Oblíbené hry

Hra - Monster High Spectra Vondergeist
Video se načítá
Změňte vzhled další žačce strašidelné střední školy. Spectra Vondergeist čeká, až jí vyberete účes, barvu vlasů, očí i pleti a nejlepší oblečení s doplňky. Uděláte z ní ještě strašidelnější dámu nebo raději normální holku?

Hollywood Hall of Fame 8

27.4.2012
73%
Hra - Hollywood Hall of Fame 8
Video se načítá
Je tady zatím snad nejlepší hra ze série Hollywood Hall of Fame, kde si podle své fantazie upravíte vždy 3 celebrity. Tentokrát je zástupcem mužů Johnny Depp a nejen jemu budete moct vytvořit úplně novou vizáž. Jak bude ve Vašem podání vypadat?

Hannah Montana Love Mix

29.3.2012
95%
Hra - Hannah Montana Love Mix
Video se načítá
Hannah Montana je tentokrát v roli barmanky. Pomozte jí namíchat z množství ingrediencí ten nejlepší nápoj a sledujte, co se stane když ho vypije. Určitě se skvěle pobavíte. A to nejen u míchání nejrůznějších drinků, ale hlavně u sledování zajímavých následků jejich vypití ;)

Miley goes to school

12.8.2011
58%
Hra - Miley goes to school
Video se načítá
Hannah Montana neboli Miley jde do školy a potřebuje vybrat oblečení, se kterým bude chodit do školy. Šatník, ze kterého můžete vybírat je opravdu široký. Pokud byste nevěděli, jak oblečení sladit, zobrazte si tipy, kde už je Miley oblečená.
Hra - Oblíkačka Hannah Montana 2
Video se načítá
Opět přichází Hannah Montana, aby si od Vás nechala vytvořit prvotřídní outfit. Na výběr máte vždy z mnoha variant každého kusu oblečení a můžete mu libovolně měnit barvu. Samozřejmě nechybí ani boty a doplňky. Hra má hodně dobrou grafiku a vše vypadá opravdu realisticky, takže můžete popustit uzdu…

Selena Gomez oblíkačka

15.8.2011
61%
Hra - Selena Gomez oblíkačka
Video se načítá
Selena vyráží na výlet do Itálie a potřebuje poradit s tím, co si vzít na sebe. Ty ji s výběrem vzhledu můžeš vybrat. Navrhni ji, jaké si má vzít oblečení a které doplňky jí budou nejvíc slušet. Můžeš se inspirovat některými předešlými návrhy.
Hra - Selena Gomez mezi dvěma kluky
Video se načítá
Je tady super hra se Selenou Gomez. Tentokrát ji nebudete oblékat ani česat, ale v hlavní roli bude líbání a její dva kluci. V první části musíte pomoci Danielu Samonasovi, aby ji políbil ve spánku, v další části pojede autem s Nickem Jonasem a nesmí se vybourat. Nakonec se octne mezi oběma klukama…

Selena Gomez Trend

15.8.2011
60%
Hra - Selena Gomez Trend
Video se načítá
Pokud už vás nudí všechny oblíkačky se Selenou Gomez, můžete si tentokrát vyzkoušet něco jiného. V této hře je totiž plakát Seleny rozstříhaný jako puzzle a vaším úkolem dát jednotlivé kousky do správné polohy a vytvořit tak správný obraz Seleny.
Hra - Monkey go happy marathon 3
Video se načítá
Zvládnete projít všechny úkoly, které Vám bude postupně dávat jedna z rodiny smutných opiček? Na začátku si vyberete svého průvodce a pak záleží jen na Vaší nápaditosti a chytrosti, jak rychle dokážete vždy opičku rozemát a dostat se až na konec.

Nehty s ovocem

9.8.2012
80%
Hra - Nehty s ovocem
Video se načítá
Máte rády lakování a zdobení nehtů? Pak je tu právě pro Vás super hra, která je navíc originální tím, že všechny ozdoby i prstýnky jsou ve tvaru ovoce. Popusťte uzdu své fantazii a třeba se nechte i inspirovat... :)

Holly Muffin Maker

8.4.2012
89%
Hra - Holly Muffin Maker
Video se načítá
Vyrobte ty nejchutnější muffiny v této hře, která prověří i Váš postřeh a rychlost. Dostanete totiž na starost hned tři holčičky, které budou Vaše muffiny zdobit. Můžete si vybrat druh polevy, posypku i ovoce. Ale muffiny pojedou na běžícím pásu a čím dál rychleji a vy musíte ke zdobení odhadnout…

Girl Power

25.6.2012
90%
Hra - Girl Power
Video se načítá
V této oblíkačce budete mít možnost vybrat účes, oblečení, boty i doplňky, ne jedné ani dvěma slečnám, ale hned pěti sexy rebelkám. Jak budou podle Vás vypadat a jak jim to spolu bude na konci slušet?

Bratz 25 Ice Champions

12.8.2011
80%
Hra - Bratz 25 Ice Champions
Video se načítá
Tak trochu neobvyklá hra s tématikou Bratz. Nejde totiž o oblékací ani make up hru. V této hře jste na šampionátu v bruslení a vaším úkolem je připravit úžasnou show. Vyberte si správnou muziku a vytvořte choreografii pro vaši bruslící Bratz panenku. Potom si samozřejmě můžete celou show…

Bratz Little PonyNÁŠ TIP

30.5.2011
88%
Hra - Bratz Little Pony
Video se načítá
Připravte svého poníka na módní přehlídku. Vyberte si vašeho oblíbence, toho potom upravte a vyšperkujte tak, aby si první místo opravdu zasloužil. Možností na výběr máte spoustu - od změny hřívy až po oční stíny. Podaří se vám vyhrát první místo?

Snip and Style Salon

22.7.2011
78%
Hra - Snip and Style Salon
Video se načítá
Ráda si hraješ na kadeřnici? V této hře si můžeš vyzkoušet, jaké to, mít kadeřnictví. Tvým úkolem je vytvářet účesy podle toho, jak si zákaznice přejí. K dispozici máš samozřejmě fén, nůžky a spoustu dalších potřeb. Ukaž své schopnosti a předveď co v tobě je.

Tattoo style shop

26.1.2012
81%
Hra - Tattoo style shop
Video se načítá
Je tady opravdu velice kvalitní a propracovaná hra, která Vás určitě chytne. Hlavní postavě budete dělat tetování. Na výběr přitom máte ze dvou herních variant. Buď můžete hrát rychlou verzi, která připomíná oblíkačku, nebo se vžít přímo do majitelky tetovacího salónu.

Cupid Forever

30.5.2011
83%
Hra - Cupid Forever
Video se načítá
Namíchejte správný nápoj lásky a najděte všechny způsoby, jak zasáhnout pár všemi druhy lásky. K dispozici máte několik ingrediencí, důležité je ovšem jejich pořadí. Variant, které můžete nakombinovat je opravdu plno, podaří se vám odhalit všechny možnosti?

Frogtastic 2

7.7.2011
84%
Hra - Frogtastic 2
Video se načítá
Povedená oddechovka, ve které musíte vytvořit lektvar. Ne však ledajaká lektvar - přísady musíte zvolit tak, aby účinky lektvaru proměnili žábu v prince. Pomozte princezně s přeměnou a najděte správný recept.

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

Snowline

24.12.2011
88%
Hra - Snowline
Video se načítá
Snowline je vánoční hra, při které se určitě pobavíte i si odpočinete. Vaším úkolem bude totiž nakreslit do vzduchu Santovi dráhu tak, aby po cestě posbíral všechny dárečky a zároveň nespadl do propasti pod ním.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.