Oblíbené hry

Kamikaze BlocksHra na skóreHra o medaile

16.6.2014
70%
Hra - Kamikaze Blocks
Video se načítá
Zahrajte si skvělou logickou hru, ve které máte za úkol shodit všechny kostky z podstavců přímo do chřtánu příšerek.

Vampire Game

25.9.2015
77%
Hra - Vampire Game
Video se načítá
Pomozte upírovi najít všechny ztracené předměty v této zajímavé hře. Předměty jsou dobře ukryté, takže musíte hledat skutečně pečlivě, abyste je všechny našli. K dispozici budete mít i několik nápověd, které můžete využít v případě, že si nebudete vědět rady.

Guess the Zodiac 2

18.10.2015
77%
Hra - Guess the Zodiac 2
Video se načítá
Vaším úkolem v této hře bude najít všechny ztracené předměty a následně zodpovědět jednu náročnou otázku. Předměty jsou často dobře ukryté, takže musíte být skutečně pozorný, abyste je dokázali všechny najít. V případě potřeby můžete využít dostupnou nápovědu.

Echoes in the Silence

17.10.2015
77%
Hra - Echoes in the Silence
Video se načítá
Vydejte se ke starému opuštěnému domu a pokuste se zde najít všechny vzácné předměty a artefakty. Předměty jsou ukryty mezi dalšími bezcennými věcmi, takže najít je všechny nebude jednoduché. Naštěstí budete mít k dispozici nápovědu, kterou můžete v případě potřeby využít.

Summer at Glass Lake

26.9.2015
77%
Hra - Summer at Glass Lake
Video se načítá
Vydejte se na prázdniny k jezeru a prozkoumejte opuštěný starý dům, který se zde nachází. V domě i jeho okolí se nachází mnoho vzácných předmětů, které musíte najít. Pomoci vám přitom mohou i rozličné nápovědy, které využijte, pokud si nebudete vědět rady.

McGees Farm

15.7.2015
76%
Hra - McGees Farm
Video se načítá
Vydejte se na starou farmu a pokuste se na ní najít několik ztracených předmětů. Do dalšího kola můžete postoupit, až když najdete všechny předměty zobrazené v horní liště. Pokud si nebudete vědět rady, můžete využít nápovědu.

Unexpected Trip

11.5.2015
77%
Hra - Unexpected Trip
Video se načítá
Hlavní hrdinka této hry se chystá na nečekaný výlet za svou sestrou, takže si musí v rychlosti zabalit všechny věci. Doma má však velký nepořádek, takže jí musíte pomoci všechny věci najít a posbírat. K dispozici budete mít přitom i nápovědu, která vám vyznačí místo, kde se ukrývá další věc.

Merchant of Persia

26.9.2015
77%
Hra - Merchant of Persia
Video se načítá
Staňte se Perský obchodníkem v této zajímavě zpracované hře. Vaším úkolem bude chodit na místa plná různého haraburdí a hledat tam cenné předměty, které by bylo možné prodat. Aby se vám podařilo všechny věci ze seznamu najít, musíte být velmi pozorný.

House on the Prairie

16.7.2015
77%
Hra - House on the Prairie
Video se načítá
Vaším úkolem v této hře bude najít v okolí opuštěného domu všechny ztracené předměty. Předměty budou často dobře ukryté, takže musíte být skutečně pozorný, aby se vám je podařilo všechny najít. Pomoci vám přitom může i nápověda, kterou použijte pouze pokud si nebudete vědět rady.

Undercover Mission

26.9.2015
77%
Hra - Undercover Mission
Video se načítá
Pomozte hlavnímu hrdinovi v této hře vyřešit všechny záhady. Aby se vám to podařilo, musíte najít dostatek stop v podobě rozličných předmětů. Předměty jsou často dobře ukryté, takže pokud nebudete moci žádný najít, využijte dostupnou nápovědu.

Murder on a Full Moon

16.7.2015
77%
Hra - Murder on a Full Moon
Video se načítá
Vaším úkolem v této hře bude vyřešit násilnou vraždu komorníka. Aby se vám to podařilo, musíte v místě vraždy a jeho okolí najít dostatek předmětů, které vám poslouží jako stopy. Pokud nebudete moci nějaký předmět najít, použijte nápovědu.

The Legend of Mariova

2.6.2016
78%
Hra - The Legend of Mariova
Video se načítá
Vydejte se s mladým hrdinou této hry prozkoumat nové končiny a pokuste se přitom najít co navíc zajímavých předmětů. Ty jsou často dobře ukryté, takže je potřeba být při hledání velmi pozorný. K dispozici budete mít i tři nápovědy, které můžete v případě potřeby využít.

OverSeas Advenrture

23.11.2015
77%
Hra - OverSeas Advenrture
Video se načítá
Vydejte se do dovolenkové destinace a pokuste se najít všechny ztracené předměty v této pěkně zpracované hře. Většina předmětů je dobře ukryta, takže musíte být při hledání skutečně pozorný. Kromě toho budete mít k dispozici nápovědu, kterou je možné v případě potřeby využít.

Missing Chess Pieces

10.5.2015
76%
Hra - Missing Chess Pieces
Video se načítá
Pomozte hlavnímu hrdinovi jménem Gordon najít všechny ztracené šachové figurky a další předměty v této skvělé hře. Předměty budete hledat v místnostech s velkým nepořádkem, takže je potřeba být skutečně pozorný. V případě, že si nebudete vědět rady, použijte nápovědu.

Noela's Adventures

25.4.2015
77%
Hra - Noela's Adventures
Video se načítá
V této hře se vydáte s hrdinkou na dobrodružnou cestu na odlehlá místa do divočiny. Vaším úkolem přitom bude hledat předměty, které se na jednotlivých místech ukrývají. K dispozici budete mít i nápovědu, kterou můžete použít, pokud si nebudete vědět rady.

The Art of Cooking

4.8.2015
77%
Hra - The Art of Cooking
Video se načítá
Vaším úkolem v této hře bude najít všechny ingredience potřebné k vaření. Přísady se mohou nacházet na nejrozličnějších místech, takže najít je nebude jednoduché. K dispozici budete mít i nápovědu, která vám může pomoci, pokud si nebudete vědět rady.

Survival Instinct

13.4.2015
76%
Hra - Survival Instinct
Video se načítá
Vaším úkolem v této hře bude přežít na odlehlém místě po havárii letadla. K tomu budete potřebovat rozličné předměty, které se ve vašem okolí nacházejí. Pokuste se je všechny najít a pomalu postupujte vstříc záchraně.

Theater Whispers

9.5.2015
77%
Hra - Theater Whispers
Video se načítá
V této hře se vydáte do divadla, kde budete muset najít a posbírat různé ztracené předměty. V každé scéně se vám předměty, které máte hledat zobrazí ve spodní části hrací plochy. Pokud nebudete moci nějaký předmět najít, použijte nápovědu.

Unknown Identity

25.4.2015
76%
Hra - Unknown Identity
Video se načítá
Vaším úkolem v této hře bude hledat v různých místnostech po domě ztracené předměty. V každé místnosti je však velký nepořádek, takže najít všechny předměty nebude jednoduché. Naštěstí budete mít k dispozici nápovědu, kterou můžete využít, pokud si nebudete vědět rady.

The Witching Hour

31.5.2016
78%
Hra - The Witching Hour
Video se načítá
V této hře budete pomáhat detektivovi, který se specializuje na paranormální jevy vyřešit další záhadu. K odhalení záhady je potřeba nasbírat dostatek důkazů na místě činu. Předměty, které hledáte jsou dobře ukryté, takže buďte pozorný. V případě potřeby, využijte nápovědu.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.