Oblíbené hry

My sweet dog

7.7.2011
88%
Hra - My sweet dog
Video se načítá
V této hře je vaším úkolem postarat se o štěňátko psíka. Musíte ho krmit, koupat, dávat mu napít a samozřejmě ho musíte někdy nechat i odpočinout. Musíte si ovšem dávat pozor, jakou činnost mu zrovna určíte, protože ne všechno se mu líbí. Podaří se vám tedy psíka správně vychovat?

Ninja Plus

20.3.2012
80%
Hra - Ninja Plus
Video se načítá
Pokud máte rádi ninja, tato hra je pro Vás jako stvořená. Hra má několik levelů, přičemž v každém je vaším úkolem posbírat všechny mince, abyste mohli postoupit do dalšího kola. Nebudete však sbírat jen mince, ale i bojovat proti příšerám, skákat po zdech, zkrátka dělat všechno, co ke správnému…

Avie Halloween Style

19.11.2013
83%
Hra - Avie Halloween Style
Video se načítá
Mladá a krásná Avie se chystá na Halloween a neví co na sebe. Tak jí pomozte vybrat to nejlepší jen pro ni. Budete mít i více úkolů jako pomáhat kamarádovi v laboratoři, budete moci si udělat nové nehty nebo se fotit v parku. Nečekejte a zkuste si tuto hru.

Bow the Fruits

2.4.2012
81%
Hra - Bow the Fruits
Video se načítá
Máte dobrou mušku a jste pyšní na svůj odhad vzdáleností? Pak je tato hra přímo pro Vás. Pomocí luku a šípů totiž musíte sestřelit vždy všechno ovoce na hrací ploše. Ovoce bude s postupujícími levely přibývat a přibude i překážek. Tak pevnou ruku a dobré oko!

Droppy

28.9.2013
84%
Hra - Droppy
Video se načítá
Droppy je zábavná série úloh ve stylu Monkey go happy. V každém kole musíš udělat něco jiného, jsou zde předměty, které musíš zkombinovat nebo správně použít. Povede se ti pomoci Droppymu i překonat s ním nejtěžší závěrečné kolo?

Malá čarodějka

20.5.2012
83%
Hra - Malá čarodějka
Video se načítá
Staňte se malou čarodějkou v této jednoduché, ale velice zábavné kouzelnické hře. Zkuste namíchat ten správný lektvar, který z žáby udělá zase krásného prince. Po každé kombinaci kouzelných přísad vznikne z "prince" něco úplně jiného. Najdete správnou kombinaci.

Bubbles 2

23.5.2011
53%
Hra - Bubbles 2
Video se načítá
Bubbles se řadí mezi hry, kde není vaším cílem splnit žádný úkol. Snažíte se pouze nasbírat co nejvíce bodů, které získáváte za to, že vaše bublinka roste. Toho dosáhnete spojováním s jinými bublinkami. Dávejte si ovšem pozor na miny, které se vás budou snažit zničit.

Fire Fighter

22.3.2012
80%
Hra - Fire Fighter
Video se načítá
Staňte se hasičem, který zachraňuje lidi uvězněné ve vysokém domě. Nepůjde to ale jinak, než klasicky chytáním do natažené plachty. Za každého člověka, kterého se Vám podaří chytit a dopravit do sanitky dostanete body. Když někoho naopak upustíte, body ztratíte. Podaří se Vám všechny zachránit?

Královna flirtování

27.9.2012
90%
Hra - Královna flirtování
Video se načítá
Umíte flirtovat? Ulovte co nejvíce klučičích srdcí v této super hře. Nebude to vždy ale úplně jednoduché. Někdy budete muset o kluka svést souboj s jinou dívkou.

Bright Pictures

24.3.2013
76%
Hra - Bright Pictures
Video se načítá
V této hře budete mít za úkol najít všechna ztracená písmenka. Ty jsou rozházená někde v obrázku a snaží se splynout s okolím. Tak mějte oči na pozoru!!

Ninja Pi Ro

7.10.2012
95%
Hra - Ninja Pi Ro
Video se načítá
V této super adventuře budete ovládat hned tři hlavní hrdiny najednou. Ninja, pirát i robot mají jiné dovednosti a schopnosti, které se budou hodit v jiných situacích. Zajímavé je, že všichni jsou v jednom těle a vy musíte mezi nimi přepínat kolečkem nad hlavou. Zvládnete s nimi splnit náročné mise?

SpongeBob Bubble Bustin

18.5.2012
68%
Hra - SpongeBob Bubble Bustin
Video se načítá
Máte dobrý postřeh? Líbí se Vám seriál se SpongeBobem? Pak je tato hra přímo pro Vás. Jako tento kreslený hrdina budete mít za úkol pochytat co nejvíce letících bublinek. V každém levelu budou rychlejší a přibudou nástrahy, kterým se budete muset vyhnout.

Samurai FruitHra s oceněním

26.9.2013
79%
Hra - Samurai Fruit
Video se načítá
Samurai Fruit je velmi rychlá postřehová hra, ve které je tvým úkolem přeseknout všechno ovoce, které lítá nahoru. Za každé ztracené ovoce máš ale život dolů, tak si dej pozor, aby ti nic neuteklo! Povede se ti získat co nejvyšší skóre?

Swordless Ninja

16.5.2012
75%
Hra - Swordless Ninja
Video se načítá
V skákačce Swordless Ninja se s malým ninjou vydáte na dobrodružnou cestu plnou různých překážek a nebezpečí. Procházejte záludnými levely, ničte nepřátele, sbírejte mince a bonusy a dostaňte se úspěšně až do konce.

Holubova pomsta

16.9.2012
89%
Hra - Holubova pomsta
Video se načítá
Staňte se na chvíli pomstychtivým holubem v této vtipné oddechovce a zasáhněte svou nepříjemnou municí co nejvíce lidí chodících po Vámi. Musíte dobře mířit a vystřelit vždy v pravou chvíli. Úkol Vám bude ale znepříjemňovat protivný kluk s prakem, který po Vás bude střílet kameny.

Frog Dares

17.11.2011
85%
Hra - Frog Dares
Video se načítá
Ve hře Frog Dares budete ovládat malou žábu, se kterou musíte procházet jednotlivé levely. Cestou musíte překonávat různé překážky, skákat přes ostrůvky a chytat hmyz, který vám stojí v cestě. Zároveň se musíte snažit, abyste posbírali co nejvíce mincí, které cestou objevíte.

Flying CandyHra s oceněním

14.5.2012
76%
Hra - Flying Candy
Video se načítá
Ve hře Flying Candy bude vaším úkolem vyvolat co nejsilnější řetězovou reakci za pomoci jediného výbuchu. Snažte se posbírat co největší množství cukrovinek, které vám poslouží na nákup upgradů. Použitím různých bomb můžete vyvolat silnější reakci.

Upstream Kayak

24.3.2012
81%
Hra - Upstream Kayak
Video se načítá
Zdolejte nástrahy divoké řeky na kajaku! Trasa je nebezpečná a skýtá mnoho nástrah, avšak s trochou zručnosti a tréninku se vám určitě podaří přijet až do cíle. Hra Upstream Kayak vás nadchne svojí grafikou a skvělou hratelností.

Avalanche Stunts

9.1.2013
77%
Hra - Avalanche Stunts
Video se načítá
Prkno na nohy a hurá na svah! Teda spíše na horu než na svah, protože v této hře budete sjíždět jen ty největší kopce. Na nich se dají totiž dělat triky, za které máte spousty bodů, a to nemluvě o sbírání hvězdiček po cestě.

Beach Ice Cream

9.4.2012
79%
Hra - Beach Ice Cream
Video se načítá
V této hře se ocitnete na krásné pláži, kde budete mít svůj zmrzlinářský stánek. Vašim úkolem bude zdobit poháry pro své zákazníky tak, aby co nejvíce odpovídaly jejich představám. Důležitá je i poloha ovoce a množství polevy.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.