úroveň hry bude zvyšovat a bude složitější, podaří se vám i přes tento fakt vyhrát?

Frozen Princess Memory

2.4.2015
72%
Hra - Frozen Princess Memory
Video se načítá
Pokuste se najít všechny obrázky, které patří k sobě. Dokážete je spojit na první pokus? V postupujících kolech si budete muset zvyknout na zvýšenou obtížnost. Dokážete si se vším poradit?

Frozen Queen Elsa Memory

31.10.2014
83%
Hra - Frozen Queen Elsa Memory
Video se načítá
Zahrajte si dětskou hru pexeso s postavičkami z filmu Frozen. Podaří se vám najít každý pár? Každý level bude náročnější, zdoláte je všechny?

Snow White Solitaire

8.5.2012
78%
Hra - Snow White Solitaire
Video se načítá
V této karetní hře na principu klasického solitairu Vás jistě nadchne, že je inspirovaná pohádkou o Sněhurce. Jak budete postupně odstraňovat karty, bude se odkrývat krásný obrázek z této pohádky. Karet se zbavíte tak, že postupně kliknete na karty o jedno vyšší nebo nižší hodnoty.
Hra - Crystal Klondike Solitaire
Video se načítá
Máte rádi solitaire? Ano? Tak tu máme něco, co vás potěší! Solitaire na skóre! Otestujte si svůj postřeh a rychlost. Zbavte se všech karet v poli, že je skládáte sestupně nebo vzestupně, ale pozor, karty nemohou být ve stejné barvě! Máte na výběr více obtížností. Máte na to být TOP?

The Power of Illusion

28.3.2015
78%
Hra - The Power of Illusion
Video se načítá
V této hře se vydáte s kouzelníkem do zábavního parku, kde budete muset najít ztracené předměty. V každé scéně je potřeba najít všechny předměty, které jsou zobrazeny v dolní části hrací plochy. Čím rychleji se vám to podaří, tím více peněz získáte.

Family backyard

24.3.2015
79%
Hra - Family backyard
Video se načítá
Vaším úkolem v této hře bude vyzdobit zahradu rozličnými dekorativními předměty. Abyste tyto předměty mohli koupit, musíte si nejprve vydělat peníze. Peníze získáte hledáním ztracených objektů. V případě potřeby můžete použít i nápovědu.

Halloween Avatars

17.11.2012
72%
Hra - Halloween Avatars
Video se načítá
Zahrajte si opravdu povedenou hry typu bejeweled v halloweenském stylu plnou strašidýlek. Vašim úkolem bude spojovat nejméně tři stejná strašidýlka a tak je odstraňavat z herní plochy. Za každé odstraněné strašidlo Vám přibudou body i čas, který na daný level máte. Trojici vytvoříte tak, že vyměníte…

An Unexpected Love

26.10.2015
77%
Hra - An Unexpected Love
Video se načítá
Vaším úkolem v této hře bude pomoci hlavní hrdince najít rozličné ztracené předměty. Množství z nich se nachází na neobvyklých místech nebo jsou dobře ukryté, takže najít je nebude jednoduché. Pokud nějaký předmět nebudete moci najít, využijte dostupnou nápovědu.

Into the Forest

15.7.2015
77%
Hra - Into the Forest
Video se načítá
Vaším úkolem v této hře bude hledat v lese ztracené předměty. Abyste mohli postoupit do dalšího kola, musíte je najít všechny. Pokud nebudete moci nějaký předmět najít, můžete využít nápovědu, která vám označí místo, kde máte hledat.

Moments Of Silence

18.9.2015
72%
Hra - Moments Of Silence
Video se načítá
Dokážete najít všechny ukryté předměty? Tak ukažte co ve vás je, použijte seznam, který vám s tím pomůže.

Welcome To Serenity

5.9.2015
74%
Hra - Welcome To Serenity
Video se načítá
Zvládnete najít všechny předměty? Nebude to snadné, protože čím déle budete čekat, tím méně srdíček obdržíte. Zvládnete jich nasbírat co nejvíce?

In Search of Identity

24.6.2014
69%
Hra - In Search of Identity
Video se načítá
Ve hře In Search of Identity si dokonale procvičíš postřeh. Cílem je hledání předmětů, které jsou ukryty na pozadí. Čím dříve je najdeš, tím rychleji budeš v dalším kole, kde čekají nové výzvy.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.