Oblíbené hry

Hra - Big Little Plagiary 3: Made in China
Video se načítá
Big Little Plagiary 3 je povedená skákačka, ve které musíte v každém levely posbírat hvězdičky a zajistit si tak postup do dalšího kola. Přeskakujte přes překážky, najděte správnou cestu a získejte tak nejvyšší skóre.

Snow Globe Decoration

6.1.2013
78%
Hra - Snow Globe Decoration
Video se načítá
Jistě znáte krásné skleněné koule ve kterých zasněží, když s nimi zatřesete. Teď máte možnost si jednu takovou přesně podle vlastní fantazie vyrobit. Vyberte si její základní tvar, prostředí, postavičky co v ní budou i druh vloček. Nakonec koulí zatřeste a pokochejte se svým výtvorem :)

Merry Christmas - Hidden

17.12.2011
86%
Hra - Merry Christmas - Hidden
Video se načítá
Najděte v krásném vánočním obrázku všechny věci co do něj nepatří. V prvním levelu to budou jen pytlíky a hlavy Santa Clause, ale později to bude těžší. K tomu, abyste malinké obrázky odhalili, Vám bude pomáhat lupa. Ale pozor, když se spletete přijdete o body.

Vytvoř parfém

24.5.2012
75%
Hra - Vytvoř parfém
Video se načítá
V této hře, která Vás bude určitě bavit, si vyzkoušíte vyrobit vlastní parfém. Podle toho, jaké přísady do něj přidáte, bude mít účinky na okolí. Dokážete najít kombinaci, která ke slečně co ho použije, muže přiláká, místo aby jej spíš odpudila?

Fashion High Heel 2

21.10.2012
86%
Hra - Fashion High Heel 2
Video se načítá
Je tady druhý díl super dekorační hry, ve které si opět budete moct vyrobit boty úplně podle svých představ a přání. Jaký tvar podpatku i zbytku boty zvolíte? A co teprve barva a nejrůznější ozdoby? Nechybí ani různé šperky, tetování a zajímavé punčochy pro modelku.

Nefera de Nile Dress up

15.4.2012
72%
Hra - Nefera de Nile Dress up
Video se načítá
Je tady další výborná oblíkačka v hlavní roli s jednou z žaček strašidelné střední školy. Učešte a oblečte v tom pravém egyptském stylu Neferu de Nile. Nakonec jí samozřejmě budete moct vybrat barvu pleti a nejrůznější doplňky.
Hra - Cleo De Nile and Deuce Gorgon
Video se načítá
Využijte tuto skvělou možnost a oblečte podle svých představ krásný seriálový pár Cleo De Nile a Deuce Gorgona z Monster High. Je jen na Vás jaké jim vybere účesy, šaty, boty i doplňky jako šperky nebo brýle. Bude jim to spolu po Vašem zásahu opravdu slušet?

Bratz Facial Makeover

18.11.2012
95%
Hra - Bratz Facial Makeover
Video se načítá
Je tady panenka Bratz, která tentokrát není úplně dokonalá a je jen na Vás, abyste z ní udělaly krásku. Vzpomeňte si jak je potřeba postarat se o pleť před samotným líčením a upravte jí obočí, zbavte ji pupínků, použijte pleťové masky a další nezbytnosti. V závěrečné fázi uplatněte svou fantazii a…

Girls Go Fashion Party

31.12.2012
94%
Hra - Girls Go Fashion Party
Video se načítá
Tři nerozlučné kamarádky se chystají na párty. Jenomže jsou trošku nepořádné a ve svých pokojích nemůžou najít některé důležité věci. Pomozte jim všechno co nejdříve najít a pak je podle svých představ na párty připravte. Jako vždy zvolte ten pravý účes, šaty, boty i líčení. Každá další slečna je o…

Kick Ass Homer

4.1.2013
84%
Hra - Kick Ass Homer
Video se načítá
Je tady hlava rodiny Simpsonů, aby se svým povedeným synkem Bártem nechal co nejdál odpálit. Odhadněte ten správný okamžik k úderu, aby Homer doletěl opravdu co nejdál a v letu posbírat co nejvíc peněz, jídla a svého oblíbeného piva. Užitečná vylepšení si budete moct pořídit po každém kole, pokud…
Hra - Paint Activity Coloring Book
Video se načítá
Zvířátka v této moc povedené sérii omalovánek zastihnete při nejrůznějších činnostech. Můžete si vymalat spícího medvídka, zvířátka na procházce v parku a mnoho dalších. Kromě obyčejného vymalovávání máte tentokrát možnost sami do obrázků něco dokreslit nebo do něj umístit nějakou věc z nabíkdy…

Pixel Bomb

13.11.2012
70%
Hra - Pixel Bomb
Video se načítá
V této postřehové hře budete mít jediný úkol - odstranit co nejrychleji všechny hvězdičky z herního pole. Dosáhnete toho tak, že se jich dotknete kurzorem myši. Jak rychle dokážete projít všechny levely? Hra může mít problém s ukládáním výsledku a je pravděpodobné, že se vůbec neuloží.

Caffe Waitress

13.4.2012
73%
Hra - Caffe Waitress
Video se načítá
Staňte se na chvíli obsluhou v kavárně. Přijímejte objednávky svých zákazníků na jídlo i pití, vše správně a rychle vyřiďte a nezapomeňte na úklid stolů. S přibývajícími zákazníky to ale nebude tak jednoduché, protože budete muset spolupracovat i s kuchařem a tomu příprava jídla nějakou dobu potrvá.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.