Oblíbené hry

Křeččí restaurace

15.3.2012
84%
Hra - Křeččí restaurace
Video se načítá
Křečci u lesa se rozhodli otevřít si vlastní restauraci. Samozřejmě mají své speciální jídlo, ale jinak je potřeba je obsluhovat jako v každém jiném podniku. Vžijte se do křečka číšníka a splňte všechna přání svých hostů.

Ice Cream for Kids

29.3.2012
87%
Hra - Ice Cream for Kids
Video se načítá
Staňte se na chvíli zmrzlinářem nebo zmrzlinářkou a plňte dětem jejich přání. Když budete dělat vše správně a rychle, dostanete dobře zaplaceno a postoupíte do dalšího, náročnějšího levelu. Tak se snažte, ať jste nejlepší ve městě!
Hra - Robecca's Steamin' Makeover
Video se načítá
Upravte Robeccu z Monster High, aby jí to opravdu slušelo. Nebudete to mít ale vůbec jednoduché. Její obličej je opravdu zanedbaný a tak budete muset použít všech dostupných kosmetických prostředků, vytrhat jí obočí a pak teprve budete moct začít přemýšlet o oblečení, účesu a líčení.

Devilish Stylist

7.7.2011
75%
Hra - Devilish Stylist
Video se načítá
Zajímavá i když trochu neobvyklá hra pro dívky. V této hře je vaším úkolem udělat styl dívky podle sebe. Nesmíte ovšem dívku upravovat, pokud se dívá anděl. Pokud vás totiž zahlédne, uvězní vás a hra pro vás skončila. Na změnu stylu máte ovšem pouze omezený čas, tak si pospěšte.

Crazy real haircutsNÁŠ TIP

1.4.2012
92%
Hra - Crazy real haircuts
Video se načítá
Staňte se zase jednou kadeřnicí! Tato hra je ale výjimečná. Nebudete upravovat žádnou krásnou modelku, ale pořádně rozcuchanou holku, nebo kluka. Dokážete si poradit s jejich nepoddajnými vlasy?

Veselé kadeřnictví

15.6.2012
89%
Hra - Veselé kadeřnictví
Video se načítá
V této kadeřnické hře budete mít za úkol vytvořit zadaný účes a to navíc v časovém limitu. Dokážete modelku správně ostříhat, učesat i nabarvit? Nezapomeňte ani na úpravu obočí.

My New Room 2

29.4.2012
92%
Hra - My New Room 2
Video se načítá
Je tady jedna z nejdokonaleji propracovaných dekoračních her, ve které si můžete navrhnout vlastní pokoj. Můžete ovlivnit kde budou dveře a okna, barvu stěn i podlahy, samozřejmě všechen nábytek a doplňky. Aby všechno dokonale sedělo, můžete vším otáčet a najdete tu dokonce funkci na vlastní…

Snaker Styler

21.7.2012
91%
Hra - Snaker Styler
Video se načítá
Zkuste si vyrobit vlastní tenisky. Na výběr budete mít opravdu z velkého množství barev a materiálů. Zvolit si budete moct i vzor boty a dokreslit si na ni cokoliv podle svých představ sprejem nebo fixem.

Moje nové město

25.7.2012
91%
Hra - Moje nové město
Video se načítá
Vytvořte si podle své fantazie úplně nové město se vším co k němu patří. S domy, ulicemi, auty i obyvateli. Vyberete si, jestli budete chtít venkov, moderní město nebo dokonce měsíční osadu pro mimozemšťany ;)

Zařizování ložnice

9.7.2012
79%
Hra - Zařizování ložnice
Video se načítá
V této graficky velice pěkně vyvedené hře si budete moct podle sebe zařídit ložnici. Vyberete si z několika variant postelí, nábytku, osvětlení, koberečků, ale i barev stěn a podlah nebo druhů oken. Variant a různých kombinací na Vás čeká opravdu hodně.

Shopaholic Paris

12.8.2011
95%
Hra - Shopaholic Paris
Video se načítá
V této hře se vám můžou splnit všechny vaše sny. Dostanete se na ulice Paříže a každý den dostanete k dispozici kreditku s určitým počtem peněz. Tyto peníze pak můžete utratit v obchodech za co budete chtít. Ať už toužíte po novém účesu nebo po luxusních botách - nic není problém. V této hře bohužel…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.