Oblíbené hry

Monkey go happy 5

8.8.2012
85%
Hra - Monkey go happy 5
Video se načítá
Pro všechny, kdo si oblíbili rodinku smutných opiček, které v sérii miniher rozveselujete, je tady dobrá zpráva! Jsou tu již po páté, abyste si s nimi užili zábavu i trochu toho přemýšlení. Na co nejméně kliknutí totiž musíte zjistit a udělat to, co po Vás smutná opička bude chtít.

Barbie Transport

1.5.2012
90%
Hra - Barbie Transport
Video se načítá
V této hře s panenkou Barbie v hlavní roli nepůjde netradičně o módu, ale o řidičské dovednosti. Barbie totiž bude mít za úkol dopravit ve svém růžovém autě náklad hraček bez úhony až do cíle. V prvních levelech se to může zdát snadné, ale postupem času se terén začne komplikovat a Vy budete mít co…

Cake Jam

26.4.2012
89%
Hra - Cake Jam
Video se načítá
Cake Jam je další z výborných her, ve kterých budete vařit i obsluhovat své hosty. Tentokrát se stanete majitelkou koláčového království a Vašimi hosty budou opravdu roztodivné postavy. Stihnete jim všem udělat koláče podle jejich představ?

Fruit Ninja Online

28.6.2012
80%
Hra - Fruit Ninja Online
Video se načítá
Ověřte si svou rychlost a postřeh v bezvadné hře, kde budete mít za úkol rozkrajovat létající ovoce. Kolik hrušek, jablek, kiwi, banánů a dalšího ovoce dokážete rozkrájet než uděláte 5 chyb. Kromě krájení ovoce se musíte vyhnout stejně poletujícím zvířátkům, které naopak zasáhnout nesmíte.

Little Witch Mess

20.12.2012
84%
Hra - Little Witch Mess
Video se načítá
Pomozte malé čarodějce najít všechny její ztracené věci, které se schovávají někde v jejím nepořádku v jednotlivých pokojích domku nebo i na zahradě. V každém kole se ocitnete v jedné místnosti a v časovém limitu (který je ale dost dlouhý) budete muset všechny předměty najít. Na začátku si můžete…

Jungle Jumbo JumpHra s oceněním

12.5.2012
75%
Hra - Jungle Jumbo Jump
Video se načítá
Ve hře Jungle Jumbo Jump, která dokonale ověří váš postřeh si zalétáte se stvořením jménem Niko. Vaším úkolem bude ve vzduchu posbírat co nejvíce ovoce, které vás vynese stále výš a výš. Navíc kromě ovoce můžete natrefit i na rakety či motýly, které také zvyšují vaši rychlost.

My sweet hamster

28.3.2012
85%
Hra - My sweet hamster
Video se načítá
Dokážete se správně postarat o křečka? Takový křeček má spoustu potřeb. Musíte mu čistit klec, krmit ho, starat se o jeho zábavu, zdraví, dávat ho spát a spoustu dalších věcí. Udržujte křečka šťastného a zdravého, aby byl u Vás spojený a nechtěl z Vašeho terária utéct.
Hra - Jennifer Rose: Texas Saloon
Video se načítá
Jennifer Rose: Texas Saloon je výborná hra pro všechny milovnice obsluhovacích her, ve které se ocitnete na divokém západě. Stanete se majitelkou saloonu a budete muset rychle a správně obsloužit všechny své hosty.

Sue na rande

15.8.2011
75%
Hra - Sue na rande
Video se načítá
Sue má během celého dne rozvrhnutých několik rande, na které ji musíš připravit. Pomoc ji s výběrem oblečení, doplňků a makeupu, aby se klukům líbila co nejvíce. Za každé rande nakonec získáš bodové ohodnocení, takže můžeš srovnat, který vzhled jí padl nejlépe.

Dog Hotel 2

12.1.2012
95%
Hra - Dog Hotel 2
Video se načítá
Pro všechny milovnice zvířátek a pejsků zvlášť je tady druhé pokračování oblíbené hry Dog Hotel, kde máte opět za úkol postarat se správně o svěřené pejsky. Musíte včas plnit všechny jejich přání a potřeby a dát si dobrý pozor, aby Vám neutekli. Procvičíte si svůj postřeh a určitě Vás tihle malí a…

Moji krásní mazlíčci

19.5.2012
90%
Hra - Moji krásní mazlíčci
Video se načítá
Pro všechny milovnice a milovníky roztomilých zvířátek je tady skvělá hra, ve které si ověříte i svůj postřeh a rychlost. Dostanete totiž na starost malého pejska, kočičku a koníka a budete muset co nejrychleji plnit jejich přání tak, aby nebyli smutní.

Totally spies miseHra s oceněním

4.4.2012
88%
Hra - Totally spies mise
Video se načítá
Vydejte se na misi společně s agentkou Totally spies. Překonejte všechny překážky a dorazte do cíle. Budete muset použít všechno své umění jako jsou skoky a správně načasované kopy.

Swimming Pool

27.11.2012
83%
Hra - Swimming Pool
Video se načítá
Připomeňte si letní atmosféru ve výborné postřehové hře, kde bude Vašim úkolem uklidit zahradu po pořádné bazénové párty. Vysajte listí, setřete vysříkanou vodu, všechny odpadky nanoste do popelnice, oblečení a hračky do speciálních boxů. Dokážete to v časovém limitu?
Hra - Black Forest Cake Cooking
Video se načítá
Upečte ten nejlepší čokoládový dort. Podle návodu ve hře si první připravte těsto, to potom ve formách upečte, správně navrstvěte a nakonec si užijte zdobení. Hra je velice zábavná a třeba Vás bude inspirovat a zkusíte péct i samy doma.

Sue Video Director

13.1.2013
89%
Hra - Sue Video Director
Video se načítá
Staňte se profesionální režisérkou videoklipu a připravte pro natáčení celé hudební vystoupení malé Sue. Zvolte to nejlepší pozadí, druh pódia, osvětlení, efekty do pozadí, oblečení i doplňky pro začínající zpěvačku a tanečnici Sue. Až budete hotové můžete se podívat, jak by celý klip vypadal ;)

Horolezci

3.7.2012
80%
Hra - Horolezci
Video se načítá
Zahrajte si super hru přímo on-line v reálném čase a s reálným protihráčem, kterého si můžete nechat náhodně vylosovat nebo pozvat konkrétního kamaráda. Jako horolezec budete šplhat do kopce. Za každé správně uhodnuté písmeno z tajenky se posunete o jeho hodnotu nahoru (nebo za špatné písmeno naopak…

Pet Daycare Decoration

21.9.2012
89%
Hra - Pet Daycare Decoration
Video se načítá
V této moc pěkné dekorační hře budete zařizovat pokoj pro domácí mazlíčky. Můžete si vybrat, jestli bude pro pejsky, kočičky, papoušky nebo dokonce všechny najednou. Podle své fantazie a uvážení jim dejte do pokoje pelíšky, domečky, hračky a určitě i krmení.

Youda Farmer 2

17.1.2013
86%
Hra - Youda Farmer 2
Video se načítá
Druhé pokračování skvělé farmářské hry, ve které budujete farmu od ničeho. Vaším největším odběratelem je blízké městečko a na Vás je, abyste zásoby dodali co nejdříve.

Winx Club Mermaid Layla

29.4.2012
93%
Hra - Winx Club Mermaid Layla
Video se načítá
V této hře se seznámíte s vílou Winx z mořských hlubin. Layla je totiž mořská panna, kterou tentokrát nebudete oblékat, ale podniknete nebezpečnou cestu za krásnými perlami a dalšími cennostmi na v moři. Musíte si dát ale pozor na zákeřné ryby, které Vám můžou ubrat životy a vyřadit Vás ze hry.

Puzzle pejsek

24.4.2012
65%
Hra - Puzzle pejsek
Video se načítá
Jak rychle dokážete složit obrázek roztomilého pejska? Vyzkoušejte své nadání pro skládání v krásných puzzle. Předlohu budete pořád slabě vidět, tak se nebojte, že by to bylo příliš těžké.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.