Oblíbené hry

Kitten Creator

11.5.2012
79%
Hra - Kitten Creator
Video se načítá
Vytvořte si krásnou kočičku úplně podle vlastní fantazie. Jakou by měla mít barvu? Bude celá v jednom odstínu, nebo naopak mourovatá? Zvolte jí barvu očí i oušek a vytvořte ten správný kočičí výraz pomocí zbarvení a tvaru čumáčku. Nakonec jí budete moct dát nejrůznější doplňky.

Barbie s Fairy Secret

28.7.2012
74%
Hra - Barbie s Fairy Secret
Video se načítá
Staňte se editorkou časopisu o Barbie. Upravte tuto panenku jako vílu na titulní stranu, zvolte si barvu písma pro titule, nadpisy článků i pozadí. Všechno je jen na Vás!

Česání poníka

17.6.2012
77%
Hra - Česání poníka
Video se načítá
Jak by měl podle Vás vypadat poník snů? Zkuste si jednoho upravit úplně podle sebe. nabarvěte a ušešte mu hřívu, nalakujte kopýtka a ozdobte ho doplňky.

Sue Fashion

15.8.2011
65%
Hra - Sue Fashion
Video se načítá
Další povedená oblíkačka, tentokrát se Sue. Oblékněte ji do té nejhezčí kombinace oblečení, kterou dokážete vytvořit. Výběr máte opravdu velký, takže nebude snadné se rozhodnout.

Shopaholic ChristmasNÁŠ TIP

24.12.2012
97%
Hra - Shopaholic Christmas
Video se načítá
Jsou tu Vánoce a proto i my pro vás máme malý dárek v podobě jedné z nejpropracovanějších a nejoblíbenějších her plných módy, krásy a nakupování. Vyrazte do ulic a navštivte ty nejlepší butiky, klenotnictví, kadeřnictví apod. Najděte tu nejkrásnější kabelku nebo boty. Vše je jen na Vás :). V této…

Goodgame Mafia

8.1.2012
90%
Hra - Goodgame Mafia
Video se načítá
Goodgame Mafia je interaktivní hra, která Vás zavede do nejtemnějšího podsvětí plného zločinu, násilí a těch nejdrsnějších existencí. Vaším úkolem bude nejen přežít, ale také si zde vybudovat co nejlepší pozici. K tomu, abyste si připadali jako ve skutečnosti Vám pomůže opravdu skvěle propracovaný…
Hra - Vyrábění náhrdelníku
Video se načítá
Udělejte si virtuální náhrdelník podle svých představ. Použít budete moct opravdu veliké množství nejrůznějších korálků, mašliček, ozdob, kytiček, ale i zvířátek. Kombinujte, skládejte a bavte se :)
Hra - Outfits Today: What to Wear Today
Video se načítá
Vyplňte si jednoduchý test, kdy stačí podle obrázků volit co se Vám víc líbí nebo máte rády a zjistěte, jaký druh oblečení se k Vám a Vaší náladě bude dnes nejvíce hodit. Tato zábavná hra Vám může třeba pomoci, až budete ráno stát bezradně před skřní ;)

Wedding Trouble

9.4.2012
96%
Hra - Wedding Trouble
Video se načítá
Wedding Trouble je super hra pro všechny holky, které si někdy představovaly, jak by asi měla vypadat jejich svatba. Postupně si totiž podle svých představ budete moct vybrat a vyzdobit svatební místo, nakoupit oblečení pro nevěstu i ženicha a zvolit všechny nezbytné doplňky. Na rozdíl od běžných…

Křeččí restaurace

15.3.2012
84%
Hra - Křeččí restaurace
Video se načítá
Křečci u lesa se rozhodli otevřít si vlastní restauraci. Samozřejmě mají své speciální jídlo, ale jinak je potřeba je obsluhovat jako v každém jiném podniku. Vžijte se do křečka číšníka a splňte všechna přání svých hostů.

Fireboy and Watergirl 4

23.3.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 4
Video se načítá
Skvělá hra vlastním názvem Fireboy and Watergirl in The Forest Temple 3, ve které jde hlavně o spolupráci dvou hráčů nebo obou rukou jednoho hráče. Oba panáčci mají specifické vlastnosti, díky kterým se jeden může pohybovat v ohni a druhý ve vodě. Díky spolupráci můžete pozvat i kamaráda a logické…

Bomb It 2

23.5.2011
76%
Hra - Bomb It 2
Video se načítá
Velmi povedená oddechová hra pro jednoho či dva hráče. V této hře máte za úkol porazit zbývající nepřátele. K nepřátelům se probojujete tak, že pomocí bomb, které můžete pokládat, zničíte bludiště. Cestou můžete sbírat různé bonusy, které vám pomohou k dosažení vítězství.

Desktop Racing 2

1.4.2013
73%
Hra - Desktop Racing 2
Video se načítá
Desktop Racing 2 je pěkně zpracovaná závodní hra, ve které na vás čeká mnoho rozličných tratí vytvořených z kancelářských předmětů. Ovládat budete červené autíčko, se kterým je potřeba všechny překážky na dráze překonat a posbírat přitom co nejvíce peněz, abyste mohli kupovat různá vylepšení.

Dancing Pony

15.6.2013
75%
Hra - Dancing Pony
Video se načítá
V této hře máte pódium s poníkem v baletním oblečku. Můžete měnit pozadí pódia, přepínat písničky, můžete přidat i další 4 poníky navíc. Klikejte na ikonky a sledujte piruety a tanečky, když zmáčknete 4 po sobě tak se vám zobrazí šipka, na kterou když kliknete tak vám tancují.

Můj super přítel

15.7.2012
77%
Hra - Můj super přítel
Video se načítá
Proti krásné slečně se jednoho dne všechno spyklo. Ulomil se jí podpatek a teď ji navíc ohrožuje chlapík v parku. Ale nic není ztraceno. Vzpomněla si, že může zavolat z kouzelného telefonu a přispěchá její super přítel. Jenomže záleží na čísle, které vytočí. Pomůžete jí? Zvolte kombinaci čísel a…

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?

Papas Hot Doggeria

8.12.2012
95%
Hra - Papas Hot Doggeria
Video se načítá
Staňte se majitelem stánku s hot-dogma a obslužte každého zákazníka, který vás navštíví tak, aby byl spokojen. Každý zákazník bude mít jiné přání a vy se ho budete muset snažit, co nejlépe splnit. Čím úspěšnější totiž budete, tím vyšší tuzér dostanete.

Horsey Farm

6.11.2012
95%
Hra - Horsey Farm
Video se načítá
Zkuste vést vlastní malou farmu a starat se koníka. Do dalšího kola postoupíte vždy, když dokážete maximálně uspokojit všechny jeho potřeby (ukazatel najdete dole). Musíte ho krmit, dávat mu napít, hrát si s ním, pravidelně ho nechat odpočívat, navštěvovat zvěrolékaře, koupat ho.

Kit and the Octopod

10.3.2012
85%
Hra - Kit and the Octopod
Video se načítá
Kit and the Octopod je super bojová hra, ve které se s těmito hrdiny vydáte na dobrodružnou cestu plnou nečekaných nástrah a záludných nepřátel. Hra vás jistě potěší svojí bezchybnou grafikou a dobrou hratelností.

Dream Princess Today

8.3.2012
85%
Hra - Dream Princess Today
Video se načítá
Kterou princeznou byste se dnes staly? Jakou máte náladu? Zkuste si každý den udělat krátký zábavný test své jedinečné osobnosti. Budete nezkrotná princezna pirátů, nebo milá princezna v růžových šatech?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.