Oblíbené hry

Hra - Ever After High Blondie Dressup
Video se načítá
Oblečte tuto krásnou studentku ze seriálu Ever After High! Napřed jí budete muset pořádně nalíčit a změnit účes a celkovou visage. Potom přejděte k oblékání, kde jí můžete vybrat stylové oblečení.

Potion of Beauty

6.1.2014
90%
Hra - Potion of Beauty
Video se načítá
Potion fo Beauty je zábavná hra, ve které budete míchat lektvary. Podle toho, jaký namícháte lektvar, se z čarodějnice stane kráska nebo obluda. Na výběr máte mnoho ingrediencí, které je možné kombinovat.

Blue Ocean

6.1.2014
73%
Hra - Blue Ocean
Video se načítá
Ve hře Blue Ocean se z Vás stane ochránce přírody a životního prostředí. Musíte pomoci s úklidem moře, které je plné odpadků. Kromě drobného odpadu se připravte také na pneumatiky a další velké kusy odpadu. Je to na Vás jak moc dokážete pomoci zlepšit životní prostředí pod mořskou hladinou.

Mallet the Dirty Frog

6.1.2014
68%
Hra - Mallet the Dirty Frog
Video se načítá
Ve hře Mallet the Dirty Frog Vás budou zlobit nezbedné žabky, které vylézají z několika dírek. Musíte je klepnout paličkou přes hlavu. Vylézají samozřejmě náhodně, takže si pěkně procvičíte postřeh.

Jumpix 2

6.1.2014
78%
Hra - Jumpix 2
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru Jumpix 2, ve které se musíte s kuličkou dostat až na zelené pole. Některá pole se však mohou pod vámi rozbořit, takže su musíte dávat pozor, abyste nespadli do propasti.

Foxys Ride

4.1.2014
77%
Hra - Foxys Ride
Video se načítá
Hra Foxys Ride se odehrává ve městě budoucnosti, kde prcháte přes překážky. Je velmi důležité odrážet se včas, protože jinak spadnete do hlubin a hra končí. Po každém neúspěšném pokuse si můžete vylepšit Vaše vlastnosti nebo si koupit nového panáčka. Dokážete doskákat až na konec a zjistit co se tam…

Barbie Pony Tale

4.1.2014
80%
Hra - Barbie Pony Tale
Video se načítá
Oblečte půvabnou Barbie do nevídaných oblečků! Napřed jí vyberte krásný účes, šperky a pak jí krásně vystrojte!

Trace of Evidence

4.1.2014
67%
Hra - Trace of Evidence
Video se načítá
mít dobrý postřeh je základním předpokladem pro úspěšné dohrání hry Trace of Evidence. Musíte hledat předměty, které jsou ukryty na pozadí mezi dalšími objekty. Pokud si nebudete vědět rady, můžete jednou za čas použít i nápovědu, která zobrazí náhodný předmět.

Snail Bob 6 Winter Story

22.12.2013
96%
Hra - Snail Bob 6 Winter Story
Video se načítá
Snail Bob k nám přichází v dalším pokračování série, které se jmenuje Snail Bob 6 Winter Story. V tomto díle se ocitnete v kruté zimě, které šnekovi nedělá dobře. Proto se snažte co nejrychleji vyřešit jednotlivé hádanky, abyste šneka dostali do domečku.

Snail Bob 5: Love StoryNÁŠ TIP

15.11.2013
96%
Hra - Snail Bob 5: Love Story
Video se načítá
Máme tu opět našeho šnečka Boba a s ním i spousty dobrodružství! Čeká na vás několik desítek úrovní, ve kterých budete muset překonat mnoho záludných překážek. Odměna vás však nemine, vaše cesta totiž směřuje k vaší milované.

Fairy Cakes

2.1.2014
73%
Hra - Fairy Cakes
Video se načítá
Ve hře Fairy Cake budete pomáhat víle, která chce upéct malé koláčky. Pomůžete jí s podáváním surovin, jejich mícháním a dekorováním?
Hra - Zombie Princess Facial Makeover
Video se načítá
V tento den se má konat sjezd všech čarodějnic a tajuplných bytostí. Vyber této čarodějnici, co nejstrašidelnější outfit. Ve výběru najdeš zajímavé doplňky, ale i make-up. Vyhraje tvůj outfit?

Halloween Spa Day

23.11.2013
78%
Hra - Halloween Spa Day
Video se načítá
Máme tu skvělou pečovací hru s líčením a oblékáním! Slečně prvně uděláte manikúru, umyjete vlasy a na záda nanesete pleťovou masku. Slečnu pak můžete nalíčit na halloween a také samozřejmě obléci.

Chocolate Spa Day

26.11.2013
90%
Hra - Chocolate Spa Day
Video se načítá
Postarejte se o tuto milou dámu, která navštívila vaše lázně. Ve hře jí uděláte zábaly, kompletní pedikúru a nakonec jí pomůžete s výběrem make-upu, šatů, bot a doplňků. Bude se jí proměna líbit?

Ribbon Cutie

29.12.2013
73%
Hra - Ribbon Cutie
Video se načítá
Připravte tuto mladou a krásnou dívku na večerní ples. Potrpí si totiž na vzhledu a chce vypadat naprosto dokonale, takže bude potřebovat vaši odbornou radu.

Wonderful Makeup

8.9.2013
78%
Hra - Wonderful Makeup
Video se načítá
Ella se ráno probudila a zjistila, že má zničenou a zanedbanou tvář. Pomůžeš jí s kosmetickou proměnou, aby vypadala opět skvěle? Nakonec jí můžeš vybrat hezké oblečení a doplňky.

I love my Puppy

15.9.2013
82%
Hra - I love my Puppy
Video se načítá
Jessica byla se svým štěňátkem na první procházce. To se ušpinili a potřebuje umýt. Pomůžeš jí s očištěním a nakonec i s výběrem šatů pro pejska, ale i pro ni, aby společně ladily?

Halloween Girl Dress Up

28.12.2013
69%
Hra - Halloween Girl Dress Up
Video se načítá
Je Halloween a tato mladá slečna neví, co by si na sebe oblékla, pomozte jí vybrat ten správný obleček, aby byla strašidelná a zároveň i krásná.

Barbie Rock Star

16.9.2013
89%
Hra - Barbie Rock Star
Video se načítá
Barbie Rock Star je hra věnovaná dívkám, které mají moderní vkus a mají rády Rock. Ptáte se proč? Odpověď je jednoduchá protože Barbie se chce stát rockovou hvězdou a proto tak musí i vypadat.
Hra - Sara's Cooking Class Christmas Dinner
Video se načítá
S kuchařskou Sárou, vás tato hra bude určitě bavit. V první řadě si vyberete, co byste rádi uvařili. Na výběr máte krůtu, hráškový salát, pečené brambory a brusinkovou omáčku. Po vybrání jednoho z jídel se do vaření, můžete pustit. Musíte si připravit ingredience a postupně je smíchavat tak, jak je…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.