Oblíbené hry

Sara's Cooking Class: Gingerbread HouseNÁŠ TIP

24.12.2013
82%
Hra - Sara's Cooking Class: Gingerbread House
Video se načítá
Upečte si vlastní perníkovou chaloupku! Nebude to však jednoduché! Nejdříve si musíte připravit veškeré ingredience, které budete potřebovat. Následně si připravíte těsto, které uválíte a pomocí forem z něj vyříznete jednotlivé díly chaloupky. Jakmile vychladnou, můžete začít skládat chaloupku.…

Piggy Wiggy

29.11.2013
79%
Hra - Piggy Wiggy
Video se načítá
Piggy Wiggy je zajímavá logická hra, ve které budete pomáhat hladovým selatům k jejich potravě. Abyste je mohli přemístit můžete používat jen lana z kladek, které je dokážou vynést nahoru. Ale, aby hra nebyla tak jednoduchá, mají omezený dosah proto si musíte dobře rozmyslet, které prasátko a kam…

Catch the Candy Xmas

17.8.2013
94%
Hra - Catch the Candy Xmas
Video se načítá
V logické hře Catch the Candy Xmas se v parném létě pěkně ochladíte. Ocitnete se v zimní krajině. Vašim úkolem bude pomoci roztomilé chlupaté kuličce dostat se k její oblíbené sladkosti. Dokážete to pomocí vystřelovací ruky.

Go Go Party Dress Up

19.12.2013
80%
Hra - Go Go Party Dress Up
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem obléci tuto krásnou a mladou ženu na párty! Takže musí vypadat naprosto úžasně, pomozte jí vybrat ten správný oděv!

Island Getaway Style

7.12.2013
72%
Hra - Island Getaway Style
Video se načítá
V této hře budete mít šanci obléci krásnou a mladou dámu, která se chystá jít na pláž. Vyberte jí jeden z krásných účesů, vystrojte jí šaty a doplňky, které jí budou určitě slušet.

Monkey Go Happy Elevators

21.11.2013
85%
Hra - Monkey Go Happy Elevators
Video se načítá
Zahrajte si další díl Monkey Go Happy! Na začátku si stačí vybrat opici, kterou chcete mít ve hře. Vaším úkolem bude hledat hračky pro mláďata. Když to zvládnete co nejrychleji tak tím více bodíků budete mít. Podaří se vám vyřešit všechny levely a zároveň být TOP v tabulce?

Mario Rain Race

28.8.2013
65%
Hra - Mario Rain Race
Video se načítá
Závodní hry se mohou inspirovat i herní sérií Mario. Ve hře Mario Rain Race se vžijete do pozice Maria a musíte v nehostinném počasí porazit všechny protivníky. Závodí se na čtyřkolkách, které si dokáží poradit s bahnitým terénem. V kariéře je cílem porážet všechny všechny protivníky.

Marios Adventure 2

1.3.2012
70%
Hra - Marios Adventure 2
Video se načítá
Marios Adventure 2 je skvělá skákačka, ve které se setkáte s jedním z nejznámějších herních hrdinů - Super Mariem. Přeskakujte překážky, sbírejte mince, zabíjejte nepřátele, ale hlavně dostaňte se až do cíle.

Jarní kráska

2.8.2012
72%
Hra - Jarní kráska
Video se načítá
Oblečte do těch nejkrásnějších společenských šatů modelku v této super oblékací hře. Vyberte jí i účes a nezbytné doplňky. Díky bezvadné grafice a výběru šatů si hru určitě užijete :)

Monster High Rock Band

19.11.2013
90%
Hra - Monster High Rock Band
Video se načítá
Baví tě oblékání slečen z Monster High? Jestli ano, tak tě tohle zaručeně bude bavit! Oblékat budeš totiž hned pět studentek Monster High, které se rozhodly založit si rockovou kapelu. Podle toho musí také vypadat a tak jejich vzhled nebude jen tak obyčejný!

Shopaholic Real Makeover

8.11.2013
81%
Hra - Shopaholic Real Makeover
Video se načítá
Máme tu další skvělou „makeover“ hru, ve které se musíte postarat o slečnu. První, co musíte udělat je, vyčistit její pleť a vytrhat obočí. Pak přijde na řadu líčení, kde máte na výběr několik druhů řas, rtěnek, stínů na oči a podobně. Nakonec slečnu obléknete do úchvatných šatů.

Hollywood Slacking

9.11.2013
82%
Hra - Hollywood Slacking
Video se načítá
Máme tu další flákací hru, tentokrát v prostředí červeného koberce v Hollywoodu. Tentokrát si budete muset dávat pozor na všetečnou ochranku, která vás neustále sleduje. Vy se musíte pokusit splnit úkoly jako je příprava koktejlu, focení celebrit nebo psaní zpráv.

Ready For Princess Party

9.11.2013
72%
Hra - Ready For Princess Party
Video se načítá
Klasická „oblíkačka“, ve které musíte slečnu připravit na velkou párty. K dispozici máte mnoho druhů šatů, silonek, triček, sukní nebo bot. Navíc si můžete vybrat i náramky, náhrdelníky nebo náušnice. Nechybí ani kabelky či klobouky.

Run Hopy Run

8.11.2013
77%
Hra - Run Hopy Run
Video se načítá
V skákačce Run Hopy Run se s dráčkem vydáte na dobrodružnou cestu, abyste od zlověstného monstra získali ukradené pamlsky. Aby se vám to podařilo, musíte po cestě zničit desítky různých protivníků. Využít k tomu můžete svůj ohnivý dech.
Hra - Cheese Chocolate Square Cake
Video se načítá
Chtěli byste si připravit a pomaškrtiť na cheesecaku? Tak v tom případě si vyzkoušejte hru Cheese Chocolate Square Cake. Aby byl koláček chutný a pěkný stačí postupovat podle návodu, podaří se vám to?

Bomb It 5

25.5.2013
93%
Hra - Bomb It 5
Video se načítá
Máme tu páté pokračování super hry Bomb It. Styl hry je pořád stejný položit co nejvíce bomb a tím zneškodnit všechny protivníky v poli. Po každém vyhrané hře si můžete koupit různé oblečky na svoji postavičku. Můžete si vybírat i obtížnost hry, kdyby vám přišla moc lehká.

Cat In A Cape

3.11.2013
89%
Hra - Cat In A Cape
Video se načítá
Cat In A Cape je skvělá skákačka pro každého z vás! Budete hrát za super kocoura, který se nebojí žádné akce! Brouzdejte tímto nebezpečným světem plného nástrah a číhajících nepřátel, které ani nepoznáte. Pomůžete kocourkovi se dostat až na konec?

Dino Shift

4.11.2013
85%
Hra - Dino Shift
Video se načítá
Zahrajte si skvělou skákačku s dinosaurem! Vaším úkolem bude procházet jednotlivé úrovně a sbírat barevné krabičky. Krabičky sbíráte tak, že vždy změníte barvu své kůže na barvu krabičky. Dávat si musíte pozor i na překážky.

Barbie Dotted Dresses

9.10.2013
79%
Hra - Barbie Dotted Dresses
Video se načítá
Oblečte Barbie podle svých představ. Máte na výběr z několika účesů a spoustu puntíkovaných věcí a šatů. Samozřejmostí jsou i módní doplňky, které Barbie zvýrazní. Oblečte jí tak, aby byla naprosto půvabná.

Snip and Style Salon

22.7.2011
78%
Hra - Snip and Style Salon
Video se načítá
Ráda si hraješ na kadeřnici? V této hře si můžeš vyzkoušet, jaké to, mít kadeřnictví. Tvým úkolem je vytvářet účesy podle toho, jak si zákaznice přejí. K dispozici máš samozřejmě fén, nůžky a spoustu dalších potřeb. Ukaž své schopnosti a předveď co v tobě je.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.