Oblíbené hry

Attack to magix

23.4.2012
71%
Hra - Attack to magix
Video se načítá
Je tady super hra s vílami Winx v hlavních rolích. Tentokrát je nebudete oblékat, ale budou bojovat s příšerou. Vyberte si vílu a nechte ji vystřelit jednu z jejích kouzelných schopností. Aby se Vám podařilo monstrum zlikvidovat, musíte včas kliknout na sílu úderu, aby byla co největší.

Totally spies dance

14.3.2012
88%
Hra - Totally spies dance
Video se načítá
Špionky Totally spies ze známého animovaného seriálu se tentokrát rozhodly odpočinout si od náročné práce tajných agentek a trochu si zatančit. Vaším úkolem je jim v tom pomoci. Musíte ve správnou chvíli mačkat zadané písmena nebo šipky na klávesnici. Když se spletete, některá z agentek upadne.…

Nuda v kanceláři

31.8.2012
90%
Hra - Nuda v kanceláři
Video se načítá
Hlavní hrdinka této postřehové hry plné zábavných miniher pracuje v kanceláři a práce ji vůbec nebaví. Raději by si psala s kamarády, lakovala si nehty, líčila se... Pomozte jí všechno zvládnou v krátkých chvílích, kdy se její nadřízená nebude dívat.

Horse Rancher

17.1.2013
90%
Hra - Horse Rancher
Video se načítá
Staňte se dostihovou trenérkou a vybudujte si vlastní úspěšnou stáj. Nakupujte koně, pečujte o ně, správně je trénujte a účastněte se prestižních závodů. Když si vše dobře naplánujete, budete s rozvahou investovat a Vaši koně budou spokojí, pak jistě budete vítězit a vydělávat peníze na ty nejlepší…
Hra - Princess Bedroom Decoration
Video se načítá
Zařiďte krásný pokojíček jako pro princeznu. Vybírejte vždy z několika variant pěkných postelí, nočních stolků, křesel,... Nesmí chybět samozřejmě doplňky, osvětlení ani výmalba a různé druhy podlah.
Hra - Dokonalý účes na rande
Video se načítá
Hlavní hrdinka Hairmione se chce líbit svému vysněnému klukovi a na Vás je, abyste jí vybraly a potom hlavně vytvořily ten nejlepší účes, který jejího vyvoleného určitě okouzlí. Zvolte některou z mnoha variant a pusťte se do stříhání česání a barvení.

Barbie nápoj lásky

6.10.2012
94%
Hra - Barbie nápoj lásky
Video se načítá
V této hře Barbie chce, aby ji měl Ken ještě raději a tak se rozhodla namíchat mu nápoj lásky. Pomozte jí vybrat ty správné ingredience, aby byl účinek nápoje opravdu zaručený. Když zvolíte špatně, může se Kenovi udělat zle nebo ještě něco horšího.

Island Tribe 2

7.10.2012
95%
Hra - Island Tribe 2
Video se načítá
V této super strategické hře budete osidlovat ostrov. Začnete jako jediný obyvatel s malou základnou a Vašim úkolem bude zastavět celou mapu a splnit zadané úkoly. To se Vám podaří, když budete sbírat dřevo, vodu, kameny, med a ostatní suroviny. Ty Vám pomůžou postavit a opravit cesty, mosty, farmy…

Papas pizzeria

10.7.2011
93%
Hra - Papas pizzeria
Video se načítá
V této hře se stanete majitelem pizzerie. Vaším úkolem je nejen obsluhovat hosty, ale také jim připravovat pizzy podle toho, jaké zákazníci chtějí. Abyste zvládli obsloužit všechny hosty, musíte si ovšem pospíšit a dělat pizzy opravdu rychle.

Island Tribe 3NÁŠ TIP

10.10.2012
97%
Hra - Island Tribe 3
Video se načítá
V dalším pokračování výborné strategické hry Island Tribe se ocitnete opět na krásném tropickém ostrově, který budete muset svou prací zabydlet. Čekají na Vás úkoly jako je stavění dílen, budování cest, vytváření totemů. Všechno si dobře promyslete a naplánujte, abyste celý ostrov ovládli co…

Petz Fashion

30.5.2011
96%
Hra - Petz Fashion
Video se načítá
Velmi povedená hra nejen pro holky. V této hře si vyberete některého domacího mazlíčka a připravíte ho na módní přehlídku. Musíte ho správně umýt, načesat a obléknout a na všechno máte jen několik minut. Poté se vydáte na samotnou přehlídku, kde musíte získat co nejvíce pozornosti.

Tennis

17.10.2012
72%
Hra - Tennis
Video se načítá
Zahrajte si tento skvěle zpracovaný a realistický tenis a poražte vašeho protihráče v nelítostném souboji. Pravidla a bodování hry je téměř stejné jako ve skutečném tenise, takže vám nic nebrání vychutnat si tento skvělý sportovní zážitek.

Veselé kadeřnictví

15.6.2012
89%
Hra - Veselé kadeřnictví
Video se načítá
V této kadeřnické hře budete mít za úkol vytvořit zadaný účes a to navíc v časovém limitu. Dokážete modelku správně ostříhat, učesat i nabarvit? Nezapomeňte ani na úpravu obočí.

Scrub & Peel Makeover

1.12.2012
86%
Hra - Scrub & Peel Makeover
Video se načítá
Udělejte z docela ošklivé a zanedbané slečny opravdovou krásku. Nejprve bude potřeba její neudržovaný obličej vyčistit, odstranit pupínky a nežádoucí chloupky. Potom se můžete soustředit na detaily jako je oblečení, účes a samozřejmě super make up.

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

Bratz Facial Makeover

18.11.2012
95%
Hra - Bratz Facial Makeover
Video se načítá
Je tady panenka Bratz, která tentokrát není úplně dokonalá a je jen na Vás, abyste z ní udělaly krásku. Vzpomeňte si jak je potřeba postarat se o pleť před samotným líčením a upravte jí obočí, zbavte ji pupínků, použijte pleťové masky a další nezbytnosti. V závěrečné fázi uplatněte svou fantazii a…

Bratz 25 Ice Champions

12.8.2011
80%
Hra - Bratz 25 Ice Champions
Video se načítá
Tak trochu neobvyklá hra s tématikou Bratz. Nejde totiž o oblékací ani make up hru. V této hře jste na šampionátu v bruslení a vaším úkolem je připravit úžasnou show. Vyberte si správnou muziku a vytvořte choreografii pro vaši bruslící Bratz panenku. Potom si samozřejmě můžete celou show…

Bratz Babyz 25

12.8.2011
90%
Hra - Bratz Babyz 25
Video se načítá
Máte rádi panenky Bratz? V tom případě si jistě oblíbíte tuto hru. Vaším cílem je s pomocí vybrané panenky zachránit vaše přátele. Cestou můžete sbírat různé bonusy a využívat jezdící schody. Dávejte si ovšem pozor na zlého Duana, se kterým se nesmíte střetnout.

Bratz Makeover

12.8.2011
85%
Hra - Bratz Makeover
Video se načítá
Vychytaná hra s panenkami Bratz. Zvolte si jednu z nich a udělejte jí kompletní změnu vzhledu. Můžete začít účesem, poté ji nalíčíte nebo nalakujete nehty. Nakonec ji můžete ozdobit různými třpytivými doplňky.
Hra - Monster High Love Potion
Video se načítá
Cleo de Nile z Monster High se zamilovala do jednoho ze svých spolužáků. Aby ho získala, rozhodla se namíchat kouzelný nápoj lásky. Pomůžete jí vybrat ty správné ingredience? Ne každá kombinace je ale správné a tak můžete někdy udělat více škody než užitku...

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.