Oblíbené hry

My Romantic Town

12.8.2011
84%
Hra - My Romantic Town
Video se načítá
My Romantic Town je velmi vydařená dekorační hra, ve které se můžete vytvořit vaše vlastní městečko. K dispozici máte vše potřebné, můžete stavět domy, silnice, přidávat auta, obyvatele a spoustu dalších věcí. Vyzkoušejte tuto hru a uvidíte, že vás bude bavit.

Stylin Stuff Pedicure

14.4.2012
94%
Hra - Stylin Stuff Pedicure
Video se načítá
Blíží se léto a tak je čas začít myslet i na své nohy, aby vypadaly v sandálcích opravdu krásně. Nacvičte si péči o nohy v této skvělé hře. První uděláte nohám pedikůru a potom jim můžete začít lakovat nehty a všemožně je zdobit. Hra je opravdu velice dobře propracovaná. Budete si moct namíchat…

Harry Potter Magic World

11.3.2012
77%
Hra - Harry Potter Magic World
Video se načítá
Pro všechny milovnice a milovníky Harryho Pottera je tu bezvadná oblíkačka, kde si tohoto mladého čaroděje budete moct obléct od hlavy až k patě do čarodějnického podle svých představ. Vyberte mu, do které koleje bude chodit i nejrůznější doplňky.

Malá kickboxerka

13.8.2012
68%
Hra - Malá kickboxerka
Video se načítá
V této originální oblíkačce vyberete cvičební oblečení a doplňky malé kickboxerce. Bude cvičit v triku nebo v kimonu? A jaký jí zvolíte účes? Všechno je jen na Vás ;)
Hra - Oblékání roztleskávačky
Video se načítá
Představovaly jste si někdy, že byste se staly roztleskávačkou jako z filmů a seriálů? V této hře budete moct popustit uzdu své fantazii a obléci jednu z povzbuzujících slečen přesně podle svých představ. Jaký by měla mít dres, boty a hlavně nepostradatelné střapce?
Hra - Hello Kitty závody na bruslích
Video se načítá
Zúčastněte se super závodů na kolečkových bruslích, kde si jako svého reprezentanta budete moct vybrat některou z roztomilých kočiček seriálu Hello Kitty. Pohybujete se střídavým mačkáním kláves Z a X. Připravit se, ke startu, pozor, TEĎ!

Pokoj pro Hello Kitty

10.8.2012
70%
Hra - Pokoj pro Hello Kitty
Video se načítá
Zřiďte pro kočičku Hello Kitty ten nejkrásnější pokojíček. Vyberte jí postýlku, skříňky na hračky, obrázky na zeď i okno, koberec a osvětlení. Nakonec si budete moc zvolit, jak bude Kitty ve svém novém pokoji vypadat.

My new hostel

2.4.2012
60%
Hra - My new hostel
Video se načítá
V této dekorační hře je Vaším úkolem pomoct mladé slečně, aby se jí líbilo v novém pokoji. Přestěhovala se totiž na koleje na vysokou školu, poprvé pryč z domova, a tak musí být její nové bydlení opravdu co nejútulnější.

Pimp My Peugeot

27.4.2012
65%
Hra - Pimp My Peugeot
Video se načítá
V této dekorační hře, která se tentokrát jistě bude líbit i klukům, nepůjde jídlo, ani zkrášlování bydlení, ale zcela nezvykle o auto. Podle svého vkusu budete moct vyšperkovat vlastní auto. Jak by mělo podle Vás vypadat?

Mushroom House Decor

6.3.2012
78%
Hra - Mushroom House Decor
Video se načítá
V této hře, která se jistě nebude líbit jen těm nejmenším, si budete most zařídit hříbkový domeček pro skřítky tak, jak byste si ho představovali, nebo jak by se Vám nejvíc líbil. Navíc mu budete moct zvelebit i okolí a použít zábavné prvky jako skluzavky, houpačky nebo domečky pro zvířátka.

Dokonalý náhrdelník

28.9.2012
95%
Hra - Dokonalý náhrdelník
Video se načítá
Vyrobte si svůj vlastní krásný šperk. Na začátku si vyberete některý z tradičních i zajímavých tvarů náhrdelníků a pak se budete moct pustit do zdobení úplně podle své fantazie. Do náhrdelníku můžete zasadit nejrůznější drahé kameny, perly nebo ozdoby.

Pet Detective

26.4.2012
65%
Hra - Pet Detective
Video se načítá
Zvířecí detektiv je hra, která se bude líbit hlavně nejmenším milovníkům zvířátek všeho druhu. Vašim úkolem totiž bude najít všechna zvířátka ukrytá v obrázcích. Jejich seznam můžete vidět na spodní straně hry. Dokážete je najít všechny?

Pečování o želvu

9.3.2012
78%
Hra - Pečování o želvu
Video se načítá
Dokážete se správně postarat o želvičku? Zkuste to v této pěkné hře, která prověří vaši trpělivost i postřeh a obratnost. Želva je tu vážně jako živá a jistě potěší všechny milovníky a milovnice zvířat :)

Uphill Rush 4 GirlNÁŠ TIP

20.7.2012
90%
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video se načítá
Pro všechny holky, co si rády zazávodí a dokážou své schopnosti na dráze, ale nemají rády auta a silné stroje je tady bezvadná hra Uprill Rush v holčičím provedení. Zdolávat budete vodní dráhu. Ze začátku jen na nafukovacím kruhu a později si můžete vydělat na lepší "dopravní prostředky" i na hezčí…

Polly Cool Hairstyle

9.9.2012
91%
Hra - Polly Cool Hairstyle
Video se načítá
Je tady opravdu povedená hra, ve které se stanete kadeřnicí a budete moct vytvořit slečně Polly účes úplně podle svých představ. Po umytí jí ostříhejte, nabarvěte a upravte do účesu, který se Vám bude nejvíce líbit.

Jak bys chtěla vypadat?

26.5.2012
79%
Hra - Jak bys chtěla vypadat?
Video se načítá
V této propracované oblíkačce si budete moct sestavit slečnu podle toho, jak byste chtěly samy vypadat. Jak moc chcete být opálené? Jaké chcete vlasy a make up? Co si nejraději oblékáte a kam nakonec vyrazíte?

Jana v lázních

23.9.2012
66%
Hra - Jana v lázních
Video se načítá
Slečna Jana si vyrazila do lázní na kosmetiku. Vy ji tentokrát nebudete upravovat, ale vyberete jí ručníky, župan, pleťovou masku a všechny ostatní nezbytnosti. Nakonec jí budete moct změnit i barvu pleti.

Shopaholic HawaiNÁŠ TIP

14.4.2012
96%
Hra - Shopaholic Hawai
Video se načítá
Užijte si to pravé nadšení z nakupování, tentokrát na pláži exotického Hawaie. Zajděte si na kosmetiku, ke kadeřníkovi, nakupujte oblečení, šperky i doplňky. Ale nezapomeňte, že máte omezený rozpočet ;) Peníze si můžete vydělat tak, že budete pracovat v obchodech Burger Restaurant, Fruity Fizz nebo…

Spongebob patty dash

2.4.2012
85%
Hra - Spongebob patty dash
Video se načítá
Obslužte všechny kamarády seriálového hrdiny Spongeboba. Ti budou hladoví chodit do Vašeho bistra a vy je musíte rychle nakrmit hamburgery a hranolkami. Když budete rychlí a Vaše jídlo bude dobré, dostanete zaplaceno a postoupíte do dalšího levelu. V každém levelu pak budete mít více ingrediencí a…

Super chůvaNÁŠ TIP

13.8.2012
96%
Hra - Super chůva
Video se načítá
Staňte se v této hře chůvou v jeslích pro nejmenší děti. Všem svěřeným dětem budete muset včas plnit jejich potřeby a přání. Když se Vám to podaří, dostanete se do dalšího kola, kde Vám přibude dětí i věcí, které po Vás budou chtít.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.