Oblíbené hry

Stop The Bus

24.6.2013
90%
Hra - Stop The Bus
Video se načítá
Tato výborná logická hra, vás určitě pobaví! Hrajete proti třem hráčům, každý dostane tři karty a vaším úkolem bude poskládat kombinaci 3 stejných karet (3 kluci, 3 desítky, 3 dvojky). Jde o to, aby vám v součtu vyšlo nejlépe číslo 30. Nebo kombinaci v jedné barvě můžete poskládat. Čísla mají…

Lisina farma zvířat

5.9.2012
83%
Hra - Lisina farma zvířat
Video se načítá
Lisa se chce postarat o všechny ptáčky v lese pomůžete jí? Vždy když nějaký přiletí nasypejte mu zrní nebo dejte jiné jídlo a vodu podle jeho přání. Když budete rychlé a ptáčci budou spokojení, jistě se rychle dostanete do dalších a dalších úrovní.
Hra - Monkey Go Happy Adventure
Video se načítá
Byl jednou jeden krutý král, který se rozhodnul sebrat všem opičkám jejich hračky a ukryl je ve svém hradu. Vaším úkolem bude se vydat za dobrodružstvím s opičákem vašeho výběru a jeho malou družinou. Řešte jednoduché úkoly, které vás dostanou až do hradu.

Coin Pusher Mania

30.9.2012
70%
Hra - Coin Pusher Mania
Video se načítá
V této odpočinkové hře si zkusíte zahrát na výherním automatu. Nemusíte se bát, že byste přišli o reálné peníze, ale množství mincí, které budete mít k dispozici je omezené. Proto se musíte dobře rozmyslet, jak je použijete. Půjde o to, hodit minci do správného otvoru ve správnou chvíli, aby v…

Vytvoř parfém

24.5.2012
75%
Hra - Vytvoř parfém
Video se načítá
V této hře, která Vás bude určitě bavit, si vyzkoušíte vyrobit vlastní parfém. Podle toho, jaké přísady do něj přidáte, bude mít účinky na okolí. Dokážete najít kombinaci, která ke slečně co ho použije, muže přiláká, místo aby jej spíš odpudila?

Jeníček a Mařenka 2

29.9.2012
85%
Hra - Jeníček a Mařenka 2
Video se načítá
Přinášíme vám druhý díl strašidelné adventury Jeníček a Mařenka, ve které tentokrát budete muset pomoci dětem najít cestu ze strašidelného lesa. Hrát budete za Mařenku, která je vyzbrojena prakem a odhodlaná dostat sebe i svého bratra do bezpečí.

Frogtastic

22.5.2013
76%
Hra - Frogtastic
Video se načítá
Je tady zábavná oddechovka, ve které budete muset nakombinovat správně ingredience, ze kterých pak vytvoříte kouzelnou rtěnku pro princeznu. Když totiž políbí s touto rtěnkou zakletého prince, stane se z žabáka opět krasavec. Když ale zvolíte špatnou kombinaci, můžete se princ proměnit v něco docela…

Chaos Bouncie

18.7.2013
80%
Hra - Chaos Bouncie
Video se načítá
Máme tu pro vás hru na skóre, kterou zvládne každý z vás. Máte 10 kuliček, které musíte šikovně vystřelit. Musíte je vystřelit tak, aby se co nejdéle odrážely. Čím déle se odrážejí, tím větší skóre. Později dostanete 5 kuliček navíc, které se budou určitě náramně hodit. Tak kdo z vás bude TOP?
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Desktop Racing 2

1.4.2013
73%
Hra - Desktop Racing 2
Video se načítá
Desktop Racing 2 je pěkně zpracovaná závodní hra, ve které na vás čeká mnoho rozličných tratí vytvořených z kancelářských předmětů. Ovládat budete červené autíčko, se kterým je potřeba všechny překážky na dráze překonat a posbírat přitom co nejvíce peněz, abyste mohli kupovat různá vylepšení.

Catch the Candy

29.3.2012
91%
Hra - Catch the Candy
Video se načítá
Catch the Candy je logická hra se skvělou grafikou, ve které je vaším úkolem dostat se malým chlupatým stvořením k červeno-bílé cukrovince. Používat však můžete jen vystřelovací lano, kterým se stvoření přichytí k povrchu.
Hra - Monkey go happy marathon 3
Video se načítá
Zvládnete projít všechny úkoly, které Vám bude postupně dávat jedna z rodiny smutných opiček? Na začátku si vyberete svého průvodce a pak záleží jen na Vaší nápaditosti a chytrosti, jak rychle dokážete vždy opičku rozemát a dostat se až na konec.

Cake Jam

26.4.2012
89%
Hra - Cake Jam
Video se načítá
Cake Jam je další z výborných her, ve kterých budete vařit i obsluhovat své hosty. Tentokrát se stanete majitelkou koláčového království a Vašimi hosty budou opravdu roztodivné postavy. Stihnete jim všem udělat koláče podle jejich představ?

Pixel Bomb 2

15.11.2012
73%
Hra - Pixel Bomb 2
Video se načítá
Užijte si výborně graficky zpracované pokračování rychlé postřehové hry Pixel Bomb. Cílem hry je opět projít co nejrychleji všemi levely. Abyste se dostali dál, musíte se kurzorem dotknout všech barevných hvězdiček a tak je zničit. Hru tentokrát komplikují červené body, které Vás znatelně zpomalí,…

BioGemsHra s oceněním

17.3.2013
88%
Hra - BioGems
Video se načítá
Pěkně zpracovaná hra, ve které musíte zničit nepřátelská monstra! S nepřáteli se vždy utkáte v logické spojovačce, ve které vybíráte, co uděláte. Když tedy spojíte 3 zelené kameny, tak Vám to doplní život nebo žluté zase energii.

Suma

30.11.2012
89%
Hra - Suma
Video se načítá
Zahrajte si další super hru typu ZUMA. Opět bude Vašim úkolem zlikvidovat všechny kuličky v hracím poli a nedopustit, aby se dostaly až k otvoru který hlídáte. Kuličky zmizí tak, že vystřelíte barevnou kuličku a spojíte tím minimálně 3 kuličky stejné barvy. Všechny, kdo rádi soutěží, jistě nadchne i…

Gingerbread Circus

21.1.2013
65%
Hra - Gingerbread Circus
Video se načítá
Skvělá hra, ve které máte za úkol trefit co nejvíc objektů nožem. Někdy jsou rozmístěny na točícím se kole, kolem perníčku. Dávejte si pozor ať ho netrefíte nebo přijdete o body.
Hra - Monkey go happy marathon
Video se načítá
Monkey go happy marathon je speciální vydání hry, ve které rozveselujete opičky tak, že plníte jejich zapeklité úkoly. Tentokrát si budete moct z rodinky vybrat, komu budete dělat radost. Čím míň kliknutí použijete, tím budete lepší. Dokážete projít všemi úkoly?

Crystal Golf Solitaire

20.3.2012
74%
Hra - Crystal Golf Solitaire
Video se načítá
Crystal Golf Solitaire je chytlavá karetní hra, jejímž cílem je zbavit se všech karet rozložených na herní ploše. Tyto karty můžete postupně ukládat na otočenou kartu v dolním rohu, avšak pouze pokud je jejich hodnota o jedno nižší nebo vyšší. Pamatujte, že na celou hru máte omezený časový limit.

Rakeťácký Bubble ShooterNÁŠ TIP

25.2.2013
86%
Hra - Rakeťácký Bubble Shooter
Video se načítá
Velmi zábavná hra, kterou Vám navíc přináší Raketka.cz. Princip této parádní postřehovky je jednoduchý, stačí sestřelit všechny barevné kuličky. K tomu Vám slouží kuličky, které vystřelujete a snažíte se je spojit se stejně barevnými kuličkami. Spojit musíte minimálně 3, aby odpadly.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.