Oblíbené hry

Christmas Bubbles

1.1.2014
74%
Hra - Christmas Bubbles
Video se načítá
Hlavním principem hry Christmas Bubbles je spojování vánočních baněk. Je nutné spojit vždy nejméně tři baňky stejné barvy. Čím více jich samozřejmě spojíte, tím vyšší bude Vaše skóre.

Saving the Mountain

15.3.2016
77%
Hra - Saving the Mountain
Video se načítá
Vydejte se do hor a pokuste se pomoci hlavní hrdince najít všechny ztracené předměty. Mnohé z předmětů jsou dobře ukryté, takže musíte být při hledání pozorný. Kromě toho můžete v případě potřeby využít nápovědu, která vám označí jeden z hledaných předmětů.

Sweet Home

27.3.2012
68%
Hra - Sweet Home
Video se načítá
Máte dobré oči, postřeh a umíte hledat? Pak je tato hra přímo pro Vás. V neuklizeném dívčím pokoji totiž budete muset hledat zadané věci. Nebude to ale zase tak jednoduché. Budete mít omezený čas a hledání v holčičím nepořádku bude často komplikované.
Hra - Back to Candyland 5: Choco Mountain
Video se načítá
Logická hra, ve které budete klikat na stejně barevné drahokamy, které musí být spojeny. Vždy musí být minimálně tři. Máte omezený počet kliknutí, za který musíte dosáhnout určitého počtu bodů.

Fruit Fever World

13.6.2016
70%
Hra - Fruit Fever World
Video se načítá
Parádní hra, ve které budete spojovat stejné ovoce. Musíte také plnit přání opiček, která také chtějí ovoce. Můžete získat i různé bonusy.

ShooTrollin

17.9.2013
72%
Hra - ShooTrollin
Video se načítá
ShooTrollin je zábavná hra, ve které bude vaším úkolem odstranit z hrací plochy co nejvíce postaviček a tím získat vysoké skóre. Postavičky z hrací plochy odstraníte, jakmile spojíte alespoň tři se stejnou tváří. Jaké vysoké skóre dokážete získat?

Gold Miner Vegas

3.7.2013
82%
Hra - Gold Miner Vegas
Video se načítá
Náš slavný a oblíbený zlatokop se opět vrací, ale tentokrát se objevíte v legendárním městě Las Vegas! Hra je pořád stejná, vytěžte do minuty co nejvíce zlata a diamantů. Za utržené peníze si můžete do dalšího kola koupit vylepšení, ale pozor neutraťte vše! Tak kdo z vás bude nejlepší?
Hra - Anchorman Joan Shopping Vacation
Video se načítá
V této hře se stanete moderátorkou, která se rozhodla navštívit různá evropská města, aby mohla rozhodnout, které z nich je nejlepší dovolenkovou destinací. V každém z míst musíte navštívit bary, obchody a restaurace a najít v nich všechny předměty, které budete k reportáži potřebovat.

Totem BallsHra na skóreHra o medaile

17.10.2013
72%
Hra - Totem Balls
Video se načítá
Zajímavá postřehovka se skrývá ve hře Totem Balls. Cílem je pomocí kuliček rozstřílet všechny útvary, které jsou složeny z kostiček a dalších barevných kuliček. Počet kuliček je samozřejmě omezený, takže se snažte sestřelit co nejvíce cílů během každého pokusu.

Cooking Lessons

29.10.2015
77%
Hra - Cooking Lessons
Video se načítá
V této hře se stanete kuchařkou, jejímž úkolem bylo najít všechny ingredience potřebné k vaření. Ingredience jsou poschovávané po celé kuchyni, takže musíte hledat skutečně pečlivě. Pokud bude potřeba, můžete využít dostupnou nápovědu.

The Magic Market

25.10.2015
77%
Hra - The Magic Market
Video se načítá
V této hře se vydáte na trhy plné magických předmětů. Pokuste se zde najít všechny věci, které potřebujete, v časovém limitu. Kliknutím na špatný předmět ztratíte body, takže se snažte jen tak nehádat. V případě potřeby budete moci využít nápovědu, která vám označí předmět, který hledáte.
Hra - Moorhuhn 2 online contest
Video se načítá
Máme tu další parádní pařbu, ve které budete střílet slepice. Čím vzdálenější slepici trefíte, tím více získáte bodů. Můžete zkusit trefit i telefonní budku nebo ovce.

Moorhuhn

8.9.2012
75%
Hra - Moorhuhn
Video se načítá
Moorhuhn je dnes již klasika mezi hrami. Za omezený čas musíte sestřelit co nejvíce letících a vykukujících slepic. Nezapomeňte dobíjet a dobře se bavte ;)

Crazy Bomb

7.5.2012
66%
Hra - Crazy Bomb
Video se načítá
Určitě znáte hry, ve kterých musíte spojit vždy tři a více stejných symbolů. I tato výborná hra je založená na stejném principu. Díky svému barevnému ladění je trošku těžší pro Vaši pozornost, ale zase má spoustu vychytávek, jako je barevný symbol s ničivým účinkem, který se objeví, když se Vám…

A Job Interview

28.10.2015
76%
Hra - A Job Interview
Video se načítá
Pomozte hlavnímu hrdinovi v této hře přichystat se na pracovní pohovor. Je ráno a vy musíte po bytě najít všechny potřebné předměty. Protože je v bytě velký nepořádek, najít jejich nebude jednoduché. Naštěstí máte k dispozici nápovědu, kterou je možné kdykoliv využít.

A Place of Strangers

2.6.2016
78%
Hra - A Place of Strangers
Video se načítá
V této hře se stanete vyšetřovatelkou, na kterou čeká skutečně netradiční případ. Ve městě skupina zlodějů vyloupila banku a zároveň záhadně zmizela skupinka cizinců. Je mezi těmito případy spojitost? Najděte všechny důkazy a pokuste se tak případ vyřešit.

Henderson's House

15.2.2016
77%
Hra - Henderson's House
Video se načítá
Vaším cílem v této hře bude pomoci rodině Hendersonových najít před domem a v domě všechny předměty, které potřebují. Protože všude je poměrně velký nepořádek, najít je nebude vůbec jednoduché. V případě potřeby můžete jednou za čas využít dostupnou nápovědu.

The Wandering Galleon

20.4.2015
69%
Hra - The Wandering Galleon
Video se načítá
Dokážete najít všechny věci podle seznamu? Tak se pečlivě dívejte a snažte se je všechyn najít.

Riddles Of Rome

4.6.2015
78%
Hra - Riddles Of Rome
Video se načítá
Dokážete najít všechny cennosti poházené všude kolem? Budete mít větší šanci, protože dostanete seznam, podle kterého je zaručeně najdete. Tak neváhejte a hledejte.

The Purple Sunset

21.8.2015
77%
Hra - The Purple Sunset
Video se načítá
Vaším úkolem v této pěkně zpracované hře bude prozkoumat podivný dům plný rozličných zajímavých předmětů. V každé scéně musíte přitom najít všechny věci, které jsou zobrazeny ve spodní části hrací plochy. V případě potřeby můžete využít i jednu ze tří dostupných nápovědí.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.