Oblíbené hry

Fancy Pants Adventure 2

24.9.2013
90%
Hra - Fancy Pants Adventure 2
Video se načítá
Druhý díl velmi povedené skákačky Fancy Pants Adventure. S hlavním hrdinou se vydáš prozkoumat mnoho různých zajímavých světů. Nebude to ale jen tak a cestou potkáš mnoho překážek, například zlých pavouků. Těch se ale můžeš zbavit tak, že na ně skočíš.

Krize v metru

3.4.2012
90%
Hra - Krize v metru
Video se načítá
V této super adventuře se ocitnete jako nebohá dívka v přecpaném metru. Cestovat musíte ještě daleko, ale jak se všech hlučných, smradlavých a děsivých spolucestujících zbavit? Dokážete přijít na to, co na každé platí, aby ještě rád vystoupil?

My New Room 2

29.4.2012
92%
Hra - My New Room 2
Video se načítá
Je tady jedna z nejdokonaleji propracovaných dekoračních her, ve které si můžete navrhnout vlastní pokoj. Můžete ovlivnit kde budou dveře a okna, barvu stěn i podlahy, samozřejmě všechen nábytek a doplňky. Aby všechno dokonale sedělo, můžete vším otáčet a najdete tu dokonce funkci na vlastní…

Wizzard Child

26.10.2013
87%
Hra - Wizzard Child
Video se načítá
Každý z nás by chtěl mít nadpřirozené schopnosti. Ve hře Wizzard Child se můžete vžít do role kouzelníka, který se musí vypořádat s řadou překážek včetně mnoha nepřátel. Můžete používat tři druhy kouzel. Přes některé brány se dostanete na víc pouze s přepálením provazů nebo také aktivace…
Hra - Barbie In The Countryside Dress Up
Video se načítá
Barbie je světoznámá znalkyně módy, v mnoha směrech,. Dokazuje to i hra Barbie in the Countryside, kde se chce Barbie ukázat, jako pravá cowboy-ka. Navrhni jí, jak by se mohla obléci do tohoto prostředí.
Hra - Barbie and Ellie Graduation Day Prep
Video se načítá
Barbie and Ellie Graduation Day Prep je další hra, kde si ověříte svůj vkus na módu. Tentokrát se má Barbie zúčastnit promoci a potřebuje vybrat hezké šaty. Pomoz Barbie a vyber jí zajímavý outfit na tuto událost. Vybírat budeš účes, make-up, šaty a doplňky.
Hra - Barbie School Girl Dress Up
Video se načítá
Pomůžeš vybrat barbie vhodné oblečení do školy? Vybírat můžeš z různých účesů, šatů a doplňků. Jak bude vypadat tvůj model?
Hra - Barbie Marilyn Style Dress Up
Video se načítá
Marilyn Monroe je nezapomenutelná osobnost, která se svým typickým oblečením, zapsala do světové mody. Proto chce i Barbie vyzkoušet tento styl. Dokážete ji obléknout tak, aby se na ni podobala?

Oblékni štěňátko

4.5.2013
95%
Hra - Oblékni štěňátko
Video se načítá
Jak by mělo podle vás vypadat to nejkrásnější roztomilé štěňátko? V této bezvadné hře si budete moct jednoho takového pejska vytvořit přesně podle svých představ. Vyberte mu tvar oušek, ocásku, čumáčku,... barvu, zvláštní znaky do kožíšku i nějaké ty doplňky a hlavně si to pořádně užijte :)

Monkey Go Happy Marathon 4NÁŠ TIP

2.9.2013
90%
Hra - Monkey Go Happy Marathon 4
Video se načítá
Máme tu pro vás další senza díl této logické hry! Opět máte rodinku smutných opiček, které potřebují rozesmát. Klikejte na osoby nebo předměty a vyvolejte reakci, která je rozesměje. Zapojte mozkové buňky a rozluštěte každý level. Podaří se vám je pokaždé rozesmát?

Giraffe Above 1

5.5.2013
90%
Hra - Giraffe Above 1
Video se načítá
Nakrmte žirafu v této povedené logické hře. Aby se dostatečně najedla, musí žirafa sunout svůj krk labyrintem a sníst cestou všechna jablíčka. Úspěšně všechno ovoce sníst ale nebude tak jednoduché, protože si musíte dát dobrý pozor, aby se nekousla do vlastního krku. V pozdějších levelech se navíc…
Hra - Crystal Klondike Solitaire
Video se načítá
Máte rádi solitaire? Ano? Tak tu máme něco, co vás potěší! Solitaire na skóre! Otestujte si svůj postřeh a rychlost. Zbavte se všech karet v poli, že je skládáte sestupně nebo vzestupně, ale pozor, karty nemohou být ve stejné barvě! Máte na výběr více obtížností. Máte na to být TOP?

Pet Detective

26.4.2012
65%
Hra - Pet Detective
Video se načítá
Zvířecí detektiv je hra, která se bude líbit hlavně nejmenším milovníkům zvířátek všeho druhu. Vašim úkolem totiž bude najít všechna zvířátka ukrytá v obrázcích. Jejich seznam můžete vidět na spodní straně hry. Dokážete je najít všechny?

Kawairun 2

27.12.2012
74%
Hra - Kawairun 2
Video se načítá
V postřehové skákačky Kawairun 2 bude vaším úkolem překonat všechny překážky a dostat se tak úspěšně do dalšího kola. K překonávání překážek můžete kromě skoku a skluzu využít i speciální prvky, jako je let vzduchem či kotoul, který rozrazí všechny překážky.

Paws to Beauty

21.2.2013
80%
Hra - Paws to Beauty
Video se načítá
Je tady další krásná hra s roztomilými zvířátky. Na začátku si zvolíte hned ze čtyř pejsků a kočiček toho mazlíčka, který se Vám bude líbit nejvíce a pustíte se do jeho přípravy na výstavu. Co všechno bude potřebovat? Určitě musíte začít pečlivým koupáním, sušením a česáním. Nesmíte zapomenout ani…
Hra - The Fancy Pants Adventure
Video se načítá
The Fancy Pants Adventure je povedená skákačka, ve které se stanete panáčkem v kouzelných kalhotách. Nebezpečnou cestou plnou smrtonosných pavouků se musíte dostat v každém kole od startu až k východovým dveřím. Jak daleko se dokážete dostat?

Barbie Flight Attendant

11.8.2013
79%
Hra - Barbie Flight Attendant
Video se načítá
Práce letušky je velmi zajímavá, ale i důležitá. Při této práci je velmi důležitý příjemný vzhled, který byste měli vyplnit právě vy. Barbie je v této hře letuškou a neví si vybrat správné šaty na její první let. Pomozte jí a připravte ji do práce.

Barbie Army Fashion

10.9.2013
79%
Hra - Barbie Army Fashion
Video se načítá
Barbie má opět módní krizi, při které očekává od tebe pomoc. Pomůžeš jí vybrat pěkné vojenské oblečení, aby mohla vstoupit do armády, ale přitom vypadala skvěle?

Flightless

22.12.2012
80%
Hra - Flightless
Video se načítá
Flightless je dobrodružná hra, ve které se s hlavním hrdinou vydáte na cestu do podzemí. Čekat tam bude na vás mnoho překážek, ale i nebezpečných nepřátel, kterým je potřeba se vyhnout. Využívat přitom můžete magické žebříky, které lze vyčarovat na libovolném místě.
Hra - Skelita Calaveras Boney Makeover
Video se načítá
Je tady další ze studentek Monster High, která bude potřebovat vaši pomoc s úpravou zevnějšku. Možná byste to neřekly, ale i Skelita může mít problémy s pletí. Uplatněte své kosmetické zkušenosti a kreativitu při líčení a uvidíte, jak skvěle nakonec bude vypadat.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.