Oblíbené hry

Animal Shelter

7.7.2011
92%
Hra - Animal Shelter
Video se načítá
Zahrajte si tuto povedenou hru, ve které se stanete majitelem zvířecího útulku. Na začátku hry dostanete několik zvířátek, o které musíte pečovat. Musíte se starat o to, aby byla zvířátka zdravá a v útulku se nenudila. Postupně se do vašeho útulku bude dostávat více a více zvířátek.

Snail Bob 3NÁŠ TIP

8.12.2012
85%
Hra - Snail Bob 3
Video se načítá
Je tady moc pěkná logická hra s roztomilým šnečím hrdinou Bobem v hlavní roli, kterému bude třeba připravit bezpečnou cestu k východu označenému cedulkou EXIT. Čeká na něj ale spousta nebezpečí a překážek, které bude muset s Vaší pomocí překonat. Dokážete v každém levelu správně pužít všechny herní…

Tučňáci z Madagaskaru

31.5.2012
77%
Hra - Tučňáci z Madagaskaru
Video se načítá
V této hře na motivy oblíbeného animovaného filmu Madagaskar dostanete na starost jednoho z neohrožených tučňáků, který bude muset projít trasu plnou nebezpečných nástrah. Dokážete to?

Happy Builder

21.11.2011
83%
Hra - Happy Builder
Video se načítá
Cílem této hry je v každém levelu postavit věci na své místo, podle předlohy. K dispozici máte jeřáb, kterými můžete jednotlivé části skládat tak, jak je potřeba. Čím dříve se vám to podaří, tím více bodů získáte.

Falling Fishes

9.11.2012
94%
Hra - Falling Fishes
Video se načítá
V logické hře Falling Fishes budete v každém kole pomáhat rybičkám uvězněným v bublinách dostat se zpět do oceánu. Při ničení bublin musíte být opatrný, aby ryba nespadla na výbušninu či jiné nebezpečí, které se v oceánu ukrývá. Také se snažte posbírat všechny zlaté hvězdy.
Hra - Sarah Jewel Of The Amazon
Video se načítá
Oblečte dívku tentokrát na dobrodružnou misi za poklady tajemné Amazonie. Jak bude tato akční slečna podle Vás vypadat a co to vlastně našla?

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…
Hra - Monkey go happy marathon
Video se načítá
Monkey go happy marathon je speciální vydání hry, ve které rozveselujete opičky tak, že plníte jejich zapeklité úkoly. Tentokrát si budete moct z rodinky vybrat, komu budete dělat radost. Čím míň kliknutí použijete, tím budete lepší. Dokážete projít všemi úkoly?

Halloween Avatars

17.11.2012
72%
Hra - Halloween Avatars
Video se načítá
Zahrajte si opravdu povedenou hry typu bejeweled v halloweenském stylu plnou strašidýlek. Vašim úkolem bude spojovat nejméně tři stejná strašidýlka a tak je odstraňavat z herní plochy. Za každé odstraněné strašidlo Vám přibudou body i čas, který na daný level máte. Trojici vytvoříte tak, že vyměníte…

Color W.i.t.c.h.

27.8.2012
81%
Hra - Color W.i.t.c.h.
Video se načítá
Je tady další výborná omalovánka. Tentokrát budete dávat podle své fantazie barvu partě mladých čarodějek. Tak vemte do ruky štětec a s chutí do díla!

Splitter

2.4.2012
90%
Hra - Splitter
Video se načítá
Rozřežte věci na herní ploše a dostaňte smajlíka ke hnědé kuličce. Na první pohled se může zdát, že se nejedná o nic těžkého, vyšší leveli vám však určitě dají pořádně zabrat.

Kawairun 2

27.12.2012
74%
Hra - Kawairun 2
Video se načítá
V postřehové skákačky Kawairun 2 bude vaším úkolem překonat všechny překážky a dostat se tak úspěšně do dalšího kola. K překonávání překážek můžete kromě skoku a skluzu využít i speciální prvky, jako je let vzduchem či kotoul, který rozrazí všechny překážky.

Selena Gomez Teenstar

15.8.2011
64%
Hra - Selena Gomez Teenstar
Video se načítá
Další povedená oblékací hra, ve které je vaší modelkou Selena Gomez. Vybírat pro ni můžete množství šatů, triček, botů a samozřejmě plno doplňků, díky kterým je Selena tak krásná.
Hra - Monkey Go Happy Christmas
Video se načítá
I roztomilé opičky Monkey Go Happy se připravovaly na Vánoce. V této další povedené adventuře, která jistě zaujme i ty nejmenší hřáče, jedné z nich budete pomáhat hledat všechny důležité věci na ozdobení jejich obydlí a vánočního stromečku. Každá z věcí, jejichž stíny uvidíte ve spodní části…
Hra - Monkey Go Happy Mini Monkeys 3
Video se načítá
Je tady už třetí pokračování super logické adventury ze série Monkey Go Happy, kde bude zase pomáhat jedomu z velké rodiny smutných opiček hledat všech 15 jejich maličkých potomků. Aby se Vám to na velké lodi podařilo, musíte rozluštit několik logických hádanek a dobře použít všecny užitečné věci.…

Madagascar 2 Mad Dash

3.6.2012
76%
Hra - Madagascar 2 Mad Dash
Video se načítá
Vypravte se se lvem Alexem, zebrou Martym, žirafou Melmenem a hrošicí Glórií na dobrodružsvtí do Afriky. Tady se sobě navzájem ztratili a Alex je všechny musí najít a provést přes nebezpečné nástrahy. Pomůžete mu?

Famous Date

13.6.2013
89%
Hra - Famous Date
Video se načítá
Famous Date není hra v pravém slova smyslu, ale spíš velice zajímavý test, který Vám po sérii otázek určí, kdo z celebrit by byl právě pro Vás tím nejlepším partnerem pro rande snů. Tak neváhejte jděte do toho!

Devilish Stylist

7.7.2011
75%
Hra - Devilish Stylist
Video se načítá
Zajímavá i když trochu neobvyklá hra pro dívky. V této hře je vaším úkolem udělat styl dívky podle sebe. Nesmíte ovšem dívku upravovat, pokud se dívá anděl. Pokud vás totiž zahlédne, uvězní vás a hra pro vás skončila. Na změnu stylu máte ovšem pouze omezený čas, tak si pospěšte.

Bunny Kiss

10.1.2013
73%
Hra - Bunny Kiss
Video se načítá
Zamilovaný králík hledá svou vyvolenou ve vajíčkách na louce. Když ji najde, může ji políbit. Problém je ale v tom, že se mu do cesty neustále plete jeho nepříjemný sok. Ten může kdykoliv z některého jiného vejce vyskočit a jeho romantickou chvilku mu pokazit. Pomůžete zajíčkovi vystihnout ty…

Run Run Hamster

11.3.2012
78%
Hra - Run Run Hamster
Video se načítá
Vydejte se jako zamilovaný křeček na strastiplnou cestu za svou vyvolenou. Cestou budete sbírat semínka a skákat na různé živočichy, za které dostanete body. Pozor ale abyste se nezřítili do propasti, kterých je cestou opravdu hodně. Hra není zase tak jednoduchá, protože křeček se nezastavuje a vy…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.