Oblíbené hry

Into The Unknown

8.3.2016
70%
Hra - Into The Unknown
Video se načítá
Dokážete najít všechny ukryté předměty v této hře? Tak se dobře dívejte, také budete mít seznam, podle kterého se vám bude lépe hledat.

Theban Triad

22.10.2013
68%
Hra - Theban Triad
Video se načítá
Máme tu pro vás jednoduchou postřehovku, ve které bude vaším úkolem spojovat vždy tři stejné obrazce. Klikáním na šipky na bocích obrazovky můžete posouvat řádky. Zvládnete nahrát TOP skóre?

Dog Mahjong

4.10.2014
81%
Hra - Dog Mahjong
Video se načítá
Máme tu pro vás super mahjong s pejsky! Cílem je odstranit všechny pejsky z pole. Nebude to snadné, protože je nemůžete spojovat jen tak, musí být v bezprostřední blízkosti nebo jim musíte utvořit cestičku.

Pop'em UpHra na skóreHra o medaile

8.6.2014
74%
Hra - Pop'em Up
Video se načítá
Zahrajte si skvělou logickou hru Pop'em Up! Vaším úkolem bude odstranit z herní plochy co nejvíce barevných kostek tak, že budete klikat na minimálně dvě stejné vedle sebe.

Fairy Treasure

19.3.2012
82%
Hra - Fairy Treasure
Video se načítá
Zahrajte si tento skvělý arkanoid, ve kterém bude vaším úkolem zničit všechny kostky na herní ploše za pomoci letícího míčku. Ze zničených kostek vám navíc budou padat různé bonusy, jako silnější či rychlejší míček.
Hra - The Little Marmaid Puzzles
Video se načítá
Je tady výborná logická hra ve které budete hledat rozdíly mezi dvěma (skoro) stejnými obrázky i skládat puzzle. V hlavní roli bude jedna z oblíbených pohádkových postav - Malá mořská víla.

Bubble Hit Halloween

19.4.2015
70%
Hra - Bubble Hit Halloween
Video se načítá
Dokážete sestřelit všechny příšerky z plochy? Musíte si pospíšit, protože se pořád posunují dolů. Snažte se je sundat včas, abyste mohli postoupit do dalšího levelu.

Mob the Shaggy Puffles

29.11.2013
64%
Hra - Mob the Shaggy Puffles
Video se načítá
Uvolnění najdete u hry Mob the Shaggy Puffles zcela jistě. Je jednoduchá a principem je přesun obrázků. Pro postup do dalšího kola musí odstranit vždy požadovaný počet obrázků dle zadání. Obrázky odpadnou, jakmile spojíte alespoň tři stejné vedle sebe.

Shuigo

13.5.2014
65%
Hra - Shuigo
Video se načítá
Shuigo je hezká a jednoduchá hra na styl Mahjongu pro mladé a děti. V této hře musíte spojovat malé kostičky se stejnými obrázky, protože když je nezadáte ve správném pořadí tak se vám nepodaří ji dokončit, není tak náročná jako ostatní varianty Mahjong. Tak si vyzkoušejte, jaký máte postřeh.

Dream Beauty Link 2

16.2.2016
76%
Hra - Dream Beauty Link 2
Video se načítá
Vaším úkolem bude spojit všechny stejné obrázky během krátkého časového limiut. Hra má několik kol.

The Italian Bazaar

16.9.2015
72%
Hra - The Italian Bazaar
Video se načítá
Dokážete najít všechny ukryté předměty? Tak se ukažte co ve vás je, protože bude jen na vašem postřehu, jestli je dokážete najít.

Gather GemsHra na skóreHra o medaile

16.6.2014
75%
Hra - Gather Gems
Video se načítá
Zahrajte si zajímavou logickou hru, kde skládáte barevné diamanty. V prostředním poli se vám vždy objeví kus diamantu a vy ho musíte dosadit na správné pole. Snažte se skládat diamanty z jedné barvy, abyste dostali co nejvíce bodů.

Big Cat Memo

22.4.2014
77%
Hra - Big Cat Memo
Video se načítá
Zahrejte si známou dětskou hru pexeso, ale tentokrát s divokými šelmami a milými koťaty.

Alchemy Swap

26.2.2013
70%
Hra - Alchemy Swap
Video se načítá
Zábavná hra, ve které máte za úkol spojit co nejvíce lahviček. Spojit však můžete minimálně 3 lahvičky stejné barvy. Bohužel máte jen jednu minutu na získání co největšího počtu bodů. Pokud se Vám ale podaří spojit více jak 3 lahvičky, objeví se speciální, za kterou můžete dostat bonusový čas.

Our First Garage Sale

6.10.2015
70%
Hra - Our First Garage Sale
Video se načítá
Zvládnete najít všechny předměty, které se ztratily? Dostanete seznam, podle kterého vám to půjde lépe.

Bubble Cannon 2

20.3.2013
82%
Hra - Bubble Cannon 2
Video se načítá
Skvělá hra, ve které musíte spojit stejně barevné kuličky. Ovšem není to tak jednoduché. Každá kulička má na sobě čísla, které označují, kolikrát jí ještě musíte trefit stejnou barvou. Tento druhý díl populární hry je však mnohem těžší. Na začátku máte pouze pár kuliček stejné barvy, a abyste…

Marineland

24.5.2016
78%
Hra - Marineland
Video se načítá
Hlavní hrdinka této hry vždy snila o tom, že navštíví mořský svět. Její sen se konečně splnil. Pomozte jí najít všechny ryby a předměty, které zde chce najít. Některé z nich jsou dobře ukryté, takže musíte být dostatečně pozorný. Pomoci vám může i nápověda.

The Secret Countess

28.11.2015
77%
Hra - The Secret Countess
Video se načítá
Pomozte hlavní hrdince najít všechny ztracené předměty v okolí starého domu. Předměty jsou často dobře ukryté, takže najít je nebude jednoduché. K dispozici budete mít tři nápovědy, které můžete v případě potřeby využít. Snažte se každé kolo dokončit v co nejkratším čase.

Scarab Solitaire

19.9.2014
74%
Hra - Scarab Solitaire
Video se načítá
Zahrajte si tento zajímavý solitaire, ve kterém bude vaším úkolem odstraňovat karty z pole. Hra bude jednodušší v tom, že vás nebudou omezovat barvy karet. Takže je skládejte vzestupně nebo sestupně. Podaří se vám je všechny odstranit dříve, než vám dojdou karty?

Santa's Candy

7.1.2014
79%
Hra - Santa's Candy
Video se načítá
Máme tu pro vás Vánoční bubble shooter, ve kterém budete pomáhat Santovi s vytahováním dárků. Jsou totiž obklopeny sladkostmi, které budete ničit dělem. Spojujte je stejnými barvami, abyste se mohli dostat až k dárku. Podaří se vám zachránit Vánoce?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.