Oblíbené hry

Snow Globe Decoration

6.1.2013
78%
Hra - Snow Globe Decoration
Video se načítá
Jistě znáte krásné skleněné koule ve kterých zasněží, když s nimi zatřesete. Teď máte možnost si jednu takovou přesně podle vlastní fantazie vyrobit. Vyberte si její základní tvar, prostředí, postavičky co v ní budou i druh vloček. Nakonec koulí zatřeste a pokochejte se svým výtvorem :)

Pony Adventure

11.5.2013
79%
Hra - Pony Adventure
Video se načítá
Pony Adventure je hra pro nejmenší a pro holky. Utekl vám dům a vy se ho vydáte hledat na svém krásném poníkovi. Překonávejte překážky a sbírejte po cestě mrkve a věci, který, váš dům rozházel. Můžete i Holčičku na poníkovi oblékat.

Island Tribe 3NÁŠ TIP

10.10.2012
97%
Hra - Island Tribe 3
Video se načítá
V dalším pokračování výborné strategické hry Island Tribe se ocitnete opět na krásném tropickém ostrově, který budete muset svou prací zabydlet. Čekají na Vás úkoly jako je stavění dílen, budování cest, vytváření totemů. Všechno si dobře promyslete a naplánujte, abyste celý ostrov ovládli co…

Island Tribe 2

7.10.2012
95%
Hra - Island Tribe 2
Video se načítá
V této super strategické hře budete osidlovat ostrov. Začnete jako jediný obyvatel s malou základnou a Vašim úkolem bude zastavět celou mapu a splnit zadané úkoly. To se Vám podaří, když budete sbírat dřevo, vodu, kameny, med a ostatní suroviny. Ty Vám pomůžou postavit a opravit cesty, mosty, farmy…

Shopping street

7.7.2011
79%
Hra - Shopping street
Video se načítá
V této budovatelské hře se staráte o to, aby vaše obchody, které vystavíte, vydělávali co nejvíce. Můžete si vybrat ze spousty různých obchodů, ať už jde o zlatnictví či hračkárny. Ve hře máte také několik možností, jak udržet zájem kolemjdoucích. Dokážeš zařídit, aby tvé obchody úspěšně fungovaly?
Hra - Fashion Studio - Cocktail Dress Design
Video se načítá
Chtěli jste se někdy stát módní návrhářkou? V této super hře máte jedinečnou možnost si toto zajímavé povolání vyzkoušet. Nejprve vytvořte model podle svých představ. Kombinovat můžete nejrůznější topy, sukně, pásky a typy rukávu. A potom se pusťte do stříhání a šití Vašeho návrhu :)

Pussycat Vintage

23.2.2013
70%
Hra - Pussycat Vintage
Video se načítá
Tato povedená oblíkačka s pěknou grafikou se jistě bude zamlouvat i těm nejmenším milovnicím módy. Hlavní postavou je totiž roztomilá kočička, kterou budete připravovat pro její roli v novém kresleném seriálu. Oblečte jí některé z krásných šatů, vyberte účes a nezapomeňte ani na výraz tváře, který…

Piškvorky online

5.8.2012
79%
Hra - Piškvorky online
Video se načítá
Piškvorky už nemusíte hrát jen na klasickém čtverečkovaném papíře, ale můžete vyzvat kohokoliv prostřednictvím této super on-line hry. V reálném čase se utkáte na poli logiky a hlavně pozornosti, kdy vítězí ten, komu se podaří vytvořit řadu pěti svých symbolů.

Lodě

9.8.2012
82%
Hra - Lodě
Video se načítá
Další ze super klasických her, které znáte z deskové nebo papírové podoby je tady online. Tentokrát jsou to lodě, co si můžete zahrát na svém počítači ale v reálném čase a s opravdovým protivníkem. Rozmístěte svá plavidla po herním poli a zkuste odhadnout pozice soupeřových. Kdo dříve úplně potopí…

Dáma

7.8.2012
88%
Hra - Dáma
Video se načítá
Hráli jste už dámu? Má jednodušší pravidla než šachy, ale zvítězit v ní rozhodně snazší není. Vyzvěte kamaráda nebo náhodného protihráče a ukažte, co ve Vás je. Vašim cílem, je přeskočením zničit všechny soupeřovy kameny. Pohybovat se ale můžete jen o jedno pole úhlopříčně. Tedy dokud si nepostavíte…

Totally Spies šachy

12.8.2012
87%
Hra - Totally Spies šachy
Video se načítá
Agentky Totally Spies se vrhly do další bitvy s padouchy. Aby je mohly zajmout musí skočit na jejich pole na hrací ploše. Musí se jim to ale podařit dříve, než skočí oni k nim. Každá z agentek může skákat jinak a v každém tahu vždy vyberete jednu z nich a její pohyb. Podaří se Vám zajmout všechny…

Rock Singer

3.8.2013
85%
Hra - Rock Singer
Video se načítá
Velice pěkná hra, ve které budete oblékat neznámou rockovou hvězdu. K dispozici budete mít mnoho krásných oblečků, které můžete skvěle sladit dohromady. Navíc můžete přidat i doplněk v podobě mikrofonu.

Cute Doggy Dress Up

14.3.2013
66%
Hra - Cute Doggy Dress Up
Video se načítá
Máte rády zvířátka pejsky obzvlášť? Pak se Vám jistě bude líbit tato hra s roztomilým štěňátkem v hlaví roli. Na nic nečekejte a pojďte mu vybrat tvar tlamičky, obojek, doplňky a určitě i nějaký ten obleček. V čem se Vám bude zamlouvat nejvíce?
Hra - Kuchyňské dobrodružství kočičky Fluffy
Video se načítá
Tato hra s kočičkou jménem Fluffy v hlavní roli se bude líbit hlavně úplně nejmenším hráčům. Spolu s Fluffy se ocitnete v neuklizené kuchyni a budete se potřebovat dostat k tajemným dveřím. Po vzoru klasických deskových her představují kachličky na zemi jednotlivá políčka po kterých budete po hodu…

Pet Soccer

1.6.2013
82%
Hra - Pet Soccer
Video se načítá
Pet Soccer je skvělá hra pro každého. Zahrajte si fotbal se zvířátky. Vyberte si mazlíčka (pejska nebo kočku), za kterého budete hrát a vyberte mu dva spoluhráče. Kdyby vám přišla hra moc jednoduchá tak si nastavte obtížnost na normal nebo si zahrajte s kamarádem.

Obleč Nini

28.6.2012
75%
Hra - Obleč Nini
Video se načítá
Oblečte do těch nejroztodivnějších oblečků a kloboučků malou kočičku Nini. Hra má moc pěknou grafiku a jistě nadchne i ty nejmenší milovnice oblékání a zvířátek.

Polly Fabullous Fashion

29.8.2012
69%
Hra - Polly Fabullous Fashion
Video se načítá
V této oblíkačce, která se jistě bude líbit i těm nejmenším, budete oblékat sympatickou animovanou slečnu. Jaké šaty jí budou nejvíc slušet? Nebo radějí vyberete raději sukni a tričko?

Robot Unicorn Attack

16.4.2012
83%
Hra - Robot Unicorn Attack
Video se načítá
Doběhněte s jednorožcem, co nejdále v postřehové hře Robot Unicorn Attack. Vyhýbejte se překážkám a sbírejte bonusy, abyste nasbírali co nejvíce bodů. Pokud vám v cestě bude stát nějaká překážka, můžete ji zničit stisknutím klávesy X.

Miniwinx Dollhouse

14.5.2013
87%
Hra - Miniwinx Dollhouse
Video se načítá
Pro všechny milovnice krásných víl z klubu Winx je tady bezvadná dekorační hra, ve které můžete úplně podle svých představ přestavět jejich nový dům. Pro každou je v něm nachystaná ložnice a je jen na vás, kde bude která víla bydlet a jak budou pokoje vypadat. Tak uplatňete své estetické cítění a…

Bloom Girl Bathroom

31.5.2013
86%
Hra - Bloom Girl Bathroom
Video se načítá
Připravte dokonalou koupelnu pro víly Winx. Z široké nabídky jednotlivých druhů zařízení zvolte to, co se vám bude nejvíc líbit jako zrcadlo, umyvadlo, vana, sprchový kout, kobereček i barva podlahy a stěn. Nakonec si vyberte, kterou vílu necháte právě koupat ve vaně ;)

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.