Oblíbené hry

Glamour Night Makeover

24.1.2014
76%
Hra - Glamour Night Makeover
Video se načítá
Pomozte této mladé slečně s úpravami na velký večírek. Zapojte fantazii a dejte jí pár tipů, jak vypadat skvěle!

Fireboy and Watergirl 5

27.4.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Celkově již 5. Díl této skvělé pecky s ohnivým klukem a vodní holkou. Tentokrát nás dobrodružství zavede do tajemného křišťálového chrámu, ve které čeká plno nástrah. Po cestě můžete využívat různé portály nebo mechanismy ovládané paprskem světla.

Barbie Fashion Designer

23.1.2014
90%
Hra - Barbie Fashion Designer
Video se načítá
Pomozte Barbie navrhnout šaty a to od základů. Nejdříve si vytvoříte nákres, jak by měly šaty vypadat, pak si šaty ušijete a oblečete Barbie. Příjemnou zábavu.

The Dimension of Doooom

14.11.2013
84%
Hra - The Dimension of Doooom
Video se načítá
Ve hře The Dimension of Doooom si užijete mnoho zábavy. Stačí si vybrat svoji postavičku a vyrazit na dobrodružství do světa strojů. Musíte sbírat součástky, které se mohou nacházet volně na zemi, ale také padají z nepřátel a také z beden, které jsou rozmístěny na hůře dostupných místech. Dokážete…

Touristic Dress Up

12.10.2013
74%
Hra - Touristic Dress Up
Video se načítá
Oblečte si krásnou, mladou slečnu jako turistku. Dejte jí krásný účes a oblečte jí do šatů nebo trička a sukně, volba je jen na vás. Samozřejmostí je i foťák a další módní doplňky, které jí můžete nasadit.
Hra - Monster High Clawdeen Wolf Dress Up
Video se načítá
Oblečte Clawden Wolf do chutných šatů a změňte jí například pokožku pleti nebo jí vymyslete nový účes, který můžete nafarniť.

Monster High Solitaire

8.8.2012
79%
Hra - Monster High Solitaire
Video se načítá
Tato karetní hra solitaire není jako každá jiná. Skládáte na sebe karty postupně od krále po eso a potom do "domečku" od esa nahoru, ale teď Vás budou navíc provázet hrdinové seriálu Monster High i super hudba ;)

Unicorn Dress Up

16.1.2014
86%
Hra - Unicorn Dress Up
Video se načítá
Vytvořte si svého vlastního jednorožce, kterému můžete změnit například barvu hřívy, srsti a kopýtek a naopak přidat nové doplňky, kterými se stane jedinečný.
Hra - Barbie’s Lovely Hair Care
Video se načítá
Zahrajte si na profesionální kadeřnici a připravte Barbie na ples, aby byla krásná musíte jí vlasy umýt, vyfoukat a nakonec udělat krásný účes, který můžete vylepšit doplňky a šaty.

My Perfume Quiz

15.1.2014
63%
Hra - My Perfume Quiz
Video se načítá
Zjistěte za pomoci malého testu, jaká vůně a parfém se k vám nejvíce hodí. Stačí odpovědět na pár zajímavých otázek a za pár minut se dozvíte odpověď.

Forbidden Love Makeover

15.1.2014
60%
Hra - Forbidden Love Makeover
Video se načítá
Upravte tento zamilovaný pár k nepoznání. Vybrat jim můžete tématické oblečení, a změnit jim můžete i vlasy, pleť a tvar úst a očí.

Sýrový světNÁŠ TIP

14.1.2014
98%
Hra - Sýrový svět
Video se načítá
Máme tu další skvělou pařbu, ve které budete pomáhat myšce získat její sýr. V každém kole, a že jich tu je více než 30, budete muset zapojit logické myšlení a vyřešit, jak získat sýr. Nezapomeňte si po dohrání hry otevřít dáreček, se speciálními vánočními úrovněmi! Zde si můžeš stáhnout mobilní hru…

Oggy Fries

14.1.2014
73%
Hra - Oggy Fries
Video se načítá
Máme tu pro vás hru, která otestuje vaší rychlost a postřeh! Budete hrát za kocoura Oggyho, který hlídá hranolky. Jenže škodíků je tolik, že budete muset být opravdu rychlí, abyste je všechny zničili. Snažte se je plesknout dříve, než vám ukradnou všechny hranolky.

Oggy Whack

14.1.2014
78%
Hra - Oggy Whack
Video se načítá
Zahrajte si tut postřehovku, ve které budete pomáhat Oggymu mlátit škodíky palicí. Nebudete to tak snadné, protože později se budou objevovat i makety. Snažte se trefovat škodíky a bodíky navíc vás neminou.

Lagoona Blue Hairstyles

26.5.2013
90%
Hra - Lagoona Blue Hairstyles
Video se načítá
Lagoona Blue z Monster High je opět tady, aby si tentokrát od vás nechala pomoci z péčí o své vlasy. Nejdříve je bude potřebovat pořádně umýt, vysušit a rozčesat. Pak už se můžete pustit do výběru toho nejlepšího účesu i barvy. Nakonec pro ni vyberete podle svého vkusu líčení a oblečení.
Hra - Monster High Fan Room Decoration
Video se načítá
Vytvořte si svůj vlastní pokoj nábytkem inspirovaným ze seriálu Monster High, kde si můžete vybrat nejen postel, ale i zbývající nábytek. Příjemnou zábavu.

Teddy Textile

8.5.2013
80%
Hra - Teddy Textile
Video se načítá
Teddy Textile je dovedností hra, ve které si můžete vytvořit svoji plyšovou hračku. Máte na Výběr Medvídka, koně, pejska, kočičku a další. Je to opravdu jednoduché stačí vybrat látku, nastříhat ji, pak ji zpracujete na stroji, potom mu můžete dodělat obličej a pojmenovat ho.
Hra - Monkey GO Happy Xmas Time
Video se načítá
Vyzkoušejte si tento vánoční díl opičáků! Na začátku si vyberte opičáka a hurá na to! Splňte jednoduché úkoly, hádanky a nahrajte TOP skóre!

Bone Sniffer

19.11.2011
84%
Hra - Bone Sniffer
Video se načítá
Ve hře Bone Sniffer budete muset tentokrát zapojit své logické myšlení, jedině tak můžete získat pro tohoto pejska kost, kterou mu ukradli. Procházejte jednotlivými částmi hry, ve kterých musíte vždy splnit určitý úkol a najít řešení situace.
Hra - IT Girl – Dress Up Like C.A. Cupid
Video se načítá
Říká se, že když se dva zamilují, že je trefil amorův šíp. Jaká je skutečná pravda, je sporné, ale jisté je to, že si svého Amora v této hře, můžete obléknout, vybrat make-up a vhodné doplňky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.