Oblíbené hry

Falling Fishes

9.11.2012
94%
Hra - Falling Fishes
Video se načítá
V logické hře Falling Fishes budete v každém kole pomáhat rybičkám uvězněným v bublinách dostat se zpět do oceánu. Při ničení bublin musíte být opatrný, aby ryba nespadla na výbušninu či jiné nebezpečí, které se v oceánu ukrývá. Také se snažte posbírat všechny zlaté hvězdy.

Funky Nail Design

24.9.2013
85%
Hra - Funky Nail Design
Video se načítá
Baví vás lakovat si nehty a péče o ně? V tom případě, byste si měli zahrát hru Funky Nail Desing, kde bude vaším úkolem připravit nehty na lakování, aby vypadaly, co nejlépe. Pokud nemáte, co na práci tato hra je skvělým odreagováním a ještě se u ní pobavíte.

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Frogtastic

22.5.2013
76%
Hra - Frogtastic
Video se načítá
Je tady zábavná oddechovka, ve které budete muset nakombinovat správně ingredience, ze kterých pak vytvoříte kouzelnou rtěnku pro princeznu. Když totiž políbí s touto rtěnkou zakletého prince, stane se z žabáka opět krasavec. Když ale zvolíte špatnou kombinaci, můžete se princ proměnit v něco docela…

Monkey GO Happy Guess?

31.7.2013
88%
Hra - Monkey GO Happy Guess?
Video se načítá
Vyzkoušejte si novou Monkey Go Happy hru! Vaším úkolem bude hádat slova podle nabídnutých obrázků. Dávejte si pozor, hra je v angličtině, takže slova musíte hádat taky anglicky. Pokud se tam tedy objeví obrázek vlny, z písmen musíte tedy vybrat slovo „wave“ (vlna).

Amateur Surgeon

19.2.2013
91%
Hra - Amateur Surgeon
Video se načítá
Zábavná hra, ve které se stanete chirurgem. Ovšem, do té doby jste jenom poslíčkem s pizzou a podle toho vypadají i Vaše lékařské zkušenosti a vybavení.

Doggy Day CareHra na skóreHra o medaile

19.7.2011
82%
Hra - Doggy Day Care
Video se načítá
Zůstali jste sami doma s vaším pejskem, který ovšem vyžaduje vaši plnou péči. Na začátku hry dostanete seznam úkolů, které je potřeba splnit. Poté se musíte snažit, abyste splnili všechno, co pejsek potřebuje i když to nemusí být nejsnazší.

Beauty Nails

30.11.2012
82%
Hra - Beauty Nails
Video se načítá
Nejen správný účes, líčení a oblečení dělá ženy krásnými. Důležité jsou také krásné ruce. Proto v této hře slečnu rychle upravíte a věnovat se budete hlanvě jejím rukám a nehtům. Vyberte podle svého vkusu ty správné barvy laků, náramky, prstýnky a ostatní ozdoby :)

Rodinná restaurace

12.12.2012
91%
Hra - Rodinná restaurace
Video se načítá
Staňte se na chvíli kuchařkou v pravé rodinné restauraci vyrábějte jídla přesně podle přání svých zákazníků. Každý den přibudou do Vašeho menu další jídla, které se budete muset naučit dobře dělat, aby byli zákazníci spokojení a dobře zaplatili. Tentokrát nebudete muset stíhat přebírat objednávky a…

Barbie on rollers

28.3.2012
68%
Hra - Barbie on rollers
Video se načítá
Krásná Barbie se tentokrát rozhodla vyjet si na kolečkových bruslích. Pomůžete jí se k této příležitosti správně obléknout? Vyberte jí barvu helmy, chráničů i bruslí a k tomu to nejlepší oblečení, aby se všem i při sportu líbila.

Barbie Pizzeria

15.9.2012
83%
Hra - Barbie Pizzeria
Video se načítá
Barbie se rozhodla otevřít si svou vlastní pizzerii. V jejím klasickém stylu je všechno hezky růžové a pizza může mít nejrůznější tvary i barvy. Vyrobte vždy pizzu přesně podle objednávky ve správném tvaru, se správnými ingrediencemi a včas ji odešlete zákazníkům.

French Chef Real Cooking

5.12.2012
82%
Hra - French Chef Real Cooking
Video se načítá
Nakrmte náročného kuchaře v této zajímavé a hlavně dost realistické hře o vaření. Každou věc z lednice budete muset připravit podle vlastního uvážení, nebo podle toho co si bude přát sám kuchař (zjistíte to tak, že jídlo vezmete a zkusíte ho kuchaři nabídnout k ústům). Vařte, smažte, krájejte a…

Tarzan Swing

20.9.2012
86%
Hra - Tarzan Swing
Video se načítá
Přeskakujte s Tarzanem z liány na liánu a najděte všech 15 banánů, které se v džungli ukrývají. Kromě odvážných skoků, čeká na vás i nebezpečí v podobě hadů a rozzuřených goril, které by vás snadno připravili o život.

Betsys Craft Mosaic

24.7.2012
88%
Hra - Betsys Craft Mosaic
Video se načítá
Skládaly jste někdy mozaiku? V této propracované hře si to vyzkoušíte. Na výběr budete mít spoustu krásných obrázků i množství barev. Vybraná barevná sklíčka rozbijete kladívkem a můžete začít skládat.
Hra - Harry Potter Magical Eyes V2
Video se načítá
V této hře na motivy známého známého filmu a knihy Harry Potter se dostanete do jedné místnosti se zlým a mocným čarodějem. Jeho zbraní je ničivé vše vidoucí oko, před kterým se musíte schovávat a utíkat. Jak dlouho mu dokážete vzdorovat?

Lasagna from Heaven

5.8.2012
76%
Hra - Lasagna from Heaven
Video se načítá
Seriálový kocour Garfield má zase hlad. Naštěstí padají přímo z nebe jeho oblíbené lasagne a další dobroty. Pomůžete mu je chytat rovnou do pusy? Ale pozor! Nepadá jen jídlo, ale i nebezpečné předměty, kterým se musí vyhnout.

Starlight Dream

25.4.2012
88%
Hra - Starlight Dream
Video se načítá
V této skákačce s hezkou grafikou půjde o to, dostat se s roztomilou postavičkou po obláčcích co nejvýše. Jakmile na nějaký obláček skočíte, vytratí se, takže panáčka musíte nasměrovat na nejbližší volný obláček. Čím výše se dostanete, tím vyšší skóre získáte.

Trojan War

11.12.2012
93%
Hra - Trojan War
Video se načítá
Zahrajte si tower defensovku Trojan War a poražte všechny nepřátelské jednotky. Vhodným rozmístěním různých věží kolem cesty, je potřeba zajistit, aby se žádný nepřítel nedostal na vaše území. Za každého zabitého nepřítele získáte peníze, které vám poslouží na stavbu dalších věží.

Jacksmith

2.11.2012
96%
Hra - Jacksmith
Video se načítá
Staňte se výrobcem zbraní a zásobujte armádu a vojáky přesně tím, co potřebují ve strategické hře Jacksmith. Ve vaší dílně musíte každou zbraň vyrobit s co největší přesností, protože jen tak získáte dostatek peněz na další vylepšení.

My Nails and Mobile

13.5.2012
80%
Hra - My Nails and Mobile
Video se načítá
Taková dekorační hra tu ještě nebyla. Nejen že vytvoříte slečně nehty podle své fantazie, ale uděláte jí i originální mobilní telefon, který drží. Jaké barvy, vzory a ozdoby by měl mít?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.